Widok

zespoł muzyczny revers z kebłowa prosze o opinię

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
proszę o opinię tego zespołu Revers, z góry dziekuję
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 131
tez bym chciał sie o nich troche wiecej dowiedziec proszę o jakieś info .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 119
...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 109
Kapela na zawodowym poziomie, żywa muzyka z sekcją dętą,prowadzenie wesela pierwsza klasa. Ten zespół to wzorzec dla chcących, lub uczących się muzycznej obsługi imprez. Zaangażowanie Reversów gwarantuje 100% satysfakcji i zadowolenia.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 119
popieram
image

27 października 2007:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 77
polecam ten zespół w 200% i pozdrowienia dla chłopaków
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 106
ZESPÓŁ NA 6 z plusem
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 100
nowa stronka zespołu: http://www.zespol-revers.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 68
Czterech dziadków grających na siłę.
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 18
czterech dziadków to Cie chyba robiło na sile:)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 52
:) Cóż piszący "xxx" chce takim postem osiągnąć nazywając 30 letnich chłopaków i jednego 40-latka dziadkami ? :) chyba wyłącznie to, że jest niedojrzałym małolatem, nic po za tym.
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 13
WAZNE JEST JAK GRAJA A NIE WIEK
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 12
Pani agnieszko pozdrawiam nieuczciwa konkurencje domniewam kim pani jest tylko nie rozumiem po co pani wysila sie i trudzi wypisujac takie brednie zpraszam do mnie zagram pani kilka fajnych numerow na klawiszu to moze przestanie pani pisac takie zeczy pod moim adresem pani posty bede usuwał na bierzaco bo to nie prawda co pani wypisuje pozdrawiam serdecznie jeszcze raz nieuczciwą konkurencje i przestrzegam przed pania agnieszka ktora na wszystkim sie bardzo dobrze zna a przede wszystkim na tym jak ktos gra na instrumentach lub udaje .nr IP193 111.22 to numer pani x podobno agnieszka tak sie podaje przestrzegam wszystkich bo takich ludzi trzeba eliminowac z tego forum REVERS.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 83
Pani Agnieszko pan Michał wszystko sprowadza do nieuczciwej konkurencji - bo tak najłatwiej, nikt tego nie sprawdzi :) a co to jest niby ta nieuczciwa konkurencja ??? - inne zespoły ?
Na miejscu pani Agnieszki przyjąbym zaproszenie do pana Michała na zagranie tych kilku fajnych numerów na klawiszu, albo lepiej proponowałbym zaprosić tego pana w miejsce gdziej jest np.pianino, miałaby pani niezły ubaw z tego jego grania fajnych numerów, można by zrobić fajny filmik na Youtube w stylu "śmiechu warte" :)
Pan Michał nie przyjmuje opinii krytycznych dot. jego i zespołu. Albo prosi admina o ich usówanie, albo na swojej stronie sam usówa z księgi gości. Dlatego takie osoby są mu nie wygodne i jak napisał wyżej należy ich eliminować z forum. Dziwi tylko że admin spełnia te prośby, w końcu forum właśnie istnieje po to by można wyrażać opinie pozytywne jak i negatywne i jedyne co winno byc usówane to teksty obraźliwe, nie związane z tematem, bądź teksty z użyciem słów wulgarnych - jeśli są jakieś inne zasady to proszę amina/moderatora o wyjaśnienie.
popieram tę opinię 64 nie zgadzam się z tą opinią 10
Panie Mirku błagam - USUWAĆ nie usówać.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sorry :) przynajmniej śmieszniej :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10
Nie ładnie Panie Mirku kolegom tak tyłek smarować. Skoro Pan taki mądry to niech Pan zaśpiewa choć jedną piosenkę tak jak Pan Michał. Stokroć wolę słuchać śpiewu Michą niż Pana pierdzenie w tą wpydrowaną rurę. Pan Panie saksofonisto Mirku, który w zadnym zespole długo nie zagrzał miejsca chcąc zabłysnąć na forum swoją mądrościa i krytycyzmem najpierw idź Pan do szkoły i popraw swoją ortografie, ponieważ "usónąć" pisze się prze "u" zwykłe.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 61
Na razie nikogo nie krytykowałem, ani nie "smarowałem tyłka", może pani ma problem ze zrozumieniem tekstu pisanego ??? Doradziłem jedynie pani Agnieszcze by skorzystała z zaproszenia pana Michała i posłuchała tego co jak sam deklaruje UMIE zagrać :)
Więc gdzie tu krytyka ????
Natomiast widzę że pani jest doskonale zorientowana i przestało się pani podobać moje brzmienie saksofonu którym dotychczas sie pani zachwycała :) - rozumiem, oczywiście nie każdemu musi się podobać, tylko skąd taka nagła zmiana? ??? :)
Jeśli ktoś umie grać to poradzi sobie w każdym zespole, zmieniając zespół co kilka lat można wiele się nauczyć, w przeciwieństwie do kogoś kto przez 17 lat nie nauczył się grać "sto lat" a chwali się że wykonuje swoją pracę doskonale to rzeczywiście ogromny dysonans.
Na koniec pozwolę sobie zauważyć pani błędy ortograficzne:
" śpiewu Michą ", "wpydrowaną rurę" :)
I tak na marginesie to zwrot "smarowanie tyłka" po pierwsze nie należy do zwrotów poprawnej polszczyzny, ale jest za to zwrotem nader często używanym przez pana Michała :)
Więc proponuję nie zaśmiecać forum prywatnymi docinkami, a skupić się jak w temacie tego postu, opinią dot. obsługi muzycznej zespołu Revers, bo to właśnie interesuje forumowiczów.
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 8
W temacie oceny zespołu i wspaniałego głosu pana Michała pozwolę sobie przedstawić poniżej jedną z ostatnich opinii która po zabawie Sylwestrowej została zamieszczona w ksiedze gości zespołu, ale oczywiście usunięto ja natychmiast bo nie była pochlebna dla lidera zespołu:
"anna
89.69.245.138
Guestbook #1 Submitted on Sun, 1 January 2012 20:16:50 +0000
Jestem pod wielkim wrażeniem zabawy Sylwestrowej. Wspaniały zespół, muzycy , cudowny saksofonista, wspaniały trębacz, lecz niestety efekt psuje wokalista, wykonuje jarmarczne utwory, nie posiada głosu. Sytuację uratował właściciel ,, Czardasza" obdarzony wielkim , pięknie brzmiącym głosem wykonując utwory Toma Jonesa z sercem. Gratulacje!!! chłopcy z Rewersów również gratulacje!!! Dziękuję za cudowną zabawę. "
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 9
Fakt pan Michał to mały bolek co do wokalu. Nie mówiąc o graniu na fortepianie pewnie palce sobie by połamał. TRAGEDIA NIE MA POJĘCIA O GRANIU.
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 10
Znam ten zaspol od lat,dla mnie to bardzo dobra muzyka i po tak wieloletniej praktyce grania nie powinno się tak negatywnie oceniać tych wykonawców. Przez takie głupie gadanie nieraz można naprawdę sprawić wiele przykrości!!!!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 62
Ocena zaspołu, a ocena p.Michała to dwie różne sprawy i swego rodzaju precedens jak to ktoś kto nie umie zagrać "sto lat" korzysta z tego co wypracowują inni i sukcesy przypisuje sobie. Nawet wieloletnia praktyka nic tu nie pomogła skoro brak ambicji, bo przez 17 lat udawania grania mając instrument do dyspozycji to i małpę można nauczyć :) Chyba tu nikt nie ma wątpliwości ? Ucząc się choćby jeden akord na miesiąc po tylu latach można wirtuozem zostać :)
popieram tę opinię 52 nie zgadzam się z tą opinią 8
ŻAŁOŚNIEJ,NIE ŚMIESZNIEJ...WRÓĆ DO PODSTAWÓWKI,POTEM DOPIERO POMYŚL O ZAISTNIENIU NA JAKIMKOLWIEK FORUM.Ż E N A D A ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 38
Ten "Mirek" to jakiś zakompleksiony koleś ;/ niech sam stworzy coś takiego a nie tylko krytykuje... lepiej pokaż się od innej strony.
A co do rewersów jestem z nich mega zadowolona mieliśmy ich na weselu i nie żałujemy tej decyzji. Jakbyśmy jeszcze raz brali ślub to również byśmy chcieli bawić się przy ich muzyce.
Pozdrawiam

Ania i Arek
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 52
właśnie przesłuchaliśmy płytę z wesela i z kilku zespołów
LOTOS-Kartuzy(zajęte terminy)
LIMITH
REWERS-jest tym który umili nasze wesele i polecamy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 67
Po tej wojence widać że chyba zespół się rozpadł i panowie skaczą sobie do gardeł. Na ich stronie http://www.zespol-revers.pl widać było ciąg dalszy tej zabawy, bo miała ona dzisiaj nazwę "zespół grający biesiadę i wsiową muzykę"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 43
Jakie tam skakanie do gardeł ? :) Kilka słów prawdy które prędzej czy później musiały wyjść na jaw, bo w końcu ile lat można udawać grać i ślizgać się na umiejętnościach innych ? A z drugiej strony pomiatać ludźmi którzy ciężko pracowali na swoje umiejętności i sukces zespołu?
Muzyk, muzyka usznuje, bo wie ile lat pracy kosztuje nabycie umiejętności i wiedzy potrzebnej do grania, ale burak niestety pojęcia o tym nie ma, noo i szacunku również :(
Forum to dotyczy zespołów weselnych, więc forumowicze jak i potencjalni klienci mają prawo wiedziec co kupują i za co płacą, czyli w tym konkretnym przypadku płacą udawaczowi który nie wie do czego służą klawisze (szczególnie czarne). :)
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 7
Oj! widać Panu Mirkowi piana nienawiści z gęby tryska! He he reversi poprostu wykopali Panaz zespołu- zresztą i tak do nich Pan nie pasował , taki dziadek starszy od węgla. Widać szczególnie u Pana ujadanie i tryskanie jadem. Z tego co słuchy chodzą wśrógd gości weselnych to Pan Mirek ostatnio na weselach nadużywał za duzo alkoholu? Wydaje się ,że taka zmiana w zespole wyjdzie na PLUS zespołowi. Pamiętaj Panie Mirku od alkoholu niszczą się komórki, nawet te muzyczne!
Ps. Myślę że zdziwko Pana chwyci jak juz nie długo ujrzy Pan nowego czlonka zespołu na Pana miejscu.
Pozdrawiam i zycze sukcesów w Zespole STROIKI
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 59
Szanowny panie, pan chyba pomylił forum z jakimś innym nie temetycznym portalem ? - bo w pańskim poście brak czegokolwiek w temcie oceny oprawy muzycznej, jak i oceny tego konkretnego zespołu. W moich postach brak jakiejkolwiek piany , nienawiści, tryskania jadem itp. jest to obiektywna i merytoryczna ocena dot. lidera zespołu Revers, która forumowiczom po prostu się należy, ponieważ budowanie wizerunku opartego na kłamstwie i oszukiwaniu jest nader NIE UCZCIWE !!!.
Pan Michał w ostatnich latach w sposób po prostu świński pozbył się wielu dobrych muzyków i osoby z branży doskonale o tym wiedzą. Polega to na prostym mechaniźmie budowania dobrego wizerunku korzystając z usług dobrych muzyków, których następnie pozbywa się i korzysta u uzyskanych za ich przyczyną profitów finansowych, następnie opinię takiego muzyka podważa, niszczy i depcze - taki sobie prymitywny, ale dotychczas skuteczny sposób.
Jednym z przykładów jest fakt posądzania mnie o nadużywanie alkoholu :) wszyscy którzy mnie znają , doskonale wiedzą że jestem abstynentem i mało że nie nadużywam alkoholu, to po prostu wogóle nie piję. Wystarczy zapytać lidera zespołu Allabama w który grałem 3-lata :) Kolejna zmiana w zespole Revers ma taki sam cel jak wyżej opisany mechanizm działania lidera i prawdopodobnie ma sznse zaowocować pozytywnie na wizerumek i poprawę wartości muzycznych, jednak cel jest jeden :) (tak jak wyżej napisałem).
Szanowny panie Michale po prostu wstydu pan nie masz z takimi umiejętnościami i takim podejściem do muzyków, oraz plotkowaniem i ośmieszaniem klientów to normalny człowiek pod ziemię by się ze wstydu zapadł, a pan bezczelnie udajesz muzyka :) Myślę że czas i uświadomieni klienci prędzej czy później poznają się na tym.
Obrażając mnie z racji wieku obraża pan wszystkich warościowych muzyków i osoby po 40-stce, BRAWO , kolejny dowód pańskiej udawanej kultury !!!
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 9
Po pierwsze: Zespół REVERS to firma oferująca swym klientom usługi muzyczne na wesele i inne tego rodzaju imprezy. Jest to zespół, który w tej branży jest na właściwym miejscu, wie co ma robić i do jakich celów został stworzony. Ze swoimi zadaniami radzi sobie bardzo dobrze o czym świadczą pozytywne opinie i zadowolenie tych, którzy mieli okazję skorzystać z ich usług.
Po drugie: temat na tym forum jest jasny: "zespół muzyczny revers z kebłowa prosze o opinię" , a nie: "Opinie na temat muzyków z zespołu REVERS z Kębłowa"!!! Wydaje mi się, że opinie na temat tego kto na czym i jak gra są tu nie na miejscu, ponieważ wesele lub dancing to nie KONCERT! Ludzie przychodzą się dobrze bawić, a nie patrzeć i oceniać stopień zaawansowania technicznej gry członków zespołu!
Po trzecie: Sprawy zespołowe nie powinny być poruszane na forum publicznym. Jeśli szanujący się "wartościowy muzyk po 40-stce" rozstrzyga sprawy zespołowe na forum publicznym to albo nie ma honoru, albo nie jest muzykiem!
Panie Mirosławie, z całym szacunkiem dla Pana i Pańskiego talentu, z tego co wiem Zespół REVERS zawsze był składem 3 osobowym, a Pan był przyjęty jako czwarty członek zespołu i jednocześnie jest Pan pierwszą osobą, której się pozbył zespół! Jakoś wcześniej chłopaki dawali sobie świetnie radę jako trio ale z racji, że zespół się rozwija poszerzono skład o czwartego członka. Muzyk odchodzi z zespołu sam, albo zostaje z niego wyrzucony! Pana wyrzucono, więc musiało być z Panem coś nie tak!

