Widok

zespół

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej!
zaklepalam fajny zespol, 3 osoby (wokal, saksofon i klawisze). Przesluchalam ich i byli swietni. Umowilam sie z nimi za tydzien na podpisanie umowy. Dzwonie do nich zeby potwierdzic spotkanie a oni mi mowia ze juz ktos nas uprzedzil. A my bylismy juz zdecydowani na 100%. Znacie jakies fajne zespoly?
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mulder, tylko jest jedno ale:)... wesele z tego co wyczytałam jest w Magnacie;)

Dabrowianka z czystym sercem polecam Muldera, nowe i stare kawałki, zabawa poprowadzona rewelacyjnie, wszyscy goście chwalili!!:)))

2 wokale, trąbka i saksofon (4 os) może być? ;)
Mulder
Hej Monika.
Tez uwazam ze nie powinni tak zarobic. Umowa ustna tez sie troche liczy.
Tak samo zrobilam z sala. Tego samego dnia co ogladalismy sale zadzwonilam i telefonicznie zaklepapam ja. Po tygodniu sie zjawilam i podpisalam umowe. Naszczescie poczekali:)

Jezel chodzi o zespol to cos posrodku. Taki troche nowoczesny, ale zeby rowniez potrafili zagrac troche strasze kawalki. Zeby zarówno mlodzi jak i ciotki klotki sie bawily. Jakies trzy osoby, dobry wokal, kawiesze, gitara lub saksofon.

Pozdrawiam,
Ewa
to bardzo nie ładnie z ich strony skoro umówiłaś się na podpisanie umowy, to nie powinni już z nikim innym się umawiac, jeżeli tak zrobili to są poprostu mało profesjonalnym zespołem i dobrze, że nie zagrają u ciebie, bo niewiadomo co by się jeszcze stało.

Napisz jakie zespoły cię interesują, nowoczesne czy bardziej tradycyjne, konkursy i przyśpiewki weselne, to może podrzucę ci zespół, który u nas grał i zabawa była do upadłego.
do góry