Widok

zetjot i halewicz

witam wszystkich poza 'jak w tytule'
czy to forum jest zdominowane przez powyzszych jełopów: maja zdanie na każdy temat i nawet zamiast oglądać mecz, rozpisuja się w czasie jego trwania jako spece od piłki. Odpuśćcie sobie chociaż na parę dni i weźcie się do roboty
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ulżyło Ci ?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
niestety nie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ pp

Uwaga bardzo prowokująca a zarazem na czasie.Pozwolę sobie na mini-wyklad. Otóż każdy człowiek to swoisty mini-świat. I ten pojedyńczy człowiek musi stawić czoła całemu światu, temu wszystkiemu co jest ieprzewidywalne. Jednocześnie, ten człowiek ma do dyspozycji całą tradycję kulturową i cały repertuar narzędzi materialnych i intelektualnych jakie zapewniły mu poprzednie i współczesne pokolenia. I to wszystko jednostka może sobie przyswoić. Może, co nie oznacza że musi. Ale jeśli chce stawić czoła swiatu to musi znać cały repertuar, a przecież tego dostarcza mu szkoła, o ile to jest dobra szkoła. A więc człowiek nie jest skazany na taką ograniczoność jaką pan sugeruje - człowiek ma mozlwości prawie nieograniczone i tylko on sam sobie wklada kij w szprychy, wykorzystując mniej niż 10% możliwośc mózgu.
Pp gwarantuję że Cross o tym wie, tylko dlaczego tak się spina? Na forum jest tak jak w życiu, trafiasz na różnych ludzi. Tylko z forum da się wyjść :p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki za mini wykład zetjot, spać nie mogłem ale dzieki Tobie w połowie tekstu sen nadszedł....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
haha ha;)))
też ich mam dość
Ja również.
ASS, nie dziwię ci się - twoja apoteoza rimmingu była błędem taktycznym ^^
Widzę Halek, że kwestia rimmingu nie daje ci spokoju.

Dlaczego nie poprosisz żony żeby cie w ten sposób wypieściła ?

Spróbuj i podziel się uwagami na forum ^_^.
Widzisz Zadzie, nie każdy lubi lizać zad, ani zad do lizania podstawiać - ale de gustibus non est disputandum, miłego lizania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Naprawdę nie chciałam się wtrącać, ale tyle u tego rimmingu, a mnie każdorazowo ta wizja zniesmacza do granic możlwości...:S
Więc powiedzcie mi raz a dobrze, czy faceci naprawdę to lubią...?
Skoro tak tego nie lubisz to po co ostatnio cały czas do tego nawiązujesz ?
Dama zadała Ci pytanie, bądź dżentelmenem i odpowiedz:)
Sęk w tym, że to nie ja nawiązuję, więc mam podstawy twierdzić, że niektórym to się podoba. Stąd ponawiam pytanie.
@ All

A wy tak zawsze, nieboracy, o d*pie Maryni, w te i we wte ? Współczuję. Zycie duchowe dżdżownicy to jest własnie to.
Panie Zetjot
Zycie duchowe dzdzownicy? Raczej życie seksualne DZIKICH! Jezeli tego drugiego pan nie zaznal to tez naleza sie wyraz wspolczucia...
Za to Twój wybitny umysł zajmują pewnie tylko głęboko filozoficzne osy świata co?

Brałeś już dzisiaj tabletkę?

Stanisław Lem
miało być - rozważania o losach świata

chyba czas wymienić klawiaturę.

Stanisław Lem
Do Zetjota pasują bardziej filozoficzne OSY świata...Jadowicie wkłuwające się w widzialną materię bytu ludzkiego.
Pannacotta, ujęłaś to genialnie - ja bym jedynie dodał, że materia bytu niewidzialnego w odniesieniu do widzialnych symptomów według klasyfikacji Burrden`a, powinna Zetjotowi dać do myślenia. On dokonuje szczegółowej analizy każdego z enumeratywnie dookreślonych przypadków.
Dziękuję za uwagę.
pawiany wchodzą na ściany
@pannacotta - nie wiem, nie znam się, ASS jest specjalistą od rimmingu.

Inne tematy z forum Hydepark

Inwestowanie w złoto (3 odpowiedzi)

Co myślicie o efektywności inwestycji w metale szlachetne w momencie opanowania gospodarki przez...

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (3 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

do góry