Pozdrowienia
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 47
hejka,

polecam ten zespol zdobylma ich 3 plyty przed podjeciem decyzji z narzeczonym, jasne przedstawienie czego mozemy sie spodziewac ulatwilo nam podejcie decyzji
p.s. uwazam ze prywatne porachunki miedzy panami ie powinny miec tu miejsca
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 56
droga joszi dziękuje za pochlebne wypowiedzi widze ze Pan Mirek sie rozpisał biedny musiał sie strasznie spocić przy tym jak mnie tu smaruje ludzie dajcie temu człowiekowi odetchnąć przeciez tyle negatywnych postów w jego stronę może mu zaszkodzić:)))).Otóż informuje wszystkich którzy nas znają i nie tylko iż zespół REVERS nadal funkcjonuje oraz wystepuje w cztero-osobowym skladzie i napewno nikt a na pewno nie P Mirek nie jest tego wstanie zakłucic .Informuje równiez ze nie jestem klawiszowcem tylko perkusistą bo na tym instrumencie sie nałuczyłem grac i na nim wiele lat gralem klawisz sluzy mi jedynie do otwarzania pliku gotowego tz gotowych podkładów wykorzystuje je ok 30% na weselach na klawiszu nauczyłem sie tylko tego co wykorzystuje na weselach czyli paru prostych numerów tak wiec Panie Mirku ułatwie to panu zeby sie pan nie wysilal ciekawe co Pan teraz wymyśli w nastepnym poscie w zespole jestem glównie wokalista oraz prowadzącym wesele to bardzo ważne czego nie można to Panu Pszypisać ponieważ nie potrafi Pan zaspiewac prostej szła dzieweczka a i zagrac by byl problem do dzis nie nauczyl sie Pan grac takich szlagierów a gra pan tez nie od dzis bedzie Pan mial duzo czasu zeby po tylu latach rozbujac swój DUET SAX bo w innych kapelach bedzie sie ciezko przykleic po tym co Pan tu na PISAŁ .NA KONIEC strasznie nam ulżyło jak pozbylismy sie tego czlowieka wspólpraca z nim to zadna przyjemnosc przestrzegam wszystkie zespoly na Pomorzu pozdrawiam i nie do zobaczenia MICHAL REVERS
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 60
OJ CHYBA SIE Pan pomylił oskarzajac mnie o wpis ja w poruwnaniu do pana zawsze sie podpisuje swoim imieniem czego nie mozna stwierdzic u Pana Mirka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 57
Przynajmniej dzięki moim postom pan Michał przyznał się że NIE UMIE GRAĆ , choć jeszcze kilka postów wcześniej zapraszał panią Agnieszkę na swój koncert na klawiszu :) :) Stukanie dwóch rytmów na perkusji to też jeszcze nie granie, no ale przynajmniej kłopot z głowy, perkusista bez perkusji - więc i tak nikt tego nie sprawdzi :) Warto zwrócić uwagę, na to co wspominałem wcześniej czyli zwrot " jak mnie tu smaruje" - co świadczy że Obserwator1 i Michał Revers to ta sama osoba :)
To fakt że ja wokalistą nie jestem, odnośnie mojej gry, można psłuchać na stronie : http://www.ustniki.com.pl/oprawa-muzyczna/ oraz na występach na żywo. To mnie i trębaczowi w Reversie ludzie brawa bili, a nie panu :)
Co do grania w zespołach to ja już szukać nie muszę, bo wiele osób już od dawna dziwiło się co robię w takiej kapeli jak Revers i czekało kiedy będę wolny - całe szczęście że nie leży to w pańskich kompetencjach :)
Skąd ta zmiana powodów mojej rezygnacji ? najpierw alkohol i wiek, a teraz nagle zła współpraca? - to w końcu co pan jeszcze z tej złości wymyślisz ???
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 9
Myślę, że na tym temat można zakończyć, ponieważ cel został osiągnięty, czyli wszyscy forumowicze dowiedzieli się od samego pana Michała że prawdą było to co pisała wcześniej pani Agnieszka i to co pisałem ja, czyli że pan Michał z REVERS NIE UMIE GRAĆ !!! - i takie prawo klienta, wiedzieć z kim ma do czynienia i za co płaci !
Oczywiście każdy ma wolny wybór, jeden woli do wykonania mebli zatrudnić stolarza inny drwala :) I pomysleć, że jeszcze nie tak dawno ten pan zapraszał na swój koncert utrzymując jakie to wspaniałe kawałki umie grać :)
Tak na marginesie tych kłamstw w całym zestawie postów jest spora ilość, do tego obrażanie, groźby i wytykanie - czyli dla zainteresowanych jest to dość spora dawka informacji o liderze zespołu Revers i temu właśnie służy forum - czyli prawdzie, a nie na fikcyjnym budowaniu opinii w oparciu o same pozytywne posty znajomków :)
Pozdrawiam wszystkich.
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 11
Oł Dżizes! Obaj jesteście żałośni. Jeden na bakier z ortografią, natomiast drugi impertynent do potęgi. Po pierwsze pomyliło się komuś, że jest to forum zespołów weselnych, dziwię się, że admin jeszcze ich nie zbanował. Najpierw śmieszyły mnie wasze posty, nawet cieszyły, bo w sumie mi się jakaś tam konkurencja zmniejsza. Jednak po ostatnich dwóch dniach działalności wirtuoza saksofonów to niesmak i poruta dla całej branży muzycznej. Jedno jest pewne, osoby z przerostem ambicji jak np. Mirek w ciągu pół roku bujania w obłokach, chcą wracać z powrotem do zespołu tego samego lub mu podobnego. Tzw. joby, koncerty, sesje są tylko iluzją a jeść i opłacić rachunki trzeba, i wracają do chałtur i wesel którymi pogardzali. Pan Mirek, nie dość że popalił wszystkie mosty, chce zniszczyć doszczętnie Michała to jeszcze zaszkodził dwóm pozostałym kolegom. Myślę, że nikt przy zdrowych zmysłach nie wejdzie współpracę z taką personą. Cóż pozostaną tylko "występy" w ogródkach piwnych jako saxduet, a pewnie nie za długo saxsolo. Pozdro. Aha, właściciel warsztatu samochodowego nie musi być po samochodówce, a właściciel apteki po farmacji - tak do przemyślenia ale i tak już musztarda po obiedzie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 34
TAK zgadza się to jest forum zespołów weselnych i temat dotyczył zespołu weselnego, jeśli pan krytyk tego nie zauważył, ani też celu którego dotyczyła dyskusja, natomiast zauważył błąd ortograficzny, to bardzo mi przykro :(
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 8
Mirek przestań sie pogrążać i ośmieszać Blackkey napisał o dwóch osobach: twojej i Michała i to on jest dysortografem jak widać, natomiast ty masz szereg innych dysfunkcji m. in. brak czytania ze zrozumieniem. NIE!!! To nie jest forum dla zespołów muzycznych!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 45
Z tego co ja tu widzę to jestem bardzo zaskoczony. Nie obchodzi mnie prywatne rozgrywki wewnątrz zespołu, ale nie przypominam sobie aby Michał przypisywał sobie jakieś super zdolności klawiszowe. Przyznam ze głos to ma świetny o czym się przekonałem grając wspólnie na dwóch imprezach.
http://www.contra-zespol.prv.pl
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 61
Sorry że zakłuciłem święty spokój tego forum, bo z tego co tu widać nie było raczej nudno :(
Grali na moim weselu i było super........................bleble ble
A na moim grani i też było super ....................... blebleble
Nagle ktoś napisał coś istotnego i ważnego i wielkie poruszenie, odwoływanie się do moderatora, że zablokować itp........ :)
Ja sądzę że ożywiłem trochę forum, ponadto klientom należy się prawdziwa i rzetelna informacja, w tym przypadku dotyczyła lidera zespołu.Temat prubowało przede mną już kilka osób poruszyć, ale niestety posty były usuwane. Można wywnioskować, że pan Michał sam sobie swoim postępowaniem na to zasłużył, bo gdyby był feer to pewnie jeszcze długo udawałby klawiszowca :)
Panie Darku p.Michał swoje zdolności jako klawiszowiec podkreślał na tym forum, kilka postów wyżej, również na swojej stronie wystepuje jako klawiszowiec.
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 7
myślę że pan Mirek ma rację pan Michał zawsze twierdził że umie grać najlepiej a wysługiwał się tylko ludzmi z jego kapel A POZATYM ILE MOICH POSTÓW nagle znikalo z forum ludzie otwórzcie oczy połowa postów to jest to samo IP. jak dla mnie to jest żalosne!!!!
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 9
W końcu pani Agnieszko mnie udało się to co pani prubowała bezskutecznie :) Już nie musi pani korzystać z zaproszenia na koncert tego pana :)
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 8
Znam pana Mirka i mogę potwierdzić, że jest abstynentem, bardzo nieładnie panie Michale oczerniać tak człowieka który swym stylem, brzmieniem i wyczuciem unowocześniał pańską wiejską kapelę. Skoro jak pan Michał napisał taki dziadek starszy od węgla nie pasował do zespołu to co w nim robił przez ponad rok ???
Nie kto inny tylko pan Michał szczycił się wszędzie nagraniami z udziałem saksofonu, podkreślał jakiego zawodowca ma w kapeli itp. Dziś temu człowiekowi zarzuca że nie umie zagrać Szła dzieweczka, pan sam się ośmiesza panie Michale i sam wystawia sobie opinię.
Ale do rzeczy temat dot. zespołu Revers, na pewno nie będzie to ten sam zespół, jednak saksofon pana Mirka to było to jajo muzyczne które dodawało dreszczyku, potrafił tak grać że aż ciarki przechodziły czy ktoś go godnie zastąpi ???? Sam zespół to przeciętna wiejska kapela, w której jak już wszystkim wiadomo tak naprawdę grają dwie osoby, trębacz i klawiszowiec, wokal p.Michała to nie jest na pewno coś czym można się zachwycać i po czym dreszcze przechodzą, jest to faktycznie wiejsko/jarmarczne śpiewanie które pasuje przede wszystkim na wiejskie wesela. Jakoś nie umiem sobie wyobrazić tej kapeli w dobrym lokalu : ) Przykład Sylwestra w Czardaszu, można poczytać wyżej (podpisuje się pod tym).
Wakal, czy granie to rzecz gustu, jednym się podoba, innym nie, o gustach się nie dyskutuje, w tym zespole największą żenadą jest dobór repertuaru. Repertuar pozbawiony światowych hitów, monotonny, tylko przeboje po polsku, generalnie sieczka i rąbanka, oraz co warto podkreślić całkowity brak wyczucia potrzeb klienta , wyczucia sytuacji i chwili. Tym jak się domyślam zajmuje się p.Michał i to jest naprawdę beznadzieja !!!
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 7
Gniewinianko! przypuszczam, że jesteś żoną lub córką Mirka, Uwierz mi że ten muzyk juz nigdy nie zagra w Lisewiei! Zenada!

gniewinanko
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 59
Przykro mi Gniewinianinie że nie podoba Ci się moja gra, o gustach się nie dyskutuje. Co do Lisewa i Lisewskiego Dworu to na mojej stronce znajdziesz pisemne podziękowania od szefa za wspaniałą oprawę muzyczną. Niestety nie wszystkim udaje się dogodzić.
Natomiast tematem tego postu nie jest Lisewo, a zespół muzyczny Revers, proponuję założyć nowy wątek na temat Lisewa, bo to świetny lokal.
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 10
A dlaczego to gniewinianko uwłaczasz ludziom ze wsi? Cóż to za tekst "wiejskie wesele"! Wg ciebie u nas graja wiejskie kapele bo jesteśmy wieśniakami, dlatego że mieszkamy na wsi?
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 7
Dziecinada.....Dlaczego osobiste porachunki próbujecie rozegrać publicznie na forum?!I p Mirek i p Michał wyciągają brudy na tym forum....przykre to bardzo.Osobiście.....w du..... mam wasze porachunki,u mnie Zespół grał na weselu i nie mam pojęcia jak się wtedy dogadywali gracze,dla mnie istotne było jak grają i jak się nasi goście bawili a bawili się super.Dlatego nie rozumiem po co ta cała szopka z ubliżaniami i wypominaniem jeden drugiemu wszystkiego.Szanuje p Michała za profesjonalne podejście do klienta,i oprawę muzyczną do której nie miałam żadnych zastrzeżeń,o cokolwiek w trakcie wesela prosiliśmy zespół byli bezproblemowi i tym trzeba się kierować przy wyborze orkiestry.Z czystym sumieniem moge polecić ten zespół(i będę polecać)każdemu kto będzie szukać zespołu.
A wy panowie skończcie tą szopkę.
image

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 49
Wlasnie skonczcie ta szopke panowie.To forum jest dla ludzi ktorzy chca poczytac opinie ludzi ktorzy mieli okazje bawic sie przy zespole Revers.A puki co glownie mozna tu poczytac o niedomowieniach czlonkow zespolu.

Jesli chodzi o mnie ja swietnie sie bawilam na sledziku w Salinie i bede polecac ten zespol bo chlopaki dali czadu, rozruszali towarzystwo.Nie mam zadnych zastrzezen.Takze chlopaki tak trzymac!!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 53
O jaki brudy chodzi ??? Ja juz napisałem wcześniej i powtórzę, moim celem było ujawnić istony dla forumowiczów i klientów fakt, że p.Michał NIE UMIE GRAC !!! i od lat oszukuje wszystkich w około że jest klawiszowcem, i to wszystko. Ludzie mają prawo wiedzieć !
Więc szopka już dawno skończona, przy najmniej z mojej strony :)
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 10
Bardzo słuszna uwaga. Ja też uważam, że kwestie różnic intelektualnych pomiędzy miastem, a wsią już dawno się wyrównały za przyczyną ogólnej dostępności mediów, jednak lider zespołu Revers pozostał na tym poziomie sprzed 17 lat, czyli z początków swojej kariery i nadal jego sztandarowymi przebojami są "szła dzieweczka" czy "oj Dana,Dana" - czy takie przeboje grywa się w lokalach np.Trójmiasta ? owszem , można zagrać jeśli klienci sobie tego zarzyczą, jednak granie na każdym weselu po 3-4 razy świadczy jednak o wiejskim traktowaniu klienta.
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 10
Chyba zażyczą a nie zarzyczą, ale dobrze że nie zarzyczom. Widzę że kwintesencją życia Mirka stała się stała obecność na forum. Od rana do nocy, przez cały dzień, świątek piątek czy niedziela. To przestało być śmieszne, nawet już nie żenujące - jest chore i męczące!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 54
Antygona, przeciez nie musisz się tak męczyć ? Możesz spokojnie sobie odpocząć w świątki, piątki i niedziele. Cóz ciekawego takim postem wnosisz do tematu? :) Jedyne co wnosisz to dowód negatywnego stosunku do mojej osoby.
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ja doskonale rozumiem, że to wstyd dla kogoś kto przez wiele lat chwalił się jakim to jest wspaniałym klawiszowcem i nagle na forum publicznym okazuje się że koleś wogóle nie umie grać :) Trudno się z tym pogodzić samemu mistrzowi udawania jak i jego gronu znajomych, ale te głupie docinki typu: "nawet już nie żenujące - jest chore i męczące,Gniewinianko! przypuszczam, że jesteś żoną lub córką Mirka, Uwierz mi że ten muzyk juz nigdy nie zagra w Lisewiei! Zenada!, widać Panu Mirkowi piana nienawiści z gęby tryska" Naprawdę nic nie wnoszą do tematu, napiszcie w końcu coś co dotyczy zespołu, muzyki, obsługi imprez itp.
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 8
Jak widać gdyby pan Michał nie zatrudniał innych muzyków to sam by mógł zagrać na fujarce. To jest artysta. HeHe ale to jest artysta tragedia.
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 5
Widać że sekta pana Mirosława powiększa swój krąg zdobywając nowe IP. Przyuszczam, że to może być ta sama osoba.
Nie mogę zrozumieć jak mozna tak natrętnym i chamskim człowiekiem być. Michał potrafi grać, skoro utrzymuje się na rynku od conajmiej 17 lat jak siegam pamiecią. Dawniej , kiedy ty miki gralaś na flecie ale z "miękkim ustnikiem" Pan Michał grał na perkusji. Czasy sie zmieniły i perkusję trzeba było odstawić w na bok , Michał nadal świetnie i profesjonalnie prowadzi jako wodzirej różne uroczystości a w szcegolnosci prowadzi główny wokal i wcale nie udaje ze gra na jakim instrumencie. Na keyboardzie sam słyszałem że proste piosenki zagra z ktorymi Pan Mirek miał problemy z tą tonacją, ponieważ dla Pana Mirka to tylko tonacja Cis-dur a inne to kiepsko. Hi hi!
Zespół Revers jest na topie, którego polecam i to, że nie ma tam saxofonu nie ma żadnego uszczerbku na wykonaniu oprawymuzycznej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 58
Pan Michał od 17 lat utrzymuje się jako kierowca szkolnego busa a nie muzyk...
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 5
Pan Michał udaje/udawał ,zaparaszał forumowiczów na prezentację swoich umiejętności na klawiszu, na stronie zespołu przedstawia się jako klawiszowiec i wszystkie fotki zespołu również przedstawiają go za klawiszmi - więc to zostało juz wyjaśnione. Ciekawe skąd Obserwator1 wie w jakich tonacjach ja gram na saksofonie ???
Żeby grać w C#-dur to raczej trzeba coś potrafić :) To fakt że zespół Revers jest na topie i pewnie jeszcze długo będzie, pytanie jaki ten TOP? pozytywny, czy negatywny ?? Każdy negatyw jet tu komentowny jako:nieuczciwa konkurencja, opinie mojej sekty, znajomych, takich trzeba usuwać z forum itp. Więc każdy kto coś negatywnego ośmieli się na ten zespół napisać lub jego lidera ma po prostu przechlapane :) Przynajmniej nie jest nudno :)
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 5
zespół Revers jest na topie i pewnie jeszcze długo będzie, - jest to zasługa głównie Michała i tego klawiszowca ( zapomniałem imienia). Nie było Pana Mirka i zespół był również na topie. Kiedy zespół gra marsza biesiadę przy stole weselnym Michał doskonale sobie radzi o czy Pan Mirek niechętnie mówi. Uparł się jednego i wmawia ludziom nieprawdę , że Michał jest klawiszowcem w dodatku nie umiejącym grać. To pytanie? - czy Michał zagrał kiedyś w duecie z Panem , Panie Mirku na jakieś imprezie. Panie Mirku szykanowanie kogoś na forum publicznym jest karane , z jakiego paragrafu kodeksu karnego to chyba nie muszę Panu mówić.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 60
Mieszkam na wsi i jestem z tego dumna,a jeszcze większą dumą napawa fakt,gdy weselnicy dziękują za wspaniałą właśnie -Wiejską Biesiadę Weselną. Rewers jest zespołem,który jeszcze nie zawiódł(pianino im nie potrzebne).Ich muzyka zadawala gości i oby trwało to jak najdłużej.Na wsi potrzebne są właśnie takie zespoły.Pozdrawiam zespół Rewers
DO ZOBACZENIA
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 55
nie zawiódł w starym składzie, zobaczymy jak bedzie w nowym...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 56
Czy zespół nadal jest na topie ? Czy może jednak zaczyna z niego spadać ? Kolejny saksofonista wykształcony muzyk odchodzi po miesiącu z kapeli, zniknęła jedna strona www zespołu, na drugiej brak demo, galerii, filmów - widać chyba nie ma czego pokazać, ani czym się pochwalić.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 2
A tobie to jeszcze nie przeszło? Co ci tak żal d.. ściska?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 45
tel: 500 891 281 to jest dr. psychiatra, który Panu Mirosławie pomoże. W razie skutków ubocznych zapraszamy ponownie na forum weselnik.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 47
Ja tylko nawiązuję do tematu postu, zespół miał być na topie, extra show z nowym saksofonistą, a tu kolejny zawodowiec ucieka i to juz po miesiącu :) - to daje do myślenia !!!
Znika strona, a na drugiej nie ma nic co ważne, istotne i ciekawe dla klientów, czyli demo, foto, wideo - to to ma być ten TOP ??? Mamy XXI wiek i klient wymaga rzetelnej informacji medialnej.
A co ma psychiatra do tego i komu ma pomóc ?
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli mowa o sciskaniu d... z żalu to raczej dotyczy lidera Reversów :) Znowu się nie udało i kolejny zawodowy muzyk odmówił pracy i nabijania opinii analfabecie muzycznemu, wielkie zapowiedzi rewelacyjnej odmiany zespołu w nowym składzie wyszły na kpinę z klientów - i to rzeczywiście powód :)
Puki co to klienci w ramach prezentacji zespołu otrzymują płyty z moim udziałem - co jest oczywistym nabijaniem klientów w butelkę i między innymi po to to forum istnieje, by klientom prawdę ujawniać.
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 4
Panie Mirosławie? proszę mi odpowiedz publicznie na jedno proste pytanie. Czy? byłby Pan w stanie zagrać z zespołem Revers choć jedną imprezę bez Michała ( tzn. klawiszowiec, Pan i trębacz). Założę się że NIE. Natomiast z pewnością Michał bez Pana Mirosława doskonale sobie radzi i poradzi i z tego co słyszę sobie radzi. Koniec kropka!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 46
Słyszał pan o takim zespole jak Duetsax ( nie istnieje obecnie) ale był to akurat duet saksofonowy bez p.Michała , duet który grywał na różnego typu imprezach, czyli odpowiedź jest dość prosta, bez p.Michała i pozostałych Reversów również radziłem sobie, w duecie jak i indywidualnie, a do tego szanowny panie ja nie udawałem że gram i pan doskonale o tym wie, więc po co te pytania ??? Co pan chce udowodnić ?
Opcja Reversów bez p.Michała nie była praktykowana bo przede wszystkim istnieje coś takiego jak lojalność, ale także są pewne zasady i wzajemne uzgodnienia, które akurat były przestrzegane przez zespół ,oprócz oczywiście lidera. Gdyby jednak z powodów losowych taka konieczność zaszła, nie widzę żadnego problemu, po za tym pan na pewno godnie zastąpiłby przyjaciela :)
To bardzo pozytywne, że lider jest w stanie poradzić sobie bez reszty zespołu, chwała mu za to !!! Ciekawe, czy samodzielnie poradziłby sobie na wytwornym bankiecie, przyjęciu czy evencie ? Pozostaje jednak jeden dość istotny szczegół, otóż tenże lider zdobywa swoich klientów dzięki nagraniom całego zespołu, w tym również moim, czyli do zdobycia klientów potrzeba zespołu, natomiast samą robotę można wykonać samemu, lub w mniejszym składzie, prawda ? - Jak nie wiadomo o co chodzi to .......... Jedynie klient na tym traci, ale co tam klient :) poprosi się kilku kumpli (takich jak np. p.Darek) by powypisywali super opinie i same korzyści z takiego obrotu sprawy :)
Jednak znalazł się taki pan Mirek i wywalił to na forum tematyczne, no i zrobił się problem, trzeba tego pana tak opluć i tak opinię zszargać by Revers nadal był na topie, zaangażować do tego wszystkich znajomych i rodzinę - niesamowite, ale prawdziwe. Prędzej czy później klienci sami to ocenią , na razie chodzi o to by wiedzieli na czym stoją :)
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 2
Panie Mirosławie!!! Zamiast obrażać ludzi na forum niech się Pan zabierze lepiej do nadrabiania wiadomości z zakresu zasad ortografii języka polskiego oraz języków obcych, bo ma Pan spore braki! FAIR a nie jak u Pana "feer"!!! Jeśli ktoś nie zna pisowni danego słowa to niech najpierw upewni jak je zapisać i potem go używa. Nic dziwnego, że analfabetyzm się szerzy skoro na publicznym forum ludzie bezmyślnie wypisują takie błędy!!!

P.S. Admin powinien usuwać posty z błędną ortografią!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 49
Jestem tego samego zdania co do poziomu intelektualnego Pana Mirosława. Lepiej Pan Mirosław niech uczy się teraz lekcji śpiewu i gry na klawiszach.( chyba że jako muzyk miał kiedyś w szkole grę na fortepianie). Wątpię czy obecnie jakiś zespół przygarnie tego pokrzywdzonego muzyka. Kupuj Pan lepiej jakiegoś TYROSA i zaczynaj sam grywać w tym instrumencie sax. jest jak żywy.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 54
Witam forumowiczów.Panie MIRKU czas napisać teraz o panu trochę prawdy, o saksofoniście" artyście".Mam nadzieje,że poczuje się pan teraz jak pan Michał, zobaczy pan, jak to jest kogoś oczerniać, szykanować i zszargać reputacje.Pan Mirek, który został wyrzucony z zespołu Revers oraz innych kapel w których wcześniej grał, nie mógł się z tym faktem pogodzić. W związku z tym, próbował pana Michała opisywać negatywnie na forum.Dlaczego panie Mirku, usuwa pan wątki na forum, na temat pańskiego zespołu Duet Sax, skoro ktoś też napisał na ten temat prawdę.PANOWIE KOLEDZY- MUZYCY Z KTÓRYMI PAN MIREK W NAJBLIŻSZEJ PRZYSZŁOŚCI BĘDZIE CHCIAŁ WSPÓŁPRACOWAĆ,, PRZESTRZEGAM PRZED PERSONĄ PANA MIROSŁAWA-SAKSOFONISTY "ARTYSTY",JEŻELI NIE CHCECIE PRZECHODZIĆ TEGO SAMEGO CO PAN MICHAŁ I INNI MOI KOLEDZY Z KTÓRYMI WCZEŚNIEJ WSPÓŁPRACOWAŁ. PRZESTRZEGAJCIE SIĘ GO."ARTYSTA" Z NIEGO DOBRY,ALE JEŚLI CHODZI O WSPÓŁPRACE MIĘDZYLUDZKĄ, TO WILE DO ŻYCZENIA.POZDRAWIAM KOLEGÓW MUZYKÓW I PANA MICHAŁA, ŻYCZĘ ZESPOŁOWI REVERS WIELU SUKCESÓW W NOWYM SKŁADZIE
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 55
Jakieś błędne informacje o zespołach z których niby zostałem wyrzucony, może jakieś konkrety/przykłady ? Nigdy też nie usuwałem jakichkolwiek wątków dot Duetsax, bo nie jestem adminem bym choćby mógł coś takiego zrobić, po za tym wszelkie negatywne opinie traktuję poważnie . Nie rozumiem też uwag dot. współpracy ze mną, ponieważ kol. "SAKSOFONISTA" nigdy ze mną nie współpracował i sądzę że nawet się nie znamy - więc to jest dopiero oczernianie ludzi !!!
Również w tym poście brak odniesienia do zasadniczego tematu wątku.
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ludzie to forum dla tych którzy są zainteresowani opiniami na temat tej orkiestry.... i sama obecnoś całego Pana Mirka świadczy o tym że jakis ból pozostał.. ale nie ważne.. weszłam tutaj aby dodać opinie wiec ją napisze.... Ten zespół jest rewelacyjny i nie zastąpiony jak dla mnie, juz 3 lata temu dostałam na nich namiar.. grali na studniówce u mojej kuzynki.. póżniej na weselu u znajomej.. sa niesamowici sam żywioł i wiadomo za co sie płaci za ciężką prace (a nie jak u większości puszczony z play backu żmudny i nudny kawałek do którego tylko dośpiewują...) dlatego zagrają u mnie na weselu w pażdzierniku i z polecenia u mojego kolegi ,jestem pewna że bedzie świetna zabawa.. pozdrawiam gorąco..
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 58
Ludzie to proste. Kto wcześniej słyszał o panu Mirku nikt a teraz jest na topie bo zrobił afere. Nic co revers dalej gra a pan MIREK nie. Ciekawe czy kogoś to śmieszy.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 48
A skąd niby kol."partyzant" wie czy i gdzie gram obecnie ? :) skoro w Reversie też nie wiedział ze grałem :):) To rzeczywiscie śmieszne i fajnie żę "partzant" wprowadza elementy humorystyczne :)
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 6
Obserwując to całą dziecinadę Pan Mirsława dochodzę do wniosku, że robi nie złą reklamę zespołowi Revers oraz sobie. Całe szczęście że zespół Revers nie boi sie Urzędu Skarbowego oraz ZAIKS -u i w to miejsce Pan Mirosław nie może ich ugryść. He he czekam na efekt końcowy. Panie Miosławie jak forum sie Panu znudzi to co? - może przebijanie opon samochodowych zepołowi?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 51
Po raz kolejny podkreślam, cel był prosty i jasny, czyli poinformowanie potencjalnych klientów, oraz zainteresowanych tematem forumowiczów o b.istotnym fakcie, dot. pseudoklawiszowca Reversów p.Michała i to wszystko! Ja na tym zakończyłem, fakt że w związku z tym spadają na mnie różnego typu kłamstwa,oszczerstwa i kpiny świadczy o kulturze piszących. Zainteresowani klienci wybierają sami i sami decydują jaką kapelę wybrać. Jeśli fakt że ktoś podaje się za klawiszowca nie będąc nim nie ma dla klienta znaczenia to jego sprawa, jednak z tego co mi wiadomo znaczna częśc klientów woli wiedzieć za co i ile płaci.
Doskonale zorientowany we wszystkich szczegółach zarówno personalnych, formalnych, księgowych i marketingowych "Obserwator1" napisał: "czekam na efekt końcowy" ja myślę że będzie on taki że niestety będzie trzeba przeprosić publicznie za te wszystkie kłamstwa i oszczerstwa pod moim adresem. Bo życiowa zasada jest prosta - kłamstwo ma krutkie nogi i na kłamstwie kariery się nie buduje :)
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 9
Mirek napisał słusznie.

Michał to ściemniacz... nie jest muzykiem tylko kierowcą szkolnego busa.

Wszystkie pochwały pochodzą od anonimów (czyt. zespół R.)

Niemniej jednak to klient wybiera czy chce playback Pana kierowcy Michała, czy wybierze muzyków, którzy potrafią grać.
Jeden chce husia-siusia drugi Tine Turner
popieram tę opinię 53 nie zgadzam się z tą opinią 8
Nasz wspaniały saksofonista jest dla muzyki tym kim Rasiak na boisku Mateja na skoczni, Najman na ringu i "Rysio z Klanu" na ekranie. Cud miód i orzeszki ... o przepraszam, muszę dopasować poziom - Cót Mjut i ożeszki
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 44
Znam ten zespoł od paru lat i jeszcze nikt nigdy nie narzekał :)
Michał naprawde wokal rewelacyjny, Krzysiek by sam zagrał całe wesele :) trąbka rewelacja
Mirek ok ( grasz super) ale teraz to naprawde mnie zadziwiasz sam widziałes jak inni saxofonisci graja na weselach np.Grzes wiec troche ich rozumie ale wylewanie pomyj tutaj to naprawde dziecinada

pozdrawiam i do zobaczenia na weselach

Tomek
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 50
Do zobaczenia na weselach? Ale chyba nie z Mirem, chyba że będzie grał jako soloband, bo nikt normalny nie wejdzie z nim we współpracę zespołową.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 47
Jaka ta "wojenka"ekscytująca!,aż chce się żyć,by doczekać efektów w nowym składzie.Będziemy niecierpliwie wyczekiwać imprezki wiejskiej z tym oczernianym zespołem Revers,który mam nadzieję nie pozwoli na zszarganie swej reputacji tak nie moralnemu muzykowi,który nie może pogodzić się z porażką! Chłopaki liczę że u nas dacie... czadu...

pozdrawiam; Baba ze wse
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 48
Tomek co masz na myśli z tym wylewaniem pomyj ?
Czy to że w końcu ktoś ujawnił fakt, który też p.Michał potwierdził, że NIE UMIE GRAĆ, czy te wszystkie kłamstwa i oszczerstwa pod moim adresem?
Uważasz że to było uczciwe nabijać wszystkich w butelkę podając się za świetnego klawiszowca? - komu i czemu miało to służyć ?
Teraz sprawa jest jasna i ja na tym temat zakończyłem i całkowicie zgadzam się z Twoją opinią.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 4
Moje pytanie jako kolejnej Obserwatorki jest inne...

Jaki zawód uprawiają muzycy tego "topowego" zespołu na co dzień?

Mirek jest kierowcą tak???
Trębacz - jest z zawodu ... ?
Akordeonista - jest z zawodu ... ?

Mirek zarzuca grajkom że nie są muzykami, z własnych obserwacji i wiedzy nie zatrudniłabym na swoją uroczystość partaczy... wolę wybrać muzyków, którzy na co dzień też zajmują się muzyką.

To samo tyczy się fotografów, kamerzystów itp.

Albo ktoś poświęca swoje życie danej dziedzinie i robi to dobrze albo liczy na tanią chałturę w weekend.
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 6
Trębacz i akordeonista mogą sami odpowiedzieć, jeśli mają ochotę, ja byłem kierowcą do 2004r. i od tego czasu jestem związany wyłącznie z muzyką i naprawą instrumentów. Ale uważam że zawód wykonywany nie jest regułą, kryterium, ani ograniczeniem w stosunku do osób zajmujących się muzykowaniem, oraz usługami oprawy muzycznej. Muzyka to przede wszystkim pasja i jeśli ktoś to lubi, to oczywiście poświęca jej sporo czasu, mam na myśli kształcenie, ćwiczenia, słuchanie itp. Jeśli robi się coś z przyjemnością to efekty są porównywalne z osobami rabiącymi to zawodowo. I tutaj nawiązując do tematu tego konkretnego zespołu uważam że trębacz i klawiszowiec to właśnie osoby z wielką pasją i umiejętnościami stale doskonalonymi, wyjątkiem jest lider który niestety przez te kilkadziesiąt lat mając do dyspozycji instrument niestety ..................... czy posiada pasję do muzyki i ambicje doskonalenia sie w tym kierunku ? Moim zdaniem NIE, ale każdy ma prawo mieć swoje zdanie na ten temat.
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 6
Można by tu stwierdzić lider to nie cały zespół, RACJA !
Więc kim jest lider?
1.Może to być osoba zajmująca się sprawami organizacyjnymi, marketingiem, kontaktami z klientami itp. i taki lider (menadżer) nie koniecznie musi być muzykiem. Jak ktoś wcześniej napisał właścicielem apteki nie musi być farmaceuta.
2. Lider w pełnym tego słowa znaczeniu, czyli osoba prowadząca zespół pod kątem muzycznym powinien być autorytetem, czyli muzykiem z wiedzą i doświadczeniem.

Czy liderem w odniesieniu do pkt.2. powinien być analfabeta muzyczny? Osoba która nie umie grać, oraz nie ma jakiejkolwiek wiedzy muzycznej typu tonacja, dynamika, aranżacja itp. ??? Odpowiedzi oczywiście mogą być rozbieżne, ale zgodnie z zasadami solidności wykonywania usług jest to raczej nie wskazane i mało profesjonalne. Biorąc pod uwagę fakt, że zasadniczą pracę muzyczną wykonują osoby z przygotowaniem muzycznym, to taki lider właściwie nie powinien tylko przeszkadzać :) Ale. Lider, to lider :) jeśli połączymy tu wczucie się w funkcję + analfabetyzm muzyczny, co otrzymamy ???
Otrzymamy efekt w postaci ograniczania blokowania potencjałów muzycznych, oraz co często krytykowane było przez klientów brak wyczucia, kiepski źle dobierany repertuar itp.
Czy klepanie jednego i tego samego repertuaru na weselu, bankiecie, balu sylwestrowym itp.to przejaw smaku muzycznego? Jeśli dla kogoś kwestia lidera nie jest istotna, bo najważniejsze by było dużo i głośno, to oczywiście polecam tę kapelę z tym LIDEREM !!!
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 11
Rok temu dowiedziałam się że będę bawiła się na weselu gdzie będą grali Reversi, tak więc obserwowałam wszelkie medialne info. dot. tego zespołu. Była jedna strona, potem druga, były fajne fotki i super nagrania. Potem na tym forum dowiedziałam się o odejściu któregoś z panów, następnie odszedł kolejny członek zespołu, zniknęła jedna strona, z drugiej zniknęły fotki, filmy i nagrania trochę to dziwnie wyglądało, no ale w końcu wyczekiwane wesele i rzeczywistość, a jest ona w/g mnie taka: zespół bardzo mizerny, bez werwy humoru, (smutni faceci),muzycznie prostacko by nie obrażać nikogo że zalatuje wiochą, wokal tak jak wcześniej pisali ludzie w księdze gości jarmarczny, totalna amatorszczyzna. Poczytałam trochę o liderze zespołu i wydawało mi się że raczej nie ma to wpływu na fakt czy grają fajnie czy nie, ale rzeczywistość zmieniła moje myślenie.
W tym przypadku lider to pan bez klasy i kultury, a do tego chyba nie słyszał o antyrespirantach oraz czymś pachnącym do higieny. Ogólnie na mnie i wielu osobach z tego wesela kapela nie zrobiła dobrego wrażenia, napisałam więc kilka uwag w księdze gości zespołu i wiecie co ? przedtem obserwowałam znikanie takich wpisów, teraz zniknęła cała strona. W momencie podpisywania umowy był to zespół z saksofonem i rzeczywiście gość na saksofonie grał tak że ciary przechodziły, był to główny argument przemawiający za wyborem tego zespołu, młodzi tę decyzję konsultowali z rodziną i bliskimi, natomiast na weselu wystąpił zespół z gitarą czy to uczciwe ? My chcieliśmy zespół z saksofonem tak jak prezentowane na płytach demo !!! Oboje z bratem (młodym) nie cierpimy gitary i skrzypiec, natomiast uwielbiamy saksofon, nikt nawet nie uprzedził , nie zapytał czy taką zmianę akceptujemy.
Czy tak zachowują się ludzie z klasą i kulturą, szanujący klienta ?
Myślę że te wszystkie super opinie na forum, jak i na tej stronie która zniknęła były i są dziełem panów z zespołu i ich znajomych, wszystko na to wskazuje, a jedynym obiektywnym i szczerym w tym układzie jest ten pan który odszedł z zespołu i napisał kilka słów prawdy.
Reasumując kapela dla tych, których nie stać na coś lepszego. Warto też zaznaczyć w umowie, że skład i styl grania powinien być zgodny z prezentacją demo.
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 7
Czytając ten post Julity od razu widać i czuć zapach jadu nienawiści odrzuconego na margines muzyczny Pana Mirka. Przecież każdy, który choć troche zna tego chorego człowieka zajarzy ze Julita to Pan Mirek piszący z innego komputera. Panie Mirku wstydu oszczędź i poszukaj sobie wreszcie jakąś robotę. Redaktorem postów na weselniku aby być nie wystarczy mieć tylko muzyczne wykształcenie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 42
Wszystko co złego ktokolwiek napisze to oczywiście moja robota, natomiast pochwały to oczywiście super :) Ja temat dawno już zakończyłem, napisałem to co uważałem za ważne i istotne dla klientów i kropka, więc proponuję zejść ze mnie i zająć się swoją robotą, forum nie służy do załatwiania jakiś prywatnych animozji. Jak pojawiały się negatywne wpisy na stronie to oczywiście była to robota nieuczciwej konkurencji, teraz spadło to na mnie :) - dziecinada :)
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 4
Panie Mirku, a czego pan spodziewałeś.Kij ma dwa końce.Kiedyś to chłopaki z Reversu musieli znosić pana oszczerstwa, a pan czułeś się usatysfakcjonowany.Widzisz pan, to się tak szybko nie skończy, ludzie czytają forum i zaczynają się odnosić do wpisów.Mam nadzieję,że czujesz się pan teraz, jak pan Michał wtedy, kiedy musiał znosić obraźliwe wpisy na swój temat.
Panie Mirku, nie rozumiem skoro pan już nie grasz w Revers, to czemu pan się interesujesz ich sprawami ( filmikami i zdjęciami na stornie). Jest to sprawa zespołu z kim gra i jak gra.
Z tego co mi wiadomo, ponieważ jestem dobrym znajomym zespołu, to Revers posiada gitarę i saksofon, gdzie rzekomo pani Julita (w przekonaniu pan Mirek) we wpisie na forum nie wspomniała, że saksofon był.
Pani Mirku, weź się pan do roboty i zajmij się pan rozpadającym się pańskim Duet Sax, ponieważ w zaistniałej sytuacji czytając forum ,jesteś pan spalony i ciężko będzie panu z kimkolwiek wspólnie pograć.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 40
Panie Mirku, a czego pan spodziewałeś.Kij ma dwa końce.Kiedyś to chłopaki z Reversu musieli znosić pana oszczerstwa, a pan czułeś się usatysfakcjonowany.Widzisz pan, to się tak szybko nie skończy, ludzie czytają forum i zaczynają się odnosić do wpisów.Mam nadzieję,że czujesz się pan teraz, jak pan Michał wtedy, kiedy musiał znosić obraźliwe wpisy na swój temat.
Panie Mirku, nie rozumiem skoro pan już nie grasz w Revers, to czemu pan się interesujesz ich sprawami ( filmikami i zdjęciami na stornie). Jest to sprawa zespołu z kim gra i jak gra.
Z tego co mi wiadomo, ponieważ jestem dobrym znajomym zespołu, to Revers posiada gitarę i saksofon, gdzie rzekomo pani Julita (w przekonaniu pan Mirek) we wpisie na forum nie wspomniała, że saksofon był.
Pani Mirku, weź się pan do roboty i zajmij się pan rozpadającym się pańskim Duet Sax, ponieważ w zaistniałej sytuacji czytając forum ,jesteś pan spalony i ciężko będzie panu z kimkolwiek wspólnie pograć.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41
Czy to jest post w temacie ?
Kogo interesuje czyjaś prywatna (anonimowa) ocena jakiegoś pana Mirka ???
DuetSax nie istnieje od lipca 2011 roku i już dawno zostało to również na tym forum napisane.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 5
Moje imię panie Mirku i tak panu nic nie powie.Denerwuje mnie tylko,to,że jest pan takim zawziętym w podłości człowiekiem. Jak grał pan w zespole Revers to był pan super kumplem kapeli, ale jak pana chłopaki odstawili z zespołu to stał się pan tak wrednym człowiekiem, co pokazuje forum, że aż słów brak.Czy pan ma jakieś problemy ze sobą,że nie potrafi pan się pogodzić z tym,że już nie gra w Revers. Panie Mirku jakieś podszywanie się na forum pod inne osoby ( pani Julita) i wypisywanie kolejnych bzdur na temat Revers, to już jest z pana strony żenujące.
Panie Mirku naprawdę współczuję jakimkolwiek zespołom, z którymi pan kiedykolwiek jeszcze zagra, chociaż po tym wszystkim co się dzieje na forum to już nikt nie będzie chciał z panem współpracować. Bo któż chciałby przechodzić takie obrzucanie błotem na forum jak Michał. Panie Mirku nie piszę w imieniu zespołu, wyrażam swoje zdanie na pański temat, po prostu znam chłopaków i denerwuje mnie to, jak ktoś pisze o nich wiele kłamstw i nieprawdy i wiem,że oni na temat wypisywanych przez pana głupot to już (napiszę grzecznie) nie zwracają uwagi. Robią swoje i grają swoje.
Panie Mirku skończ pan tę dziecinadę i zajmij się pan swoimi saksofonami.
pozdrawiam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 43
No cóż, są osoby które każdą krytykę uznają za obelgę, a nie za motyw do poprawiania własnych błędów, a do tego szukają winnych u wszystkich tylko nie u siebie. Krytyki i jakieś mniej czy bardziej negatywne uwagi dot. tego zespołu pojawiały się w okresie kiedy ja w nim grałem i nadal się zdarzają, z tą różnicą, że wcześniej były usuwane lub tłumaczone tzw. nie uczciwą konkurencją, teraz jest ktoś na kogo można wszystko zwalić i to całkiem zrozumiałe i wygodne rozwiązanie. Ktokolwiek i cokolwiek by nie napisał negatywnego, natychmiast pojawia się grono przyjaciół, sympatyków i fanów stających w obronie zespołu, o dziwo nikt z zespołu oficjalnie tego nie tłumaczy ? !!! Wszyscy Ci przyjaciele zespołu są wyjątkowo dobrze zorientowani w najdrobniejszych szczegółach, nawet tych dot. mojej osoby - ale niech przypadkiem ktoś nie pomyśli sobie że to jednak być może panowie z zespołu, NIE, TO NA PEWNO SĄ PRZYJACIELE !!!
Ja na tym forum poruszyłem jeden istotny i ważny fakt, mianowicie precedens który polega na tym, że lider zespołu uznawany za świetnego klawiszowa, oficjalnie również przez to forum zapraszający na swe koncerty po prostu oszukuje bo niestety w ogóle nie umie grać, do czego w końcu sam się przyznał ! Inne sprawy, takie jak życie prywatne, zawodowe, rodzinne, wady i zalety charakteru pozostawiłem bez jakiegokolwiek komentarza, bo nie po to jest to forum. Natomiast cała rzesza przyjaciół Reversów poprzez to forum ingeruje w moją prywatność i życie zawodowe, twierdząc do tego, że to ja mszczę się za fakt odejścia z zespołu. .Czy kogoś to interesuje ? sądzę że NIE ! , A jeśli interesuje, to gołym okiem widać kto się mści, i nie może pogodzić ze zmianami personalnymi w tym konkretnie zespole Revers. Szanowni panowie REVERSI proponuję naprawdę zająć się na poważnie muzykowaniem, poprawianiem swojego warsztatu instrumentalnego i wokalnego, oraz pracą nad swym wizerunkiem to naprawdę ma szanse wyjść Wam na dobre, w przeciwieństwie do faktu naruszania mojej prywatności, który niestety jest już przedmiotem dochodzenia i będzie miał swój finał w Sądzie.
To tyle z mojej strony, wszelkie posty na temat mojej osoby pozwolę sobie zostawić bez komentarza.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 5
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam. Oj gorąco w tym temacie ... Widać że wiele zawiści i złości przelanych w postach ... Ten portal jest po to aby pomagać Młodym a nie po to by wyciągać wszystkie brudy tyczy się jednej i drugiej strony.
Parokrotnie bawiłem się przy muzyce w wykonaniu tego zespołu zawsze zabawa była przednia ... Nie jestem wielbicielem takiej muzyki każdy lubi coś innego ... Co do chłopaków widać że to ich pasja - gry nie będę oceniał ale trąbka robi wrażenie ... A co do klawisza-technika daje nam dużo możliwości ale po to są niektóre udogodnienia żeby z nich korzystać ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 46
Witam panów mi tam się podoba tez posiadam torysa 2 kolega ma drugi klawisz i saksofon bawimy ludzi i oto chodzi i zawsze będzie ktoś któremu coś się nie podoba no i konkurencja zazdrosna graliśmy wesele w sasinie mega obsługa bardzo pyszne jedzenie wiecie panowie o jaki zajazd mi chodzi posiadam oryginalne style na yamaha mam ich około trzystu robione sa na torysie 4 i musze powiedzieć ze macie panowie pozytywna opinie o waszym zespole io to chodzi i zapraszam do współpracy ryszard z wladyslawowa
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 40
Skoro zespół nadal istnieje i grywa na imprezach opinia o nim dla klientów jest bardzo istotna. Na swojej nowej stronie zespół wyraźnie podkreśla swój profesjonalizm. Na forum videotom zaprasza do posłuchania nowych wspaniałych utworów których tam niestety brak :( . Wcześniej na tym forum napisano że po zmianie składu i odmłodzeniu zespołu poziom i walory muzyczne zdecydowanie się poprawiły. Wiele też osób podkreślało w tym temacie wspaniały wokal lidera p.Michała. Udało mi się znaleźć na Youtube efekty tych nowych wspaniałych osiągnięć muzycznych. Jak wiadomo każdy zespół stara się zaprezentować to co ma najlepszego, a więc proponuję posłuchać i ocenić ten wspaniały wokal:
http://www.youtube.com/watch?v=krmF76XNAB8
dalej mamy popis umiejętności saksofonisty:
http://www.youtube.com/watch?v=fvMLJwxa2Ws&feature=related
oraz porównać to choćby z jednym fragmentem z przed pół roku:
http://w754.wrzuta.pl/audio/0gTICP8FPwU/mirek_sax
Jeśli to czym szczyci się zespół dziś, a co jest ich szczytem osiągnięć porównamy z tym co prezentował kilka miesięcy temu, wyraźnie widać pogorszenie wszelkich walorów muzycznych, zarówno brzmienia, stylu i jakości. Wydaje mi się że nikt w tym przypadku nie zarzuci mi stronniczości i złośliwości :)
Czyli reasumując zmiana składu i jego odmłodzenie zamiast poskutkować, jak było to zapowiadane pozytywnie, zdecydowanie kieruje się w stronę tandety i amatorszczyzny.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mirek na moim forum sa ich mp3 a ich strona jest narazie w budowie ;)
byłem z nimi na weselu w kczewie ostatnio i naprawde powiem ci ze soluwki nowego gitarzysty sa mega fajne (nie napisze nic o saxie bo na tym sie nie znam tak jak wy :) ale gdy w piątek on zagrał swoje ulubione nagranie ( i zaspiewał ) to ludzie stali jak na koncercie i słuchali potem były gromkie brawa ....wiec nie oceniaj , skoro go nie słuchałes w realu

pozdrawiam

Tomek
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 42
Ja oceniam to co słyszę i to co zespół sam zaprezentował na Youtube. W kwestii samoprezentacji, każdy stara się wypromować jak najlepiej i to naturalne, jeśli więc na tych prezentacjach słychać niestrojny wokal, czyli pospolity fausz, saksofon który nieudolnie powiela linię melodyczną na poziomie początkującego ucznia to dla mnie jest to tandeta. Biorąc pod uwagę fakt, że to nagrania prezentacyjne nie trudno sobie wyobrazić jak to może wyglądać na co dzień. Porównując to z poziomem z przed kilku miesięcy to kilka kroków wstecz.
Owszem słychać gitarę, ale czy proste rozkładanie akordów po strunach tak wspaniale wzbogaca brzmienie i aranż ? - kwestia gustu :) Po sporej dawce krytyki pod adresem zespołu i zapowiadanych super zmianach, spodziewałem się usłyszeć coś WOW !!! coś co po prostu powala, a tym czasem zwykła chałtura :) Sadzę że klienci też liczyli na wielkie zmiany pozytywne. Dobry zespół składa się z dobrych muzyków, a nie fałszujących wokalistów i początkujących grajków. Zapewniam Cię że jeśli usłyszę dobrą muzykę w ich wykonaniu to też umiem pogratulować, jak na razie niestety nie ma czego :(
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 5
Videotom, Jezuśku Nazareński, jeśli uważasz, że to Disco Polo w tak krytycznym wykonaniu, ciebie kręci, a "soluwki" które prawidłowo piszą się "solufki" są rewelacyjne, to powiem ci, że masz z pewnością pierwszy stopień umuzykalnienia czyli ... słyszysz, że w ogóle coś gra. Jako "sufler" podpowiadam: chcesz posłuchać jak się powinno grać, jakie brzmienie maja zespoły to wejdź na przykładowe strony http://www.yacotaco.pl/muzyka.html czy http://www.jurekband.pl/demo.php?id=89 posłuchaj to i dowiesz się do czego służy instrument bo instrument sam nie gra, a dobry klawisz nie oznacza sukces, sukces to ludzie, którzy nim się posługują. Posłużę się tekstem piosenki "My jesteśmy weselnicy , wszyscy myślą, że muzycy, a my tylko potrafimy wcisnąć play". Szacun dla Mirka ten z pewnością ma trzeci stopień umuzykalnienia.
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 3
Aż miło i przyjemnie takiej muzyczki posłuchać. Nie wiem ile jest stopni umuzykalnienia, ale to co ta kapela Revers zaprezentowała na Youtube to tak wali po uszach fauszem i tandetą, że głuchego może poskręcać :) Mnie też skręcało, ale przy najmniej starałem się tę tandetę trochę ulepszać :) co z tego, analfabety muzycznego nie da się nauczyć smaku muzycznego :( bo przecież jak pisze sam o sobie robi to od 17 lat i robi to dobrze :) Wielkie brawa dla pana Waldka z Yacataco za kawałek Iocheno, brzmienie jak Gato Barbieri !!! Równie wielkie gratulacje dla pana Jerzego z Jurek Band za te niesamowite glissy saksofonowe. Obie kapele to 100%-wy profesjonalizm. Warto by czytelnicy forum posłuchali jak powinien wyglądać profesjonalizm zespołu muzycznego - weselnego, bo to że Revers na swej stronie pisze że jest zespołem profesjonalnym, to tylko slogan reklamowy i takie samo kłamstwo jak to że p.Michał umie na klawiszach grać :)
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 4
sufler ok zaspany po weselu byłem :) ale tylko pisze jaka była reakcja ludzi to co widziałem i mam to na filmie. Goscie i młodzi byli mega zadowoleni a o to chyba chodzi ;) Ci co chcą posłuchać pięknej muzyki to do filharmonii idą a nie na wesele :)i tam graja wielcy zawodowcy tak mi sie zdaje :)
Na weselu chodzi o to aby zagrac tak by wszyscy sie bawili i byli zadowoleni a to sie Reversą udaje tak było jak grał tam Mirek i tak jest teraz.To moja opinia
W sobote byłem na weselu gdzie grał zespół Krzyski i tak samo ludzie bawili sie bardzo fajnie non stop pełen parkiet a o to chodzi na weselu
pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 41
Tomek Ty jesteś fachowcem w swojej dziedzinie i to dobrym fachowcem, porównanie z analogiczną sytuacją w tym przypadku dotyczącą oprawy muzycznej tego zespołu jest takie, jak ja bym powiedział że telefonem też zdjęć można napstrykać i film nakręcić, więc myślę że to rozumiesz doskonale.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sufler podał przykłady zespołów weselnych-profesjonalnych, takich zespołów jest wiele i nawet przeciętny słuchacz usłyszy różnicę pomiędzy tymi zespołami a Reversem, który również pisze na swej stronie że jest zespołem profesjonalnym. Dla każdego też oczywistym jest, że zespół profesjonalny to taki który składa się z muzyków. W Reversie tych muzyków jest dwóch, to klawiszowiec i trębacz, gitarzysto-saksofonista chyba jeszcze musi trochę popracować, no i lider który przez 17 lat grania nie opanował jeszcze "sto lat" na keyboardzie, a jak zaśpiewa to aż uszy więdną, do tego wszystkiego jego liderowanie polega na bezwzględnemu podporządkowaniu i narzucaniu swojego stylu który w sposób oczywisty ogranicza możliwości muzyczne nawet najzdolniejszego muzyka. Dlatego muzycy odchodzą lub są wyrzucani gdy nie chcą się podporządkować. Więc to nie jest i pewnie nigdy nie będzie zespół profesjonalny. Owszem to amatorska kapela weselno-biesiadna i nic więcej. Dziś niestety konkurencja w tej branży jest ogromna i na miejscu klienta poszukującego dobrej kapeli wolałbym wybrać za te same pieniądze zawodowców niż tandetę.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ten Mirek to jakiś zafajdany PiS-owiec ( mam wrażenie jakbym posła Czarneckiego słyszał), nie wiem co by zespół lepszego zrobił to i tak w jego oczach jest źle i dno. Ten człowiek to jakiś psychol ? Polecam Panu Mirkowi inne forum nt. chorób psychiatrycznych. Współczuje pracodawcy, który zatrudnia gdzieś takiego pseudo pracownika?
Ps. Panie Michale , Ja na Pana miejscu dawno bym zrobił porządek z Panem Mirkiem za szykanowanie na forum publicznym. Podkomisarz Marcin Potrykus z KPP w Wejherowie chętnie zajmuje się takimi sprawami, grozi to surową grzywna i do 3 lat "paki". Jeśli Pan wyrazi zgodę, zadzwonię do pana i podam szczegóły a nawet z Panem pojadę na policję. To kiedyś musi się skończyć! Skąd Pan Panie Michale przywiązał sobie taką kulę u nogi ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 43
A to co za wypowiedź i strachy? Czy to może Darek z krainy OZ? Jeśli tak to trafił nie do tej bajki. Zapraszam na forum "Co mnie gryzie". Tu się rozmawia merytorycznie i Mirek robi to bardzo obiektywnie i z kultura, a jeśli tak bardzo ubodło i zabolało to może ... R-kę trza zawezwać ? A co do polityki ? Jak się nie ma nic do powiedzenia to najlepiej coś z polityki, to działa jak robak na ryby, zawsze weźmie. Mirek - pełen szacun, dbaj o ludzi słyszących, "Majteczki w kropeczki" i "Weź go do buzi" zaniża poziom naszej kultury.
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pan Darek i Revers to ta sama liga i tak właśnie wygląda reakcja na merytoryczną krytykę, opluwanie,straszenie, szarganie opinii itp. Ludzie z ambicjami starają się udoskonalać swój warsztat muzyczny, wizerunek medialny i wiele innych czynników które budują obraz zespołu czy muzyka. Każdy czytelnik forum sam może wnioski wyciągnąć jak to sztucznie ukształtowano pozytywną opinię o tym zespole, a jak faktycznie to wygląda. Moja rola krytyka w tym konkretnym przypadku była wynikiem właśnie podłości które miały na celu, jak tu zresztą wcześniej napisano wykluczenie mnie na margines muzyczny :) To nie problem alkoholowy, czy inne bzdury wypisywane na mój temat,a niezgodność rozumienia zagadnień muzycznych spowodowały moje odejście z zespołu. Ta kapela, z tym liderem nie ma szans na pozytywne zmiany, co słychać w przedstawionych wcześniej ich własnych prezentacjach. Ich kierunek to chała i tandeta, wg. zasady dużo i głośno, jak dołożymy do tego brak wyczucia smaku i stylu, to mamy pełen obraz tego co śmią nazywać profesjonalizmem :) NIE WAŻNE JAK SIĘ GRA, WAŻNE BY DOBRZE SKASOWAĆ KLIENTA.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 3
Widzę "sufler", że z Panem Mirkiem pochodzicie z jednego kółka różańcowego lat 70-tych. W tamtych czasach sądzę , że byliście na topie a teraz takie "Majteczki w kropeczki" was niestety odstawiają na inny tor z czym nie możecie się pogodzić !
Zobacz ten materiał a potem się krytykuj:
http://kafo.pl/viewtopic.php?id=18484
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 45
Masz rację Darek DP to dla nas ludzi osłuchanych muzycznie, mających jakiś smak muzyczny, zbyt trudny gatunek kiczu. Nie znajdujemy się w tym gąszczu kiepskich tekstów i "eunuchowatych" wokali. Co do lat 70-tych i pana Mirka (którego totalnie nie znam) jeśli porównujesz muzykę taneczną i nie tylko lat 70-80-tych do Majteczek ... to żałość moja do twojego smaku muzycznego jest tak ogromny jak wszechświat, zatem nasza wymiana zdań nie już żadnego sensu. Ja wolę Pepsi Colę i czekoladę z orzechami ty Polo Coktę i produkt czekoladopodobny w opakowaniu zastępczym masz do tego pełne prawo ... tylko smak nie taki sam.
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ta kapela to zwykła tandeta i kicz, zero smaku muzycznego o profesjonaliźmie nie wspominając.Słyszałem na własne uszy, po trzeźwemu słuchć się tego nie da. Słowa uznania dla Suflera i p.Mirka.
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 7
Gram na weselach kupe lat, z nie jednym chamstwem miałem do czynienia, ostatnio jest słabiej i pewnie będzie jeszcze gorzej, konkurencja coraz bardziej skacze do gardeł, ale jak żyję takiej żenady jak tu, to jeszcze nie widziałem. Skoro to jest taki wieśniak i udawacz to czego się tak obawiacie, zagra raz i drugi i go na pewno obsmarują prawdziwi klienci i będziecie mieli po konkurencie. Rynek się sam reguluje. Mirek i spółka jesteście żałośni, a w dodatku tylko reversom napędzacie koniunktrurę. Jak mnie raz obsmarowano to przez pół roku miałem hossę, bo nie ważne JAK ale ważne ŻE piszą. Panowie przemyślcie bo was zawiść zajadzi na śmierć a ich to tylko wzmocni
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 41
Ja żadnej spółki nie mam :) Zjada zawiść ? - z jakiego powodu ? PBN poczytaj co Darek pisze, tam masz dopiero zawiść, żenadę i skakanie do gardła ! Ja osobiście wyraziłem opinię o tym co ta kapela nagrała, takie moje prawo i miła przysługa za szarganie mojej opinii :) Znaleźli się też widocznie inni którzy i swoją opinię chcą wyrazić, po to jest forum. Mnie ten zespół żadnej konkurencji nie robi, nie wiem jak pozostałym osobom,( bo kompletnie nie znam, ani Suflera ani Jerrego) ale nie o to tu przecież chodzi, myślę też ze nie jest dokładnie tak jak piszesz, była kiedyś taka sławna piosenkarka Mandaryna, jak okazało że nie umie śpiewać to pisanie w mediach o niej już nic nie pomogło :) dziewczyna nawet w końcu nauczyła się śpiewać i próbowano ją wypromować, również bezskutecznie. Jak w każdej branży, są lepsi i gorsi, ale najgorsi są ci co udają !!!
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jak zawiść? - dla mnie człowieku Mirosławie nie byłeś i nie jesteś żadną konkurencją.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 42
totalna chała co to ma być śledzę to już dłuższy czas i muszę stwierdzić ze ten Mirek to jakiś psychopata który został wyrzucony z kapeli a teraz się mści na chłopakach a konkretnie na p Michale .Nie dość ze się powtarza już kolejny raz to wywleka jakieś brudy na forum co było kiedyś jak jeszcze grali razem .P Mirku daj pan sobie siana i odpuść pan sobie temat bo to już naprawdę nie smaczne się robi dziwie się ze admin nic w tej kwestii nie zrobił i nie zablokował wątku .Skoro jest Pan takim dobrym saksofonistą to dlaczego nie gra pan w jakimś ambitniejszym zespole gdzie nie było by siary itp odnoszę się do Pana wpisów wcześniejszych tj.majteczki w kropeczki wiejska kapela itp było tego dużo. Do puki revers panu płacił i miał pan korzyści finansowe to było ok teraz sytuacja się odwróciła nie ma Pana już w składzie to teraz najlepiej stwierdzić wiejska kapela tandeta NIEŁADNIE tak się nie robi.Każda kapela gra co lubi i umie i to czy się komuś podoba czy nie to zostawmy konsumentom i społeczności każdy ma inny gust .
Osobiście nie znam lidera zespołu ale słucham czasem ich utworów ponieważ dostałam ich płytę nie dawno od znajomej i powiem tak mi się podoba wokal ok saksofon również ok całość oceniam na czwórkę z plusem tak więc słowo tandeta to słowo grubo przesadzone . Tak pod koniec mojej wypowiedzi napisze tak P MIREK TO BARDZO ZŁOŚLIWY CZŁOWIEK który nie ma co robić i ciągle w około pogrąża w tym przypadku ten zespół który nie zasługuje na taką krytykę pozdrawiam.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 44
Panie Darku pierwsza podstawowa zasada na forum to CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM !!! - potem odpowiedź, lub polemika, jeśli to zbyt skomplikowane, to współczuję.
Druga zasada to pisanie na temat !!!
Trzecia to odrobina kultury !!!
Jak już to pan zrozumiesz to zapraszam do dyskusji na temat tutaj poruszany, czyli "opinie o zespole Revers".
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pani 777ASIA proponuję założyć nowy temat p.t. opinie o panu Mirku, bo tutaj tak się składa że dyskutujemy o zespole Revers, jego muzyce i sprawach obsługi muzycznej i każdy ma prawo wyrażać własne zdanie.
Jeśli ktoś fałszuje trudno by go za to chwalić, prawda ? Wcześniej napisałem, że jeśli ta kapela w końcu pochwali się czymś na poziomie to również dołączę się do gratulacji.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wieta chłopy co ? Dajta se po razie i bedzie git. Ta dysputa nie ma sensu, zaczyna się robić długa i nudna jak "Niewolnica Izaura". PBN nie zna chyba znaczenia słowa "żałosny", słowo to jest brzydkie i obraża ludzi którzy chcą merytorycznie przedstawić swoje racje w sposób kulturalny, "osoba wzbudzająca niesmak", a przecież nikt nie jest kotletem schabowym ! Z jednym mogę się jednak zgodzić, czas zakończyć ten pojedynek, który tylko wzmacnia kapelę nie zasługującą na tak dłuuuuugą dyskusję, chyba że ktoś specjalnie podgrzewa atmosferę. Jak pisałem wcześniej jeden woli Pepsi inni Polo Coctę bo taki lubii SMAK. Nam nic do tego. Pozdrawiam wszystkich
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja tylko dodam że byłam kiedyś na weselu gdzie grał ten "zespół" - choć tych grajków powinno się nazywać gorzej.
Ogólne wrażenia słabe, typowe głośne disco-polo, udawanie na parapecie nawet słabo im wychodzi.

