Widok

zespół na wesele

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może polecić naprawdę fajny zespół na wesele?:-) Żeby nie grał jedynie "Poszła Karolinka", żeby nogi same rwały się gościom do tańca i żeby jeszcze umieli gości rozruszać? Ewentualnie może być też dobry DJ! Dzieki!:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam bardzo fajny zespół grał na moim weselu, ale nie jest najtańszy, ale naprawdę godny polecenia.
czy mozesz podac nazwe, telefon, jak sie skontaktowac z tym zespolem?
No wlasnie? A ile kosztowal? Podałabys telefon?:-) Dzieki!:-)
,
Znam dwa zespoły godne polecenia, przy których bawiłam się na imprezach firmowych, a jeden z nich grał na moim wesele. Myślę, że są super, bo grają praktycznie wszytsko.
a czy moglabys podac do nich telefon? jak sie nazywaja i w ogole jakis namiar na nich? bylabym ci bardzo wdzieczna. bardzo mi na tym zalezy.
.
Rewelacyjny jest zespół z 2 wokalistkami + wokalista.Graja naprawdę nowoczesne kawałki np LAS KETCHUP itp . Jest to zespół ze Starogardu Gdańskieo, ENJOY-LIFE Bogdan Demski, ul. Gimnazjalna. (1,500)
Również zespół grający w restauracji RODIZJO w Gdyni Kamienna Góra, lecz ten się ceni ( 2,500 za wesele) JEST THE BEST- TEN SAMA WYBRAŁAM, gra u mnie 31 maj 2003

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry