Widok

zespół muzyczny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ma ktoś jakieś namiary na dobry zespół muzyczny z góry dziękuję za informację

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My jesteśmy lepsi i Ciebie na nas stać. Chyba... . Spróbuj.PILWINSKI BAND. Niech ktos mnie wreszcie zgasi, bo już mnie palce bolą
www.pilwinski.com
co sądzicie o tym ??
http://afvstudio.pl/full.php?fol=22&fol_sub=2009-02-06-01-10-37
www.pilwinski.com ..... i wszystko jasne
Coctail świetny zespół, chyba niema lepszego. lepiej dać więcej kasy i mieć udane wesele a nie oszczędzać.
Byłem w szoku, właściwie chciałem inny zespół ale Iwonka uparła się, że albo "LEPSI" albo nie będzie wesela. Sprawdziłem ich, stronka taka sobie myślałem, że się przechwalają . Dzisiaj nie wyobrażam sobie naszego wesela z innym zespołem. Po prostu przeszli wszelkie moje oczekiwania. W momencie kiedy Przystojny Stefan zaśpiewał nam Wonderfull Tonight myślałem, że odlecę.
sa zajeci do pazdziernika przyszłego roku

Zespół Cortman nie istnieje od stycznia. Teraz jest Coemi Show w nowym składzie. Doszły instrumenty dedte, lepszy meski wokal, zmienił sie tez repertuar. Tel aktualny to 501 134 873
Witam Bylam na weselu gdzie gral zespol "The gold " na prawde sa super :)
Tylko nie mam do nich namiarow.Moze ty masz imoglabys mi podeslac bylabym bardzooo wdzieczna :)
Pozdrowienia i buziaki gosiksz napisał(a):

> dodałabym "The Gold" Starogard
Nie dajcie się nabrać na takie polecanie, "Ania 1111" poleca sam siebie, zwykła kryptoreklama najniższych lotów. Blee
jesli to jeszcze aktualne to polecam zespół blue heaven tel. kom.606450920 są naprawdę bardzo dobrzy
pozdrawiam ania
Ponownie stawiam na Malibu Latino, zgadzam się z wypowiedzią, że słychają uwag młodych, są chętni i pomocni, cena też ok jak na taki zespół. Też dostaliśmy płytkę "na zawsze" z prezentacją kilkudziesięciu kawałków, jak dla mnie super!!!

Możesz mi podać namiary na Malibu Latino, jakikolwiek kontakt?
Z góry wielkie dzięki!!!
Hej Kaska!
Prosze jakieś komentarze na priv o energii ...bo maja ponoc grac u nas na weselu i nie wiem czy zosatc przy tym zespole czy rezygnować...
Sax alt, sax tenor, klarnet, skrzypce clasic i elektryczne (prawie jak gitara elektryczna), flażolet C i D, metalowe kazoo, przeszkadzajki, dużo ruchu na scenie, no i to coś... Piotr
Cześć. Ja polecam tych, którzy się Wam podobają. P.S. Jestem do tzw. wynajęcia. Staję i gram prawie ze wszystkimi. Czasy trochę inne nastają, wraca żywa muza no... i jakość. Zapraszam zespoły i Was Pary Młode do współpracy. Pozdrawiam.
widziałam fotki i muszę przyznać, że faktycznie....BEZNADZIEJA....słoma z butów wystaje, a buźki są nie ten teges ;)
Od A do Z - naprawdę polecam.
a'propos zespołów- właśnie szukamy jakiegoś fajnego i zastanawiam się jak kształtują się ceny za np. zespół 3-osobowy?
o Energi ja moge cos wspomniec ale tylko na priv
polecam COCKTAIL- są najlepsi na świecie, ale mnie na nich nie stać :C
do góry