Cóż u mnie nie zagrają (jeszcze słyszę i lubię muzykę) ale z pewnością jak ktoś lubi takie umpa umpa show to wynajmie.

Dla każdego znajdzie się jakiś zespół i lepszy i taki z "kębłowa" (nie obrażając tej miejscowości)
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 9
Byłem wczoraj na weselu i dziś na poprawinach na których grał ten zespół. I szczerze to mam w tyłku opinie negatywne ja i wielu innych gości bawiliśmy się jak nigdy w życiu. Po kaszubsku i uroczyście...Polecam tym którzy chcą się bawić tradycyjnie i hucznie na weselu.

PS: Panie Mirku, bądź Pan mężczyzną i przyznaj Pan że ta żółć to z powodu kasy - bo już nikt nie wie o co chodzi. Wiadomo wszech i wobec że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 45
To fakt że ten zespół sprawdza się w repertuarze biesiadno-kaszubskim, obiektywnie przyznam, ale to jedyna zaleta kapeli.
Dziwi mnie że gościa weselnego interesuje moja osoba i powody odejścia z zespołu ??? Skoro jednak takie pytanie padło, to odpowiem, choć to żaden dowód męskości :) Nie chodzi o kasę !!!
Nie uważam też by tego typu szczegóły " o co chodzi" były ciekawym tematem forum, bardziej ciekawostką dla plotkarzy :) Tutaj rozmawiamy i dzielimy się opinią o zespole Revers.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mirosławie "Dorn" i saksofonie "Sabo" nie idźcie tą droga, zmieńcie kierunek.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 45
Polecam zespół - świetna muzyka dla każdego, wspaniała zabawa, profesjonalne granie i prowadzenie. Goście zadowoleni, wybawieni, zachwyceni zespołem. Zespół potrafi zintegrować weselników i wszyscy wspaniale się czują.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 47
A ręką na bogu sama bym ich zabrała na swoje wesele,ale moi rodzice mieli ich na 25leciu , a brat na swoim weselu. ekipka super. panowie przystojni, mili, dobrze grajacy. kasuja spora kase,ale sa warci.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 47
Tandeta,kicz, brak wyczucia, totalna chała i amatorszczyzna - ta kapela to typowy przykład marginesu muzycznego.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 7
Panie waldku pan Sie mie boji cala wies za panem stoi a zespol revers naprawde dobrze sobie radzi czyzby jakas konkurencja czy zazdrosc brrr zalosne
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 38
Panie Wiesławie frazesy typu zazdrość, konkurencja, Revers na topie, żałosne itp.wszyscy już tu znamy, jeśli ta kapela radzi sobie tak jak pan z ortografią to gratuluję - jest się z czego pośmiać :) Każda negatywna opinia to jak zawsze żałosne dzieło nie uczciwej konkurencji, może warto by tę płytę zmienić, bo nudą zalatuje ???
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 4
Revers nie tylko tej pŁyty nie zmienia, repertuar ciagle ten sam, podŁaczam sie do opinii poprzedników,czyli: tandeta,brak wycyucia,brak podstawowej wiedzy muyzycznej,beznadziejny repertuar. Generalnie za gŁosno,za szybko,za duzo i za tandetnie. Nie polecam tej kapeli osoba ze smakiem muzycznym ale za to polecam tym ktorzy chca zepsuc prestizowa impreze typu Sylwester, czy bal lub bankiet, to na pewno Revers moze zagwarantowac !!!!!
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 8
4.10.12.ten właśnie zespół umilał nasze wesele i jesteśmy bardzo zadowoleni a nasi goście również..Na 130 osób bawiących się z nami nie usłyszałam negatywnej opini.Wręcz przeciwnie,większość dochodziła skąd mamy taki zarąbisty zespół? jesteśmy bardzo zadowoleni z każdego kawałka jaki zagrali,bo wszystkie spełniały nasze oczekiwania.Jeśli mam komuś polecić orkestrę to z pełną odpowiedzalnością polecam Rewers,bo z nimi wszyscy się dobrze bawili,a dowodem dla nas były osobiste podziękowania naszych najbliższych-rodziny. Z przykrością czytałam te brednie jakie tutaj wypisujecie o tym zespole!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 24
Gdyby, jak twierdzi PANNA opinie negatywne o tym zespole były bredniami, to na pewno nie zyskiwałyby tylu zwolenników, a jednak procent popierających te opinie jest zdecydowanie większy od tych pozytywnych. Forum, to przede wszystkim opinia większości, a ta jest zdecydowanie negatywna !!! Na moim weselu też niestety ta kapela grała, czego bardzo żałuję i nie wspominam mile, jednocześnie zgadzając się z opinią większości tu piszących. Tandeta, chała i żenada, a do tego szef kapeli proponował rabat przy rozliczeniu w zamian za napisanie pozytywnej opinii - tak pewnie ten pan rozumie UCZCIWĄ KONKURENCJĘ !!! Ja zdecydowanie odradzam ten zespół wszystkim ceniącym sobie dobry smak, kulturę i profesjonalizm. Całe szczęście że na materiale wideo z mego wesela podłożono inną muzykę, bo wstyd byłoby komukolwiek taką pamiątkę pokazać.
Jak najdalej od partaczy i amatorów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 7
Po pierwsze:
Pani Monalizo, dobrze pani wie,że taka sytuacja z rabatami za dobre wpisy nigdy nie miała miejsca i to są zwykłe kłamstwa. My, jako szanujący się zespół muzyczny, a jednocześnie poważni ludzie bardzo dobrze wykonujący swoją pracę na scenie nie musimy sięgać po tego typu środki.
Po drugie:
Jeżeli pani twierdzi, że my jesteśmy tandeta i chała to dlaczego pani wynajęła nas na swoje wesele. Przecież przed każdym weselem klienci spotykają się z nami, oglądają materiał z różnych imprez, słuchają demo, ustalamy wspólnie program wesela, a później podpisują z nami umowę, albo nie.
Po trzecie:
Jeżeli miała pani na tyle odwagi wypisywać o Nas te KŁAMSTWA, to proszę mieć również odwagę i napisać kiedy odbyło się Pani wesele. My jako zespół na podstawie daty umowy sprawdzimy kim jest tajemnicza Monaliza i JESTEŚMY W STANIE Z PANIĄ SKONTAKTOWAĆ SIĘ I POROZMAWIAĆ O NASZYCH NIEDOCIĄGNIĘCIACH.
Po czwarte:
Wiemy kim jest tajemnicza Monaliza. Jest to człowiek, który wielokrotnie szargał naszą reputacje na tym wątku. Czyżby zmienił pan orientację i został kobietą? Wstyd mu się ujawniać i podpisuje się pod nazwą Monalizy?? Przestań pan, bo to nie jest już śmieszne,a wręcz żałosne.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 19
Rozumiem że to wypowiedź lidera w imieniu zespołu.
Po pierwsze: nie winny się nie tłumaczy !
Po drugie: demo było nagrane w innym składzie, a ponadto nie wiedziałam jeszcze że pan nie umie grać a tylko pajacuje, natomiast śpiew też wiele pozostawia do życzenia - to niby jest w/g pana "bardzo dobre wykonywanie pracy" szanującego się zespołu ???
Szanowny panie żaden szanujący się zespół nie zaangażowałby pajaca, który udaje że gra !!!! Spapraliście mi wesele i tego cofnąć się nie da, posłuchałam rady znajomych i bardzo żałuję.
Po trzecie: rozumiem, że ma pan jakieś problemy natury psychicznej, w jednym zdaniu pyta pan o moje dane, natomiast w drugim pisze że wie kim jestem itp.itd........ bo nie sądzę by ten tekst był pracą zespołową :) Trzeba być wyjątkowo bezczelnym by pisać o samym sobie że ma się dobrą reputację w kontekście wyrażonych tu opinii forumowiczów.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja też przez wiele lat grywałem wesela, czasem tu zaglądam i ten temat dość mnie wciągnął.
Mamy tu kierowcę autobusu, będącego jednocześnie liderem zespołu. Lider ten próbował grać na perkusji, ale wypadał z rytmu, więc zmienił instrument na gitarę i udawał że gra, następnie kupił sobie klawisze nadal udając że gra, a do tego śpiewa fałszując nie miłosiernie. Na domiar wszystkiego wali w rogi klientów w ten sposób od 17 lat, twierdząc że robi to dobrze - BRAWO !!! 17 lat nabierać ludzi i brać za to kasę, naprawdę dobra robota.
Szanowny panie liderze, z tego co mi wiadomo by jeździć autobusem jako kierowca potrzeba przejść szkolenie, zdać egzaminy, przejść badania itp. - chciałbyś pan podróżować autobusem którego kierowca nie posiada uprawnień ? Podobnie sprawa wygląda w branży muzycznej, aby jako tako prosperować nie wystarczy udawać i wydzierać się do mikrofonu, potrzebne są jakieś podstawy np. znajomość gam, tonacji, budowy akordów itp. ponadto kilka lat ćwiczeń. Rynek weselny nie jest zbyt wymagający i nie chodzi tu o wirtuozerię ale na Boga nie ma w nim też miejsca dla oszustów którzy nie potrafią zagrać "sto lat" ! Nie wstyd panu ? Czy udawanie to dla pana przyjemność ? Ja bym chyba zasnął przy klawiszu gdybym musiał całą noc stać i udawać że gram. Czy nie uczciwiej zostać DeJem? Jakim cudem reszta zespołu, faceci którzy faktycznie potrafią grać tolerują udawacza ?
Chłopaki zamieńcie pajaca na dobry damski głos i będziecie całkiem przyzwoitą kapelą. Zgadzam się też z Monalizą że trzeba być wyjątkowo bezczelnym typem by najpierw przyznać się do tego ze nie umie się grać, a następnie stwierdzić że od 17 lat swoją pracę wykonuję dobrze i mam dobrą reputację i do tego jestem na topie - czy ktoś coś z tego rozumie ? Bo dla mnie to jakaś patologia.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 8
Nie rozumiem troszkę toku rozumowania co niektórych piszących na tym forum....mianowicie jedno.....co ma piernik do wiatraka....to,że lider zespołu pracuje jako kierowca autobusu....to jego prywatna sprawa...równie dobrze może być magazynierem czy mechanikiem...Co to komu przeszkadza...Przecież to nie ma znaczenia....Skoro zespół utrzymał się tyle lat na rynku to już świadczy o tym,że nie są beznadziejni tak jak piszą co niektórzy.Czy Pan Michał udaje ze gra.....czy naprawde gra jego sprawa....mi osobiście podoba się ich muzyka przy ktorej wielokrotnie miałam okazje się bawić....z resztą Pan Michał nie jest jedynym członkiem.Jest to gra zespołowa jak dla mnie chłopacy zgrali się super...A obrażając lidera zespołu (bezpodstawnie) obrażacie cały zespół...
image

popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 17
Żadna praca nie hańbi...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5
A szkołę handlową pan Mirek rozumiem że skończył? Gdyż żeby sprzedawać ustniki to trzeba odpowiednie wykształcenie posiadać. Ciekawe jaki studia albo licencjat trzeba skończyć aby tak zajadle dopierniczać byłemu koledze.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 22
A pan MIREK od saksofonu i ustników też jest kierowcą autobusów, sam przecież teraz w autobusach pracuje (kierowcą jest).
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 19
A, szkoda tych autobusów jak się pan Mirek na nich obrazi.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 19
Pan Mirek ma IP:85.237.174 natomiast IP:78.131.222 to po kolei: Contra, Obserwator1, Obserwatorka, anonim123, ZESPÓŁ REVERS i kolega. Czyli panowie Reversi z sześciu różnych loginów, dyskutują, opiniują się sami i opluwają innych. Tak mniej więcej wygląda ich dobra reputacja, uczciwa konkurencja itp.
Komentarz raczej zbędny :)
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja temat i dyskusję zakończyłem już dawno, dla Reversów zostałem wygodnym człowiekiem na którego można zwalać wszystko co złego zostanie przez klientów napisane, kiedyś to nazywało się "nie uczciwa konkurencja" teraz jest "pan Mirek". Bardzo cieszę się że rozstałem się z ta kapelą i takim uczciwym i szlachetnym człowiekiem z dobrą reputacją jakim jest p.Michał, współczuję Sławkowi i Krzyśkowi że nadal muszą znosić fochy i humory tego chorego psychicznie despoty. Zgadzam się z Monalizą i Grandsem że Ci muzycy powinni zmienić wokalistę i lidera bo Michał to żaden muzyk i jeszcze gorszy kolega.
Dziękuję wszystkim za głosy poparcia, oraz wiele telefonów z podziękowaniami za to że w końcu ktoś odważył ujawnić się fakt, że p.Michał nie umie grać.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 5
I kuńc.....Amen.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niby kuńc (chyba kłinc rzekoma babo ze wse) ale godzine w innym wątku jako kulka 44 piszesz:
~kulka44
2012-12-04 23:24
83.25.0.*
Re: OPINIE O ZESPOLE REVERS Z KĘBŁOWA
Zespół warty polecenia.Grali u nas na ślubie córki.Goscie byli pod ogromnym wrażeniem tego zespołu.Dyskoteka a raczej maraton dyskotekowy powalił z nóg-coś niesamowitego.......ale oczepiny trwały zbyt długo,lecz to kwestia ustalenia! Gorąco polecam,bo są tego warci
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tak samo jak ---buzia--- śledzę,a opinia jest moja i tego nie zmienisz!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 21
dobrze że ktoś taki jak Ty potrafi się pogodzić z tą sytuacją skoro tyle czasu się tym interesujesz.. a te kilka osób z poparcia to pewnie sami znajomi.. i dziwne że mają tu wpadać opinie o tym zespole a mowa jest o czym innym weż człowieku sie naucz czytać... nie lubie talkich dziwaków.. i im bardziej mieszasz w guanie tym bardziej śmierdzi.. nie jesteś w tym zespole to sie nie interesuj już każdym wpisem.. Revers są zarąbiści... i tego nie zmienisz!!! nawet za 10 lat bo robią to co powinni
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 33
Sama poprawna Polszczyzna :) składnia daleka od logicznej :) Czy to członek zespołu, czy może fan ???
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 5
Czytając te posy włosy mi się jeżą!
Za kogo Ty się uważasz Mirosławie ! Ja! na miejsu tego Reversu ( u którego kiedyś grałes) to za takiie obelgi, połamane byś miał przezemnie i moich kolegów wszystkie paluchy u rąk abyś nigdy nie tknąć nigdy kalawiatury komputera. Znam Was doskonale ze zlotu z Liopowiny k/Braniewa i dziwie się tobie szmaciarzu , że możesz na swoich kolegów podwórko taką gnojówe wylewać , które prawie razem zamieszkujecie. Gdybyś mieszkał dziś w okolicach Grajewa to szybko musiałbyś się ewakuować . Widać Kaszubi sa za bardzo łagodni w stosunku do takich łajdaków jak TY.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 37
To najlepiej jak zajmiesz się kolego własnym podwórkiem, tym koło Braniewa. Za kogo Ty się uważasz, że publicznie grozisz i ubliżasz, myślę że takimi groźbami powinien zająć się prokurator.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 3
Panowie Reversi, forum to miejsce publiczne i też obowiązuje tu jakaś kultura, oczywiście muzycy powinni o tym wiedzieć, natomiast Wy kierujecie publiczne groźby karalne !!!!!!
Jaką opinię sobie wystawiacie ?
Przecież oczywistym jest że to nie żaden zespół z Braniewa w waszej obronie kieruje groźby karalne w stosunku do konkretnej osoby.
Wasza złość jest zrozumiała, a dokładnie złość pana LIDERA który został po 17 latach oszukiwania zdemaskowany i do tego sam się przyznał, ale nie przeszkodziło mu to w wystawianiu sobie pozytywnych opinii z sześciu różnych loginów ! Oczywistym jest, że wielu klientów rezygnuje z usług zepołu kierowanego przez analfabetę i oszusta, ale to nie znaczy by swoją złość wyładowywać w taki sposób na forum, ludzie opamiętajcie się bo za chwilę nikt Was nie weźmie nawet na wiejską bibę w stodole.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przesadziliście panowie Reversi, widać teraz kto tak naprawdę komu ubliża. W moich oczach jesteście skończeni.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 3
Opinia o tym zespole jest praktycznie jednoznaczna, wchodząc na forum w pierwszym pytaniu o tę opinię widzę ponad 50 głosów negatywnych, to nie podlega to nawet dyskusji. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości i poczyta kolejne posty z których dowie się iż pozytywne opinie i krytykowanie innych to dzieło tego samego faceta, który udaje sześć innych osób i do tego udaje też że umie grać, to jest to po prostu żenada! Jak dołożymy do tego groźby,wyzwiska i idiotyczne w treści posty to mamy cały obraz któremu komentarz nie jest potrzebny. Znajomych którzy szukają zespołu na swoje wesela odsyłam do lektury tego forum, bo jest ono bardziej rzeczowe niż prezentowane przez niektóre zespoły dema, które też w większości są fikcją.
Jak nie dać się nabrać?
Jak faktycznie zaangażować dobry zespół który spełni nasze oczekiwania?
Może powinna powstać instytucja która wydawałaby coś na zasadzie pozwolenia/certyfikatu itp. ????
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 5
Droga pani "monalizo" i tu sie z panią zgodze w latach 70-tych czyli jeszcze w PRL-u było cos takiego jak weryfikacje muzyczne, otuż nie dyplomowanym muzykom bez wykształcenia muzycznego dawano szanse występowania na scenie ,zdawało się egzamin przed komisją Ministerstwa Kultury i Sztuki z zakresu wiedzy o muzyce oraz prezentowało swoje umiejętnosci muzyczne na koniec delikwent otrzymywał certyfikat upoważniający do występow na scenie .Bez takiego CERTYFIKATU nikt nie miał prawa zaistnieć na scenie muzycznej .Być może nalezało by do tego wrocic , mysle ze że trzy-czwarte obecnie występujących amatorów wycofało by sie w zacisze domowe i w skupieniu trenowało chwyty nutki itp.A reszta tych naprawde grających ile by miała pracy , pozdrawiam .
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 2
Weryfikacje obowiązywały do lat 90-tych z podziałem na gastronomiczne,estradowe, dla solistów itp. jednak z tego co słyszałem rzeczywiście szykuje się powrót do tego, zarówno związki muzyków jak i inne organizacje związane z kulturą i sztuką kierują duże naciski na Ministerstwo, ponieważ skala działalności analfabetów muzycznych w branży jest po prostu ogromna, tracą na tym oczywiście klienci, słuchacze i sama jakość muzyki. Zostało to już zastosowane w stosunku do tzw. grajków ulicznych występujących w popularnych miejscach kurortów, skutek jest taki, że dziś w Sopocie, Zakopanem, Krakowie i wielu innych miastach mamy przyjemność po prostu posłuchać na ulicach bardzo dobrej muzyki. Miejmy nadzieję, że jak najszybciej dotrze to do lokali gastronomicznych, sal bankietowych itp. Tych analfabetów nie trzeba nawet słuchać, wystarczy poczytać choćby na takim forum jak to by przekonać się jaki poziom kultury sobą reprezentują.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1
Weryfikacje muzyków obowiązują w USA od zawsze, mimo tego że Ameryka jest przykładem wolności gospodarczej i wszelkie koncesje,pozwolenia itp. ograniczono do minimum żaden muzyk nie może występować publicznie, a tym bardziej czerpać zyski bez takich weryfikacji. Dla buraków którzy udają że grają jest miejsce wyłącznie na ich własnym podwórku i to tylko wtedy gdy nie zakłócą spokoju sąsiadowi. Poziom muzyczny dzięki temu na wszelkich imprezach prywatnych i publicznych jest niesamowity. Tu natomiast zostało ujawnione że szef zespołu Revers grać nie umie, co również sam potwierdził. a mimo tego ludzie angażują i jeszcze wystawiają dobre opinie na forum, że pięknie grał na ich weselu.
Skoro nie umie to jak i na czym grał ???
Kiedy wpisałem na Faceboku słowo Revers wyskoczyło mi Michał Revers De............, czyli gościu przybrał sobie pseudonim artystyczny, normalne JAJA :) NIE UMIEM GRAĆ, NIE UMIEM ŚPIEWAĆ ale jestem ARTYSTĄ !
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2
Widać ze dalej żal d.pę ściska Panie Mirosławie to że podpisuje się Pan teraz pod nikami takimi jak Monaliza Wera grands i Krzyś itd i smaruje i szarga Pan reputacje całemu zespołowi a w szczególności Panu Michałowi jest to naprawdę żałosne i niestosowne . Wyraził Pan swoje opinie już w większości tego wątku na dodatek wielokrotnie się Pan powtarza ,zrobiło się to naprawdę nudne i żenujące .poza tym nazywa Pan Lidera zespołu burakiem bo tak to zrozumiałam .A tak naprawdę mógłby się Pan od niego dużo nauczyć chodżby śpiewu lub konferansjerki która prowadzi na weselach to że nie podoba się panu jego wokal barwa głosu czy prowadzenie uroczystości ok ale to kwestia gustu a o gustach się podobno nie dyskutuje .Każdy człowiek który szuka takich kapel wie czego chce i albo się podoba albo nie wolny rynek.I tak na koniec Pan Michał wcale nie musi umieć grac ma do tego ludzi a z uwagi na to ze to zespół wiec liczy się całokształt wykonanej pracy tak wiec Panie ARTYSTO MIROSŁAWIE ZMIEŃ TAKTYKĘ LUB DAJ SOBIE SPOKÓJ Z TA CAŁA FARSĄ pozdrawiam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 20
Pani "XXX" nie mam pojęcia kim jest pan Mirek, jednak z wcześniejszych postów wynika że to ta osoba która odważyła się ujawnić że ten cały szefunio Reversów to udawacz. Ja nim niestety nie jestem. Proponuję korespondencję do tego pana kierować osobiście.
O jakiej reputacji pani pisze ??? To oszuści mają reputację ? Muszę przyznać że na pewno zespół ma szczęście że nie zagrał na weselu w mojej rodzinie, bo skończyłoby się to na sali sądowej procesem o oszustwo i wyłudzenie, po za tym ma szczęście że działa w takim kraju jak Polska, bo za granicą takie numery nie przechodzą. Co do śpiewu, to nie ma tu mowy o gustach, bo kiczu i tandety nie klasyfikuje się w kategoriach gustów, ilość negatywnych ocen większości postów którego tematem jest opinia o tym zespole świadczy dobitnie o artystycznym całokształcie dorobku lidera i zespołu.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3
Panie mirku nie ma to jak pisac sobie i obrzucac blotem zespol a potem samemu sobie odpowiadac samemu na swoje pytania dziecinada i tyle zaraz zabraknie w tej panskiej gminie komputerow Bo chyba napisal pan juz z wszystkich mozliwych jakie byly
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 20
Ja również p.Mirka nie znam interesuje mnie wyłącznie walka z tandetą.
W każdym zawodzie liczy się wykształcenie, doświadczenie, wiedza i fachowość i w przypadku muzyki powinna być ona potwierdzona przez odpowiednią instytucję, bo nie każdy klient musi się na muzyce znać, ale chce po prostu na swojej imprezie zaserwować dobrą jakość i do tego powinna służyć weryfikacja przez wyznaczoną do tego instytucję potwierdzona odpowiednim dokumentem.
Tutaj lider pisze że grać nie umie i zatrudnia sobie do tego muzyków, a sam niby co robi udaje że gra ??? Co do śpiewu i gustów podobnie jak Krzyś nie uważam by to nadawało się do oceny w takich kryteriach, nie strojne wyjce i zfałszowane dźwięki nie mieszczą się w kategorii wokalu estradowego, tego wokalu trzeba się po prostu nauczyć by potem móc to sprzedawać. Współczuję tym którzy za ten kiczowaty wokal płacą .
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3
Placa i pewnie placic beda ciekawe z jakiego boji teraz napisze a najsmieszniejsze jak za chwile przebudzi Sie Sam pan mirek i napisze se swojego prawdziwego nika jako mirek i napisze ze juz dawno temat zakonczyl dziwie Sie Bo w pana wieku juz nie przystoi robic taki ch takich iprymitywnych rzeczy . Czytajac te wszyskie oszczerstwa w tym calym chorym watku jednoglosnie trzeba stwierdzic ze sä to opinie nie obiektywne Bo ile mozna Sie powtarzac i ile mozna Sie pograzac .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 20
Pan Mirek się nie przebudzi bo dał słowo że już w żadne pyskówki typu Revers nie będzie się włączał i tu jemu cześć i chwała, że utrzymuje się w abstynencji reversowej. A teraz poważnie. Ponieważ temat "jak w temacie" powraca do nas jak opryszczka, pojawia się i znika, jak to z wirusem opryszczki (ci co mają taką przypadłość wiedzą o co chodzi) musimy znaleźć rozwiązanie. Ponieważ sam jestem totalnym przeciwnikiem DP i szmiry usznej w każdej postaci, gdzie "Ona Tańczy" brzmi jak wyrok dożywocia w izolatce, dajmy szansę panu z zepsołu Revers i proponuję dla tego pana nowy instrument "PLAY". Więc kończąc mój wywód, jako sufler, uznajmy, że pan Michał gra na playu. Myślę że wszyscy będziemy zadowoleni, zwolennicy-przeciwnicy zespołu i od dzisiaj temat "jak w temacie" pozostaje oczyszczony, odchodzi w końcu w zapomnienie i już nikt nie będzie nas katował Reversem. Pozdrawiam
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dobry pomysł z tym PLAYEM :) ale weryfikacji na tym zrobić się nie da :)
Szanowny panie Michale z artystycznym przydomkiem "Revers" na koniec dobra rada od kolegi z długim stażem estradowym, weź pan kilka lekcji u fachowca od śpiewu.
Chyba przyjemniej jest robić coś dobrze niż męczyć się i zbierać negatywne opinie ?
Mam nadzieję że usłyszę kiedyś pańskie demo z czystą intonacją, prawidłową emisją głosu i ciekawą barwą :) a jeśli na dodatek będzie to ambitny repertuar to masz pan u mnie dobrą flaszkę :)
POWODZENIA
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1
No panowie oderwał się koleś od łopaty i próbuje sceny. A wy jedziecie na nim jak na OŚLE. OSIOŁ to to nie jest tylko muzyk. Jak byście nie wiedzieli
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chyba nie od łopaty, a od kierownicy jakiegoś szkolnego busa jak tu wcześniej napisano. Napisano też że żadna praca nie hańbi - to fakt, ale udawanie muzyka to raczej nie jest praca która zaszczyt przynosi. W każdej pracy ceni i szanuje się fachowość która oczywiście wynika z wykształcenia,doświadczenia, zainteresowań i umiejętności, natomiast tu mamy przypadek zaprzeczający tym regułom , dlatego temat budzi dość spore zainteresowanie, tak jak kilka lat temu wyszło na jaw że pewna artystka Mandaryna nie umie śpiewać, tak tutaj wiele osób nie miało pojęcia, że ktoś kto prowadzi zespół muzyczny również kompletnie się na tym nie zna, więc zainteresowanie jest zrozumiałe, po to w końcu istnieją fora w różnych dziedzinach. Tematy innych zespołów muzycznych są praktycznie martwe, niektóre od miesięcy inne nawet od lat, bo o czym pisać, a tu jest dyskusja uświadamiająca społeczeństwo co naprawdę dzieje się w tej branży, z której każdy przynajmniej raz w życiu korzysta. Słusznie ktoś wcześniej zapytał - jak ustrzec się oszustów? jak nie dać się nabrać ? skąd przeciętny człowiek ma wiedzieć że np. demo prezentowane przez jakiś zespół nie jest zmanipulowane, lub nie jest własnością zespołu ? Mile widziane cenne rady, może należy założyć temat pseudo-zespołów, lub nawet stronę na której będą wyszczególnieni naciągacze i oszuści ?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
A swistak zawija w sreberka dalej i dalej mirek jak piszesz ze swojego kompa to Sie chociaz podpisz ze to ty no chyba ze zmieniles swoje imie na karlos
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
Ja zawsze się podpisuję w przeciwieństwie do p.Michała który już tu sobie sam pisał i odpowiadał z sześciu różnych loginów :) Tu akurat Karlos skorzystał z mojego łącza i rutera, nie mam powodów by się kamuflować, a dyskusję w temacie z p.Michałem i jego fanami już dawno zakończyłem.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
No i odezwal Sie w koncu Sam pan gwiazdor muzyki ambitnej i teraz Sie glupio tlumaczy smiech na sali
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
Musi pan Sie zastanowic grubo co pan tu pisze na temat tego zespolu Bo Czytajac te pana wpisy to naprawde zastsnawiam Sie czy to jest wyrazanie wlasnej opini czy tez szykanowanie michala mysle ze to drugie a z tego co mi wiadomo to jest karalne radze wiec chamowac p mirku i zajac Sie w koncu jakims innym zajeciem pisze pan ze juz dawno zakonczyl temat a jednak pisze pan nadal z innych nikow z innych komputerow pozniej pana ip tyle ze tlumaczy pan ze uzyczyl pan kowslskiemu kompa troche bez sensu to co pan pisze to jakies brednie i bzdury pisze pan jedno a robi pan drugie zalosne to wszystko .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
Panie mirku naprawde nie jestem po pana stronie ani po sronie zespolu ale staram Sie byc obiektywnym w tym konkretnym temacie czytalem naprawde kazdy post w tym chorym z reszta watku i stierdzam jednoglosnie ze nie chodzie tu o panska opinie tylko o zmieszanie chlopakow z blotem a konkretnie lidera tej ze kapeli i jestem temu kategorycznie przeciwny Bo tego typu dzialania sä strsznie nie na mieewjscu Bo napewno w jakims stopniu napewno cierpi caly zespol a Tak naprawde chodzi panu o michala mozna to zalatwic inaczej zalosne pan mu sprswe albo dajcie sobie po razie i bedzie ok zalstwione i kropka dziwie Sie ze admin mix jeszcze z tym watkiem nie zrobil ottamien czy wogule ktos talo jest forum to nie miejsce na takie tam wasze wojny tyle z mojej strony pozdrawiam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
Sorry za bledy.ale klawiatura nie dziala prawidlowo pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
No nie "wytrzymie", sorry Tymon to nie klawiatura ... nie ośmieszaj się Waść, wstydu oszczędź, a jak "zpsuta" to nie pisz, przynajmniej nie będziesz nabijał postów tego żałosnego już wątku, a ty panie Mirek... zraniłeś mi serce, miałeś być jak grób, nie reagować na pyskówki i co ? Jest ja zwykle , już ponad ... 170 postów o osobie grającej na play'u!!! To lekka przesada !!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie złe jaja :) też mnie to ruszyło, normalnie szczena opada jak się tymona poczyta. Sorry Sufler że Cię zraniłem, ale niestety Karlos to nie ja i nie mój komp, jedynie mój ruter :(
Myślę że skoro ludziom się temat podoba to nich piszą po to jest forum, większość jednak lubi jak coś się dzieje :) Może jakiś pozytywny efekt będzie tych 170 postów ?
Ja już milczę jak grób i nawet rutera nie użyczam :) !!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4
Czy wasze posty powyżej są odpowiedzią na "opinie o Reversach"? wydaje mi się że mija się to z celem. a więc proszę o konkretną opinie o tym zespole. A jeżeli macie jakiś konflik to nie załatwiajcie tego na forum lecz jak 'prawdziwi' mężczyzni...
pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12
Czytając powyższe posty stwierdzam, że ta słowna potyczka całkowicie odbiega od wątku głównego. Jak widać głównym bohaterem tej powieści stał się Pan Mirosław M., który nie ma widocznie nic ciekawego do roboty, tylko zajmuje się przesiadywaniem przed komputerem i pisaniem postów na forach, prawda "bmvip"!? Skoro już o nim mowa i o tym, że zarzuca się tu niektórym brak odpowiedniego przygotowania do wykonywania określonych czynności, to ja mam pytanie: Czy ma pan, panie Mirosławie M. jakiekolwiek uprawnienia, certyfikaty i świadectwa z ukończonych kursów lub szkół pozwalające panu na remont, przerabianie, odnawianie itd. ustników, saksofonów itp. oraz udzielanie lekcji gry na instrumencie???? Ogłasza się pana na swojej stronie http://www.ustniki.com.pl ale z referencji tam zamieszczonych poza udzielaniem się na forach nie ma NIC!!!!
Pytam więc, jakim prawem zarzuca pan, panie Mirosławie M. innym (Zespół REVERS) brak kwalifikacji skoro sam NIC pan nie ma poza prawem jazdy na autobusy!!!!
Proszę się nad sobą trochę zastanowić.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 16

