Widok

zespół Samba

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam. Czy ktoś zna może gdyński zespół Samba? Bardzo proszę o opinie wszystkich, którzy widzieli, słyszeli lub coś im się "obiło o uszy" w związku z tą kapelą. Z góry wielkie dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Samba na stałe gra w Róży Wiatrów. Graja w składzie instr. klawiszowe, git. basowa i saksofon. Bardzo dobry i solidny zespół.

Uff. Dzięki za odzew :) . Nikt nic nie pisał i już trochę zwątpiłam. A czy wiesz coś może o Zdzisławie Juszczaku i jego kapeli? Ostatnio z nim rozmawiałam i nawet dał mi próbkę swoich umiejęności wygrywając na saksofonie, ale chciałabym jeszcze "zasięgnąć języka", bo czas podjęcia decyzji nadciąga nieubłaganie a ja nie mogę się zdecydować czy Samba czy on. Pozdrawiam.
ja coś chyba słyszałam ale nei jestem pewna, nie jestem pewna też czy były to dobre opinie
Grali u nas na weselu ( Róża Wiartów) we wrzesniu ubiegłego roku. Gorąco polecam! Zabawa byla przednia,wszyscy goście byli zachwyceni, do dzisiejszego dnia wspominają nasze wesele!
Olga!!
jak wrazenia weselne z RW?? Na ktorej sali mieliscie, jak organizacyjnie bylo? czy na pozostalych dwoch salach tez byly wesela? jak sobie radzili kelnerzy??

Wesele mielismy w sali Admiralskiej, obok, w tej mniejszej( chyba Kapitańska) też odbywało sie wesele, ale obie imprezy nie kolidowały ze sobą, a na pewno już nie było słychać,co dzieje się na sali obok. Generalnie,impreza baaardzo udana, jedzonko pycha ( i dużo), a i kelnerom nie możne niczego zarzucić, nie zabierali talerzy spod nosa,pilnowali, by nikomu niczego nie zabrakło. Właściciele powitali nas tylko przy wejściu kwiatami, w trakcie wesela nie było ich widać, dopiero na koniec przyszli, by omówić dokładnie szczególy co do poprawin. Bałam się robić wesele w RW, bo niektórzy mówili,że to lokal z lat 80, brzydki i w ogóle, ale musze przyznać, że moje obawy były bezpodstawne. Sala była bardzo ładnie udekorowana, rozświetlona świecami, bardzo przytulna. Dużo miejsca do zabawy. Naprawde gorąco polecam!!! AŻ CHCIAŁOBY SIĘ TO PRZEŻYĆ JESZCZE RAZ...
dzieki za opinie! ja mam wesele w Bursztynowej (na dole) 25.06 i wiem, ze w dwoch pozostalych salach tez sa wesela, mam nadzieje, ze wszystko wypadnie pomyslnie...

W Bursztynowej mieli wesele nasi znajomi, dwa tygodnie po nas. U góry w tym czasie też odbywały sie dwa wesela i nie było z tym żadnego problemu, gdybyśmy nie wiedzieli,że jeszczze dwie pary świętują Swój Wielki Dzień, to nawet byśmy się nie zorientowali.Było rewelacyjnie. Pozdrawiam i powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
znajomi nam go polecali :) podobno rewelacyjny :) my w karnawale wybraliśmy się do Róży Wiatrów żeby ich posłuchać i trzeba im przyznać, że potrafili rozkręcić imprezkę :) to był jeden z naszych dwóch faworytów :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry