Widok

zespół jurek band

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy u kogoś na weselu grał zespół jurek band ? Proszę o jakieś opinie na temat tego zespołu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jurek band, hehe :))))

Ja słyszałam o takim, ale że miał być dopiero założony ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
fajne głosy, już troszkę grają bo to nie nastolatki i generalnie ok:) mieliśmy styczność, pozytywne odczucia.
image
fotografia ślubna, chrzciny, ciąża,rodzinnie- http://www.betrisa.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Witam,

Byłem na weselu, gdzie grał Jurek Band, a że byłem tam jako fotograf, to jestem w stanie ocenić zespół w miarę obiektywnie.
Moim zdaniem Jurek Band to pod każdym względem świetny zespół. Mają ciekawy i zróżnicowany repertuar, bardzo dobrze zaaranżowane utwory, technicznie muzyka wykonywana jest na bardzo wysokim poziomie (solówki na gitarze i saksofonie robią wrażenie na wszystkich gościach), dobry zestaw instrumentów, a do tego pełen profesjonalizm i kultura w prowadzeniu wesela. Naprawdę polecam.
Fotografia ślubna i okolicznościowa
http://wojciechpiskorski.pl
info@wojciechpiskorski.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Grali na naszym weselu i muszę przyznać że grali świetnie!! :D Polecam bez namysłu. Saksofon robi mega wrażenie, aż ciary były :) Gościom też się bardzo podobało, tańczyli do białego rana tzn do upadłego :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
U nas grali i polecamy ten zespół! Lepszego wesela nie mogliśmy sobie wymarzyć!!! Dzięki zespołowi Jurek-Band zabawa była świetna! Nie było osoby, która nie wyszłaby na parkiet! Zespół gra różne kawałki (zarówno zagraniczne np Shakin Stevens jak i polskie) wszystkie na bardzo WYSOKIM poziomie! Jurek-Band to bardzo profesjonalny zespół, super prowadzenie imprezy przez Pana Jurka, konkursy z klasą i fajne niespodzianki - dużo zabawy i uśmiechu!
Dla niezdecydowanych -> wykonanie "na żywo" brzmi 100% lepiej niż prezentowane utwory na stronie - proszę się nie bać i zaufać zespołowi!
W imieniu gości oraz swoim, jeszcze raz serdecznie dziękujemy za niezapomniany wieczór i wszystkim polecamy Ten zespół!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
Bardzo dobry zespół. Gorąco polecam, profesjonalizm w każdym calu. Byłem na weselu jako fotograf i muszę przyznać, że ludzie bawili się wyśmienicie.

image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum Wesele

DJ ARO (Arek Waśko) Zna ktoś? Proszę o opinie. (83 odpowiedzi)

Czy słyszał ktoś jak gra ten dj? Może jakieś opinie?

Stawiać winietki czy nie??...oto jest pytanie (38 odpowiedzi)

jedni mówia że tak inni ze nie..nie wiem co robić??

dj Adam Gorlikowski (70 odpowiedzi)

Proszę o opinie na tema tego dj.

do góry