Opinia o zespole REVERS

Panowie Reversi to jest forum o zespołach weselnych, oraz na potrzeby osób organizujących wesela, tematem jest opinia o Was !!!!!
Jaką tę opinię sobie wystawiacie ? Czy Wy jesteście zespołem ludzi upośledzonych ? Grozicie,wyzywacie,ubliżacie, polecacie psychiatrę, Wasze niepowodzenia zwalacie na nie uczciwą konkurencję i p.Mirka, wyciągacie jakieś sprawy prywatne zmieniając to forum w pośmiewisko. Nie trudno się domyśleć kto jest w tym temacie członkiem zespołu, nie trudno też zorientować się kiedy sami siebie wychwalacie a co jeden to lepszy analfabeta od drugiego i do tego wszyscy wszystko wiedzą o p.Mirku. Faktycznie jesteście na TOPIE, tym topem jest pośmiewisko które dzięki m.i. temu forum sobie zafundowaliście. Wielkie brawa za głupotę ! Szczerze wątpię w to że ktoś zapragnie uświetnić swoje wesele taką kapelą.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2
To są faceci co na prawdę potrafią grac. Tylko taki jeden grubasek się w tym zespole po szkole rolniczej udaje tam prezesa i fachowca od fortepianu. I na do datek drze się jak cielna krowa.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2
Widac ze Sam autor tego chorego watku udziela Sie sukcesyjnie i regularnie pisze z roznych ip zaraz pozniej tlumaczy ze pozyczl swoj ruter koledze co oznacza ze kolege rowniez poprosil zeby dodal negatywna opinie na temat zespolu. Wiec pytam pana Panie fachowcu od siedmiu bolesc jakich czynow i chorych pomyslow sie pan dopusci ile osob pan jeszcze poprosi i zangarzuje piszac takie klamstwa i brednie na temat reversow .ps. do wszystkich tych ktorzy poszukuja dobrej kapeli Polecam w 100% revers pozdrawiam .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 16
Dzban wodę nosi dopóki ucho się nie urwie :) Tak też z prezesem Reversów wyglądało, oszukiwał, okłamywał, wygryzał konkurencję, szykanował i pomawiał innych aż doczekał się grona fanów którzy pewnie jak widać po tym forum odwdzięczają się godziwie. Wstyd przyznać się że aż tylu wrogów się ma więc wygodniej pisać że jeden gość nic nie robi tylko lata od kompa do kompa i prosi wszystkich znajomych wokół by pisali negatywy, ale samemu oczywiście prezesunio wali posty z sześciu loginów i manipuluje zespołem by też pisali :) Ludzie, już tu kilka osób Wam radziło, pozbądźcie się tego wyjca i udawacza, zaangażujcie wokalistkę/wokalistę na poziomie, zmieńcie nazwę i róbcie dobrą muzykę, burakowi trudno pojąć że czarne jest czarne a białe.....(mowa oczywiście o klawiszach) ,czyli inaczej mówiąc że, aby sprzedawać muzykę trzeba się jej najpierw nauczyć, on od 17 lat wciska kit i będzie robił to dalej, bo przecież grać ten orzeł już się nie nauczy, jedyne co mu się w tej dziedzinie udało to obsługa Kaszubskiego diabła - ten instrument opanował wyśmienicie, miałem okazję słyszeć :) Przecież ten chłop nawet zainteresowań muzycznych nie ma co widać na facebookowym profilu :( Wszyscy w branży wiedzą co to za artysta i ta opinia jest i będzie dotyczyć całego zespołu . Żadna kapela na tym forum nie zebrała tylu negatywów co Revers, na samo słowo Revers ludzie z branży się śmieją :) :) :)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 6
Najlepsze w tym całym temacie jest to, że nie trzeba go czytać :) przy każdym poście wystarczy spojrzeć na liczby 'popieram tę opinię'/'nie zgadzam się z tą opinią' - tam jednoznacznie widać że "ktoś" podbija odpowiednie "łapki" zgodnie ze swoim kierunkiem życia w tym wątku. Opinia na + dla zespołu zbiera same "łapki" na minus oraz odwrotnie. Warto dodąć że w zadnym temacie na forach nie ma tylu osób głosujacych na tak/nie - co jest wystarczająco wymowne.

Ja niedawno również poszukiwałem orkiestry na wesele, zastanawiałem się nad revers-em... i o decyzji tu nie poinformuje bo nie ma to sensu. Całe to forum i wątki o zespołach to jedna wielka bijatyka o klientów i rzucanie guanem w konkurencje a nie merytoryczna rozmowa. Polecam popytać po znojomych, porozmawiac z zespolami, zawitać na kilku imprezach aby zerknąć kontem oka i ucha i to bedzie realna opinia.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 8
Na pewno wszystkie te głosy czyli podbijanie "łapek" to robota kozła ofiarnego Reversów, czyli po prostu gościu chodził od jednego do drugiego kompa, razem tylko 85 razy i sobie podbijał bo nie ma co robić :) ewentualnie mogła to też zrobić cała ta nie uczciwa konkurencja - tylko dlaczego się tak na tych Reversów uwzięła ? :) A może ta konkurencja jest całkiem uczciwa i zdrowa ?
Czytelnikami tego forum są osoby szukające zespołu na wesele, ale również muzycy, członkowie innych zespołów, czyli pewna grupa społeczna (konkurencja). Jak to w grupach społecznych wiadomo, wszyscy pośrednio, lub bezpośrednio znają się, tak więc osoba szefa Reversów nie jest też obca, a wręcz przeciwnie bardzo znana :) Znana przede wszystkim ze swego zamiłowania do plotkarstwa. Pan Michał nazywa to "smarowaniem tyłka", no i fakt gość smaruje całkiem nie źle :) szczególnie swoich chłopaków z zespołu. Koledzy z branży pamiętają jak chwalił się wspaniałym trębaczem, następnie obsmarowywał go nie oszczędzając nawet jego żony i rodziny, już szukał następcy na jego miejsce, kiedy ni stąd, ni zowąd znalazł super saksofonistę, którym chwalił się gdzie popadło. Nie trwało długo jak zrobił z niego alkoholika i dziadka starszego od węgla który nie nadaje się już do grania itd.itp.....Najważniejsze by było o czym plotkować, również klienci oczywiście jak przystało na porządnego plotkarza tyłek obsmarowany mieć muszą :) Darujmy sobie przykłady, których jest aż nadto jak to szef Reversów z klientów bekę kręci, ale fakt faktem, na czym, jak na czym, ale na tym to się rzeczywiście zna, więc każdy kto tych plotek okazję słuchać miał, również oplotkowany będzie :) Ot, taka domena osób o płytkich zainteresowaniach.
Szanowni klienci, którzy jesteście zachwyceni tym wspaniałym zespołem muzycznym, nie bądźcie zbyt wylewni w swych zwierzeniach, bo wiadomości i informacje które przekażecie temu panu nabierają często dużych rozmiarów oraz zmieniają znaczenie - warto o tym pamiętać !!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie wiem czy nasz Mirek zauważył bo było w innym wątku
"Drogi panie Mirku, mój mentorze, pożeraczu nieuczciwych zespołów, wstawiających kit z podkładu miast własnych umiejętności, oszukujących przy tym jakoby oni to zaprawdę grali - mam do Pana ogromną prośbę. I mam nadzieję, Ba! Jestem nawet pewien tego, iż z Pańskim ogromnym doświadczeniem, szczególnie wynikającym z dotychczasowych podsumowań zespołu Revers i zdemaskowania jego szefa, dokona pan równie trafnej ekspertyzy na kolejnym przykładzie (bo na temat rzeczonego wiemy już chyba wszystko i po za tym trochę zawiało nudą).
Zwracam się więc do Pana "nosa" tudzież "ucha" muzycznego i proszę aby Pan teraz dla odmiany odniósł się do zespołów ze strony
http://www.centrumzespolow.pl
Liczę na Pana profesjonalną i obiektywną ocenę. Myślę że nie sprawi to większego problemu, gdyż wystarczy wziąć na wokandę pierwszy lepszy z nich, bo większość kolejnych sprawia wrażenie niemal bitych przez kalkę, co zaoszczędzi pana cennego czasu. Natomiast my będziemy mogli w pełni podziwiać pański demaskatorski kunszt. Pozdrawiam serdecznie i niecierpliwie oczekuję Pańskiej weryfikacji w/w grup."
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13
Gdybym chciał wyrobic sobie w miare obiektywna opinię o zespole - zgodnie z zasada ograniczonego zaufania, czy mogę prosić o konkretne przyklady na to co piszesz - czyli np. linki do konkretnych wypowiedzi?

Kontra z tego co sie orientuje to zespol, czyli tez konkurencja. Więc w imieniu swoim oraz prawdopodobnie chociaż paru internautów którzy również nie stoja po zadnej ze stron - proszę o informacje poparte faktami. W tej chwili wiekszosc to wypowiedzi pokroju "Faktu" gdzie sprzedaje sie informacje, z nadzieją że czytelnik "łyknie informację".
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Fakt jest jeden "SZEF" pan M. D. To ściemniacz i fajtłapa która zgrywa durnia na scenie naciskając na fajnym klawiszu, klawisze jakie popadną no i jeden opanował i zna jego znaczenie PLAY. Pan M.D. ma szczęście że reszta zespołu ma pojęcie o graniu i to całkiem na niezłym poziomie. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jeszcze jedno panie M.D. Jest coś takiego jak ANTYPERSPIRANT warto go stosować na weselach. Szczególnie latem.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co za syf, niczego się nie można dowiedzieć na tym forum. Do obu stron - wszyscy macie coś nie tak pod sufitem ! ! !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 16
Jaki syf kolego ????
Jest ponad 180 postów w tym temacie, a Ty niczego nie możesz się dowiedzieć ? Co chciałbyś jeszcze wiedzieć oprócz tego że:
1.W zespole jest trzech muzyków i jeden partacz który psuje cały efekt swoim krowim beczeniem i kiczowatym repertuarem.
2.Szef kapeli to plotkarz zalatujący potem na odległość.
3.Ogólnie kapela nie ma czym zachwycić, należy raczej do dolnej półki, czyli poziom wiejski z przed 20-lat.
4.Sami sobie wystawiają pozytywne opinie, szczególnie mocno w tym temacie pracuje szefunio-grubasek :)

Skoro twierdzisz,że wszyscy mamy tu coś nie tak pod sufitem, to przede wszystkim odnosi się to do członków zespołu, bo ich postów jest najwięcej.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5
Natomiast Karamba to jest szpieg z krainy deszczowców o pseudonimie Mirek, który dostał zasięg Wi Fi w którymś z Austriackich hotelów.To co robisz Mirek kompromitacja i żenada. Rób tak dalej a ciekawy jestem happy endu.
Darek, który wg.ciebie gra na Play i Stop
Ps. Opisz to szerzej na czym ta gra polega.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17
Oczywiście Pan Mirek teraz nie odpowie ponieważ wraca aurarem jako kierowca Firmy ATS z Austrii. Wróci do Gniewina to podszyje się pod jakiego mniej inteligentnego internautę , (który nie ma zabezpieczonego routera w bloku na ulicy Nowej), i bezczelnie wykorzysta okazję aby napisać bzdurę na Rewersów lub teraz Darek_p14.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 16
A cóż to się stało że nasz dyżurny pseudozespołożerca nabrał wody w usta? Czyżby powodem tego spektakularnego umilknięcia (pomimo że kciuki w dół jednak chodzą jak burza) była moja proźba? "Nie lękaj się" Mirosławie! Daj upust emocjom i skieruja go na inne pseudozespoły, gdzie dwóch kolesi trzyma wiosła a wokalistka naciska urządzenie typu play-stop-board. A wsztystko to na jednej stronie i to razy osiem! Toż to łatwizna, a ile uciechy ze zdemaskowania udawaczy i to zdecydowanie na większą skalą niż tak krytykowany przez ciebie Revers. Bądź konsekwentny w swych poglądach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Mianem 'syf' nazywam wypowiedzi tego typu jak Twoja (Karamba) - a co to oznacza już wyjaśniłem wcześniej. Syf dla kogo? Dla ludzi poszukujących obiektywnych opini.

"Skoro twierdzisz,że wszyscy mamy tu coś nie tak pod sufitem, to przede wszystkim odnosi się to do członków zespołu, bo ich postów jest najwięcej."
Nie poprawiaj mojej wypowiedzi. Wszyscy oznacza ze wszyscy, łącznie ze mną bo czytam i odpisuje na ten syf.

PS: I jak też pisałem wcześniej - wyśmienicie "ktoś" podbija łapki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
"SYF" to skrót od nazwy choroby wenerycznej "syfilis" i w żaden sposób nie pasuje do treści forum. Ilość opinii dot. zespołu jest chyba największa na całym forum dotyczącym zespołów weselnych i kto mądry to dowie się to czego chce, rybakowi chodzi chyba, lub na pewno o opinie pozytywne których faktycznie jest nie wiele, a te co są, należą do członków zespołu. Głosowanie na zasadzie podbijania łapek z racji ustawień forum nie jest możliwe przez jedną osobę,
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
No tak teraz można zobaczyć pana M.D i pana D.P w klubie BLUE STAR. Zapraszam na komedie w ich wykonaniu dnia 31.03.2013. Warto posłuchać umiejętności tych dwóch panów. Ciekawe kto komu będzie dogrywał. No chyba że M.D. będzie grał na gitarze- perkusji ewentualnie na klawiszu.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
W końcu odezwała się "Baba Jaga" z Gniewina.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
"ona tańczy", fajnie byłoby tę komedię nagrać i wrzucić na Youtube, po co pisać opinie i głosować, niech ludzie sami zobaczą dwóch analfabetów muzycznych razem na scenie. Myślałem, że ten BLUE STAR to fajny lokal, ale jak angażują takich partaczy to trzeba omijać ten lokal szerokim łukiem. Czy to znaczy że z panem M.D reszta Reversów nie ma ochoty już pogrywać i robić z siebie idiotów ? :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Na jakiej podstawie twierdzisz, że D.P nie potrafi grać. To dobry pomysł przyjechać 31.III. z kamerą i nagrać na DVD moje granie, zrobię specjalnie miejsce na ustawienie dla ciebie kamery w wygodnym miejscu. Ja natomiast chętnie nagram twój taniec "ona tańczy" do mojego rytmu. Zobaczymy kto z kogo bekę zrobi.
Pod jakim IP ukryjesz się teraz gnido internetowa? Szerokim łukiem to do tej pory wszyscy omijają M.M.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
Szanowny panie , korzystanie z forum wymaga jakiegoś minimum kultury,a pan tu rzucasz oskarżenia i wyzwiska nie wiedząc w kogo tak naprawdę to trafia, ja panu nie ubliżam, ani temat też pana nie dotyczy a jedynie zespołu Revers. Proponuję byś pan sobie założył nowy temat, zaprosił na swoje koncerty itp.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Panowie M.D i D.P czegoś się obawiają. Bo tylko winny sie tłumaczy. Czy zdradzicie na czym za gracie? Jak na klawiszach to zostawcie twarde dyski w domu i zobaczymy jak to będzie brzmiało. Ciekawe bardzo ciekawe. No i wtedy zatańczę jak będzie do czego. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
~Adaś,
nie stawiaj mnie po żadnej ze stron - juz raz o to prosiłem. Chyba, ze tak bardzo Ci zalezy?

""SYF" to skrót od nazwy choroby wenerycznej "syfilis" i w żaden sposób nie pasuje do treści forum."
Według słownika języka polskiego syf jest to "posp. brud, bałagan, nieporządek" i nie trzeba być wytrawnym humanistą żeby domyśleć się że, w tym znaczeniu uzywam tego slowa.

Podbijać sie da - trzeba pokombinować jakies pare sekund.

