Widok

zespoły-prosze o opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
znalazłam w necie kilka zespołów.czy ktoras z was miala przyjemnosc z ktoryms wspolpracowac?prosze o opinie.bardzo mi zalezy.oto zespoly:
1) czterolistna koniczyna
2)north duo
3)crazy
4)kama music-profesjonalne trio weselne
5)zespół instrumentalno wokalny axel trio
6)zespol mega-ton
7)zespol muzyczny w nastroju
8)zespól muzyczny B&B
9)Bravoton
10)irys
11)tequila

prosze opinie w tej sprawie

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy ktos mógłby mnie wspomóc w tym temacie

przeciez ja chce tylko zeby mi ktos wskazal ktory z tych zespolow ktore napisalam sa godne zeby do nich zadzwonic.czekam

ja nie polecam jakotako
dzieki za odzew!dlaczego nie ten zespół? moze byc na priva

napiszę tutaj, chociaż pan waldek pewnie mnie zaraz zbojkotuje, że to nieprawda....ale

nie polecam nie dlatego, że źle grają, chociaż nie są najwyższych lotów...ale dlatego, że są niesłowni, mieliśmy u nich zaklepany termin i przez prawie 3 miesiące upewniali nas, że jest wolny, s****y, taty, po czym jak umówiliśmy się, żeby się spotkać i dostać płytę z innymi nagraniami (dali te same utwory, co prezentowane były na weselniku- nota bene), to pan oświadczył, że jedank termin jest zajęty..... taaa dobrze, że to nie było przed samym ślubem, tylko jakieś 8 miesięcy przed...jescze się zarzekali i obiecali, że znajdą nam inny zespół, bo współpracują z innymi....co oczywiści było kolejnym oszustwem....bo się dupą wypieli i tyle.....
dzieki za ta przestroge.zastanawialam sie na nimi,ale nawet nie raczyli odpowiedziec .a jaki zespol bedzie grał(albo gral) na Twoim weselu.albo jaki polecasz.jak mozesz to bardzo prosze namiary.jeszcze raz dzieki

hmmm, nie będę polecać, bo żona nie była do końca zadowolona, takie tam drobiazgi... ale kobiety mają zawsze rację ;)
ok,ale i tak dzieki

zespół nie odpowiedził bo Waldek jest na urlopie. My spotkaliśmy się z Waldkiem i widzielismy płytę z wesela. To co jest na stronie internetowej to jedno ale widzieliśmy też inne płyty z wesel. Za okolo 2 tygodnie będziemy oglądać kolejną płytę z najnowszego wesela. Jak do tej pory to Waldek jest słowny (przynajmniej w stosunku do nas).Pozdrawiamy
Cześć. A nie chcesz spróbować skontaktować się z "A-T-A"? Mieliśmy ich na swoim weselu i było czadowo. Pozdrowionka pa.
tak chetnie.napisalam do Ciebie @ z prosba o namiary,ale nie wiem czy dotarla. jak nie to bardzo prosze:) asimel@wp.pl

hej,

a co to znaczy, ze mieliscie zaklepany termin??? umwoa slowna zawsze pozostaje umowa slowna.... jesli nie byla podpisana, to uwazam, ze nie powineines byc taki rozzalony...

My wybralismy ich jeszcze w zeszlym roku (slub i wesle mamy dokladnie za miesiac). I w takiej sytuacji, umwoy podpisanej, jestesmy na 100% pewni, ze nikt inny nam ich nie sprzatnie.

pzdr
daggis
ja moge ci polecic bardzo fajna kapele osmar latino band mozna ich zobaczyc w kazda niedziele wieczorem w copa cabana w sopocie. barzdo fajnie graja.
czy masz moze na nich jakies namiary?

ja również poproszę :)))
Osmar - 505 958 671
Tak tylko pytam.. To jest nazwa zespolu, czy imie?:)

To imię !
Dziekuje bardzo:)

Na moim weselu grał zespół Apus z Goscicina. Był po prostu swietny, strzał w dziesiatke, super grali, a cala nasza rodzina po weselu brała od nich wizytówki i mówili ze jeszce takiej orkiesrty nie widzieli ani nie słyszeli. Przed slubem wiedzialam ze bardzo dobrze graja i cieszylam sie ze ich wybralam (pisalam juz wczesniej o tym zespole), ale po tym co zaprezentowali na moim weselu to z calym przekonaniem moge ten zespół polecic. Pozdrowionka!!!
do góry