Widok

zespół

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kto mi poleci jakis fakny zespół na wesele?? Ktoś tu pisał o "Fortepianie",owszem muze maja fakna ale oni sa chyba z Warszawy a nie Trojmiasta,zgadza sie?? A nie wiem czy w zwiazku z tym nie byloby jakis problemow z dojazdem albo czy by sobie slono nie zaspiewali za dojazd tez ...jak mysliscie??a moze macie jeszcze inne propozycje?:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A kiedy masz termin?

Mulder
Tak oni są z Wawy ale dojeżdżają biorą jak dobrze pamiętam 3500 jak są 3 osoby w zespole i 4000 za 4 osoby. Grają 10 godzin od wejścia młodych na sale a potem za każdą godzinę biorą 300 zł. trzeba im też zapewnić nocleg i jedzenie chyba posiłek ciepły jeden i coś tam jeszcze plus picie.... aha dojazd jest na ich koszt jeśli dobrze pamiętam.... oni też mogą się zająć oprawą muzyczną ślubu i coś tam było jeszcze o strojeniu kościoła ale nie pamiętam dokładnie :) Napisz do nich maila oni Ci prześlą wszystkie szczegóły włącznie z wzorem umowy :)
image
A z Gdańska nikogo nie ma albo Gdyni czy Sopotu?? Najlepiej zeby bylo stad wlasnie:-(
polecam zespół Szeyker. www.szeyker.friko.pl :-)
Mulder z zespołem jest właśnie z Gdańska (albo jak kto woli z Gdyni). Daj znać kiedy ślub to Ci odpowie czy jest wolny termin.

Scully ;)

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Napisz na priv. Wyślę Ci coś, co z pewnością Cię zainteresuje. Pozdrawiam
a o jaki zespół ci chodzi o taki tradycyjny, weselny czy taki bardziej nowoczesny, napisz
Myslalam o zespole ktory moglby zagrac zarowno muze wspolczesna taka mlodziezowa jak i pogodzic starszych uczestnikow imprezy,zreszta nam tez podoba sie starsza muza( zagraniczna)... Super by bylo gdyby mozna bylo jeszcze ich przesluchac przez neta... a jak sie nic nie znajdzie bedzie trzeba szukac samego dj...
do góry