Reasumując... odczep sie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
Na pewno, przynajmniej D.P. niczego i nikogo się nie obawia a szczególnie takiego wirtuoza i znawcę wszystkiego jak "ona tanczy" pod przykrywką M.M. Dysk twardy to prędzej wymień w swojej głowie w której sektory i komórki zżarł ci alkohol. Mirek ty nadal jeszcze tyle chlejesz tej wódy co kiedyś? "Ona tanczy" czy "Mirek tańczy" dla ciebie zagram na akordeonie i keyboardzie, dodatkowo zamówiłem z CAMARO24 specjalnie dla ciebie nowy styl "Ona tanczy", do którego ty zatańczysz. Dodatkowo pragnę poinformować takich ciemniaków jak ty ze STYLE same nie graja w keyboardach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
Kto to taki ten D.P?
O czym ty człowieku piszesz?
Nie rozumiesz tematu tego forum? Może Tobie potrzebny jest psychiatra? Ty masz coś wspólnego z zespołem Revers? Jeśli tak, to robisz im super opinię !!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak D.P to tak zwany człowiek od brudnej roboty pana M.D. Jak ci co potrafią grać nie chcą grac z panem M.D za darmo. Oczywiście mowie o członkach zespołu revers. Szacunek panowie dla waszej pracy. To za psią kasę idą dwa ASY. PAN M.D I D.P. I próbują sił jako artyści. Jeden wyje drugi wyje to są dwa wyjce. A resztę to się proszę domyślić. Pozdrawiam. Bardzo proszę o opinie samego KRÓLA midi i MP3 pana M.D.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aha rozumiem, czyli analfabeta i asystent. Można zrozumieć muzykowanie dla pasji, ale udawanie muzykanta za darmo to coś nowego, może to terapia dla zakompleksionych? Może szefunio Reversów wyjaśniłby szerokiej publiczności i swoim fanom o co chodzi ??? Może to coś na zasadzie WOŚP ? Z tego wynika że ten D.P. to pasjonat kiczu, sam niby grać umie, a bierze do spółki tego nic nie gra i jeszcze oboje robią to charytatywnie - kombinacja nie do rozgryzienia. Jak ta formacja w tym układzie się nazywa? Revers? Avers? może Revers+? lub np. Revers dla ubogich ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
REVERS Kębłowo-Dwa serca dwa smutki NA You Tube. Wybieram się na polowanie na wilki. Chętnie zaproszę pana M.D do wzięcia udziału w takiej wyprawie brakuje mi człowieka do nawoływania wilków. A głos ma pan do tego idealny.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gratuluje ci 200 wpisu naprawdę jesteś rekordzistą wpisów. Pozostało ci to z dzieciństwa. Kiedy byłeś dzieckiem to pamiętam , ze takim samym rekordzistą byłeś wypisując anonse na ścianach WC dworców kolejowych szczególnie Wejherowo Śmiechowo, tam z ulicy Broniewskiego miałeś najbliżej. A tak pyzatym to chyba najbardziej nie możesz przeżyć, że chłopaki cię wykopali.Kiedy grałeś w tym zespole Revers to pisałeś na forach , że Michał jest najlepszym wokalistą na pomorzu. Ale czasy się zmieniają, psy szczekają a karawana jedzie dalej i nikt nie zwraca uwagi na debilne wpisy jakiś tam zakompleksionych, nieudolnych muzyków typu: Ona tańczy, Monaliza, Mirek,itp.( zresztą to jedno i to samo). Teraz dla ciebie Mirku najlepszy muzyk i wokalista jest "Groszek" :). Pozdrawiam.:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Fajny filmik, ładna scena, zespół prezentuje się i brzmi bardzo naprawdę przyzwoicie, ale najsłabszym ogniwem tej kapeli jest wokal. Pomijając kwestię brzmienia, bo to rzecz gustu ten koleś po prostu nie ma nawet podstawowej wiedzy o śpiewaniu, zaciśnięte gardło, zła praca przepony no i co najważniejsze i najbardziej rażące facet po prostu śpiewa obok, czyli najprościej mówiąc fałszuje. Szefuniu wszyscy tu już wiemy że nie poradziłeś sobie z nauką grania, ale skoro tak bardzo lubisz śpiewać to kup sobie takie urządzonko które nazywa się tuner i spójrz prawdzie w oczy, a twoi koledzy z zespołu niech dadzą ci kopa w tyłek i zagonią do ćwiczenia bo psujesz im całą robotę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakaś lipa z tym Big Brather o kim i o czym piszesz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mirek M. odszedł ok. 3 lata temu dobrowolnie z zespołu Alabama do lepszego zespołu Revers, szczególnie imponował jemu wokal Michała, że jest niepowtarzalny i czysty - to są słowa aktywnego bohatera tego wątku z przed trzech lat Pana Mirka. Ja natomiast bardzo skromna osoba tego wątku podtrzymuję jego słowa i twierdze że gościu super śpiewa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja w tej dyskusji nie biorę udziału od bardzo dawna pomimo tego że czytam posty i współczuję temu zakompleksionemu szefowi Reversów, że biedak na wszystkie krytyczne uwagi ma tylko jeden argument, czyli że to moja wina i wszystko co złego piszą to też tylko moja robota :) Naprawdę przypadek wyjątkowo ciężki !!!!
Jednak nie pozwolę na to by ktokolwiek wkładam w moje usta słowa których nigdy nie wypowiadałem, wmawiał mi opinie których nigdy nie wyrażałem, - to nie jest żadna skromna osoba tylko wyjątkowo perfidny i bezczelny typ który ukrywa się pod pseudonimem Big Brather, nikt normalny nie porównywałby Reversów z Allabamą, bo te kapele różni przepaść poziomu, kultury, smaku i stylu muzycznego. Jak można porównywać jarmarcznego śpiewaka z wokalistą który wielokrotnie występował w TV, nagrywał płyty i koncertował, współpracował z czołowym kompozytorem itp.itd.
Cóż osiągnął wokalista Reversów ?????????????????????????
Proszę państwa, jestem zażenowany już tym wątkiem i tą bezpłatna reklamą, a może to jest tzw. gra na złego i dobrego policjanta (znający zagadnienia marketingowe wiedza o co chodzi). Jeden z zespołu pisze głupoty , a drugi z zespołu , biedak broni się, i już jest fajnie znowu grajkowie z Pindelowa sa na pierwszej stronie weselnika. Dziwię się tylko panu administratorowi, że pozwala na takie wymiany zdań, pyskówki, obelgi, pomówienia, chamstwo i buractwo. Fujjjjj panowie to już nawet starymi kotletami nie śmierdzi, to normalne regularne Szadółki (gdańskie wysypisko śmieci).
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się z Suflerem w 100%, proszę administratora o zamknięcie tematu, natomiast wszystkim którzy chcą sobie podyskutować o Reversach, wymienić opinie, porzucać obelgami, pomówieniami, poburaczyć i obsmarować tyłek proponuję bloga:

http://reverskeblowo.blog.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakoś nikt o podobnym poziomie intelektualnym do Pana, Panie Mirku nie chce pisać na tym blogu. He he :)
Czy to prawda Panie Mirku że ostatnio długo nie pokazywał się na forum , ponieważ komponował i napisał słowa do tego utworu?
http://www.youtube.com/watch?v=KaOEVHQoHzM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie Big Brather, to ja prosiłem Mirka aby nie nie uczestniczył w tym badziewiu, który słucha takiego gnoju jak w podanym linku, wiekszego szamba to już nie słyszałem,to już Ona coś tam tańczy przy takich śmieciach brzmi jak Symfonia Bethowena, co za obciach !!!!!!!!!!!!!!!! BB Wczoraj wykopali bąbę w Ustce śpiesz się, może jeszcze zdążysz się okopać z Bożenką na ustach , O Dżizusie !!!
Big Brather, domyślam się że jesteś członkiem tej kapeli, bo widzę tu ogromne podobieństwo stylu muzyki którą nam zaprezentowałeś i tego co ta kapela reprezentuje, czyli to o czym od samego początku tematu piszą forumowicze> kicz,tandeta i szmira. Nie znam osobiście p.Mirka ale na pewno to nie ta sama liga i nie trudno się domyśleć że ktoś kto sobą coś reprezentuje na pewno nie chciał i nie chce mieć nic wspólnego z tak skrajnym tandeciarstwem. Nie wstyd wam po tym wszystkim co tu wypisywaliście, po tych obelgach, pomówieniach i buractwu wyjść na scenę spojrzeć ludziom w oczy i grać rolę kulturalnych muzykantów ???????
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam na http://reverskeblowo.blog.pl/ ja tam się też pojawię. To się będzie działo. Mam nadzieję że pan M.D podejmie rękawice i też tam sie pojawi. Pozdrawiam
ONA TAŃCZY.
Ludzie kochani, o kim wy dyskutujecie...?
O 3 czy 4 os., które udają grajków.
To są jakieś wokalowe wyjce... Trębacz miałczy a nie gra.
Co to ma być?!

Jak ktoś lubi taką chauturę to zaprosi do swojej remizy te znakomitości.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
ONA TAŃCZY wątpię by M.D. przyjął Twoje wyzwanie, on jest bohater na tym forum gdzie można opluwać ludzi chowając się za dziesięcioma innymi loginami, przez ponad 200 postów w temacie żaden członek tej kapeli nie wypowiedział się w swoim imieniu :) Więc na blogu gdzie trzeba się zalogować i podać maila raczej żaden z tych bohaterów nie zaryzykuje, ewentualnie wyślą swojego jak go nazwałeś "człowieka od brudnej roboty" czyli D.P. :) Przy okazji może wyjaśnij że Ty to nie ja.
A po za tym tak jak Sufler napisał bardziej chodzi o darmową reklamę na forum niż jakiekolwiek merytoryczne dyskusje.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Gdybym był "człowiekiem od czarnej roboty" to w zapewniam że nie było by ciebie Mirosławi dziś na tym forum!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zdrowych wesołych. Dla Mirka i całej reszty M.D i D.P Mam nadzieje że dalej po świętach będziemy pisać prawdę. Jajka macie wymalowane.
Za życzenia dziękuję, choć nie wiem kim jesteś :) Fajnie byłoby gdyby M.D i D.P. potrafili pisać prawdę, a do tego jeszcze trochę kultury by im się przydało :)
Widzę że Reversi wrzucili nowe filmiki na Youtube i powiem szczerze że widać spore postępy - może forumowa krytyka pomogła ? :)
Trębacz zawodowo, saksofonista podobnie,(gitarka bardzo fajna) klawisz jak zawsze perfekcyjnie - sporo włożonej pracy i ćwiczenia, naprawdę szacunek panowie, szczególnie za ten kawałek: http://www.youtube.com/watch?v=lnrHpcnqFAE&feature=share mimo wzajemnych animozji uważam że dobrą pracę należy chwalić, szkoda że tej pracy nie słychać u pana Michała, niestety wiodący wokal jest najsłabszym ogniwem tej kapeli, gdyby zamiast plotkowania i pisania głupot na forum usiadł przy klawiszu i poćwiczył intonację to może w końcu by coś z tego było, a tak świetne brzmienie kapeli psują fałsze wokalu.
Wesołych Świąt !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak to miło już czytać miłe słówka pochwalne na temat Reversów. Jeszcze nie tak dawno w oczach Mirka cały zespół był do bani.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Do bani jest tylko jeden pan M.D tak zwany D.J midi iMp3. Ciekawe czy zna się tylko na puszczaniu pary na teledyskach. TRAGEDIA Panie M.D. Jeszcze jedno jaki ma pan tam fajny pogłos jak gbury z remizy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie ma to jak polemika konkurencji hehe każdy walczy o klienta jak lew, tylko po co. I tak Najlepszy wybroni się sam. a wątpie czy ktoś skorzysta z waszych usług po przeczytaniu tego wszystkiego. Profesjonalista nie musi zwalczac konkurencji bo i tak ma klietow. oj nieładnie panowie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mirek, taki sam z Ciebie grajek jak z tej bandy Reversów.
Podoba Ci się to nagranie? To wszechogarniające echo? Miałcząca trąbka, ryczący saks? Uważasz że jest komu bić brawo?
Współczuję gustu.
O wyciu tego kierowcy keyboarda nie warto wspominać.

Szkoda tylko że akordeonu nie słychać może chociaż ten chłop coś potrafi zagrać. Tak czy siak panowie w pole robić a nie udawać grajków... Teledysk z Żukowa i wszystko jasne ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
No nie czepiaj się Grajek zobacz jakie super "Hej ej ej ej ej ej ej ej ej ej" było na końcu tego potworu, trzeba też docenić te dobre strony zespołu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
grajek a ty nie z tego zespołu czasami ?

po podobnie piszesz

http://www.youtube.com/watch?v=UYFcbd1o8Gc

pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Oba nagrania ten sam poziom reprezentują.
Na wiejską potańcówkę jak znalazł.
Gorzej jak ktoś później na trzeźwo ogląda film z wesla i zaczyna słyszeć co za g... mu sprzedali
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
......... a na słynnym blogu o Reversach cisza jakby makiem zasiał :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
To tylko potwierdza fakt, że celem bicia piany na forum jest prymitywny sposób reklamy, polegający na zwracaniu na siebie uwagi. Ciekawe tylko czy taka strategia marketingowa zadziała pozytywnie czy negatywnie? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pamiętaj o tym, że dobry towar nie potrzebuje reklamy a takim towarem na tym wątku jest Revers. Nie widać aby główny bohater czyli Michał wypowiedział się choć raz. Chętnie włączę się do dyskusji na blogu http://reverskeblowo.blog.pl/, wtedy gdy znajdziesz wraz kolesiami lepszy zespół z okolic Wejherowa od Reversów ( według mnie to lepszy od nich jest tylko zespół FOKUS z Wejherowa). Powodzenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Contra jest lepsza!!!!
O fajnie ze ktoś wrzucił filmik. Dla ludzi którym nie chce się czytac, moga popatrzec/posluchac tu:
http://www.youtube.com/user/videotom1103?feature=watch

PS: relax tez niezły
To kim ty żałosny przebierańcu jesteś "ble" o tym samym nicku ona tańczy. Zajmij się lepiej ustnikami u dziewcząt ze Strzebielina przez zimę trochę się zużyły.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Drogi panie Mirku, mój mentorze, pożeraczu nieuczciwych zespołów, wstawiających kit z podkładu miast własnych umiejętności, oszukujących przy tym jakoby oni to zaprawdę grali - mam do Pana ogromną prośbę. I mam nadzieję, Ba! Jestem nawet pewien tego, iż z Pańskim ogromnym doświadczeniem, szczególnie wynikającym z dotychczasowych podsumowań zespołu Revers i zdemaskowania jego szefa, dokona pan równie trafnej ekspertyzy na kolejnym przykładzie (bo na temat rzeczonego wiemy już chyba wszystko i po za tym trochę zawiało nudą).
Zwracam się więc do Pana "nosa" tudzież "ucha" muzycznego i proszę aby Pan teraz dla odmiany odniósł się do zespołów ze strony
http://www.centrumzespolow.pl
Liczę na Pana profesjonalną i obiektywną ocenę. Myślę że nie sprawi to większego problemu, gdyż wystarczy wziąć na wokandę pierwszy lepszy z nich, bo większość kolejnych sprawia wrażenie niemal bitych przez kalkę, co zaoszczędzi pana cennego czasu. Natomiast my będziemy mogli w pełni podziwiać pański demaskatorski kunszt. Pozdrawiam serdecznie i niecierpliwie oczekuję Pańskiej weryfikacji w/w grup.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6
akustyk, wyluzuj i daj mi spokój i poszukaj innego obiektu do bicia piany.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Panie Mirku, mój mentorze I KTO TU MÓWI O BICIU PIANY. Sam to robisz od roku czasu na tym forum. A tak poza tym, zespół 3D z miejscowości Szemud poszukuje saksofonisty.Myślę, że to jest twój poziom, może się załapiesz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zespoły wszelkie..

Dajcie sobie już spokój. Niech każdy robi co chce. Każdy znający się na muzyce słyszy jaka jest prawda i niech sam dokona oceny i wyboru. Faktem jest, że przez takie zespoły jak Rewers i ściemy typu sztuczne twory z Centrum Zespołów, ludzie, którzy znają się na muzyce, mają słuch i co ważne wyrobiony gust nawet nie rozważają wyboru zespołu tylko od razu wybierają Dj'ów. Taka jest prawda. Są oczywiście wśród zespołów wyjątki, ale jest ich bardzo niewiele.. Nie wymienię tu ich, bo nie o to tu chodzi, żeby komuś zrobić reklamę.. Prawda jest taka, że poziom większości zespołów jest żenujący i właściwie są to grupy karaoke z ciągle przewijającymi się tymi samymi podkładami midi, bądź jak w Centrum Zespołów mp3-kami ściągniętymi z internetu i demami nagranymi w studiu, bądź w domu i to często w przypadku nagrań domowych bez minimalnej wiedzy odnośnie miksowania nagrań z jakimiś chorymi delayami i tragicznymi pogłosami na wokalu. A profesjonaliści mają tylko ubaw i traktują to jak pośmiewisko.. Są jednak gusta i guściki, więc każdy znajdzie sobie miejsce. Jeśli wszyscy są zadowoleni, to ich sprawa i nie ma sensu ciągnąć takich wątków. Bo nie każdy każdemu jest godnym partnerem w dyskusji... Oczywiście, wolno pisać każdemu i forum od tego jest, ale tylko osoby kompetentne zrozumieją problem, a pozostali zrobią jak uważają, będą zachwyceni i... Też dobrze:) W życiu są naprawde większe zmartwienia..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Takie "Dajcie już sobie spokój" było na tym forum tzw. 1000 x i co ? Dalej ktoś bije pianę, ludzie do jasnej d..y , rzygać się chce widząc znowu post o zespole z Kębłowa, czy admin tego nie widzi, a gdzie regulamin forum cyt z paragrafu 9 :
Niedopuszczalne jest zamieszczanie treści, zdjęć oraz plików video:
zawierających wulgaryzmy; - były
nawołujących do agresji lub obrażających inne narodowości, religie, rasy ludzkie, itp.; - było
obrażających osoby publiczne i prywatne; - było
zawierających informacje obarczające zarzutami osoby trzecie; - było
zawierających odsyłacze do serwisów o podobnej tematyce,... było
zawierających dane osobowe osób trzecich bez ich zgody; - było

Ja bardzo przepraszam , ale czy admin przypadkiem nie jest członkiem tego zespołu albo i nawet menadżerem skoro od 2009 roku zezwala na taką bitwę na słowa ? Panie adminie , fajny z pana gość , ale "daj już pokój i zakończ ten wątek który łamie wszelkie zasady tego forum, Pozdrawiam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja jako człowiek prosty "bez słuchu" i minimalnej wrażliwości na sztuke musze powiedzieć, że... mi tam się podoba. I tutaj na forum chyba niektórzy zapominaja ze Revers to zespół weselny, a nie profesjonalny boysband z ambitnymi planami przebiscie popularnością czołówki polskiego disco polo. Nie wyobrazam sobie wesela z muzyka ładną, poprawną, czystą, prfesjonalną ale... bez "tego czegoś" co wyrywa gosci. To nie koncert! Najważniejsze to "orkiestra, żarcie i wódka" i w ramach oriekstry na tradycyjne kaszubskie wesele Revers się zdecydowanie nadaje i wg mnie jest w czołówce.

PS: Jesli jakis krytyk subiektywnych wypowiedzi chce mi dokopać to moja odpowiedź na taka wypowiedźjest nastepująca:
http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ten utwór pasował by z dedykacją od Michała dla Mirosława.Idealnie pasuję Johny na tym wątku. Mirek może się podzielić tym utworem tylko z adminem tego forum!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11
Ale to póki co jest od nikogo do nikogo, tak tylko informuje ze nie chce mi się dyskutować i rozważać nad wyższością jednej subiektywnej wypowiedzi nad drugą.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry