Widok

zgubiłem obrączkę!!!

W DNIU 06.05.2006R, NAJPRAWDOPODBIEJ W KLUBIE POKŁAD W GDYNI, ZGUBIŁEM ŚLUBNĄ ZŁOTĄ OBRĄCZKĘ Z WYGRAWEROWANYM W ŚRODKU NAPISEM - ANNA 15,01,1999 R.jEŚLI KTOŚ Z WAS JĄ ZNALAZŁ , BŁAGAM O KONTAKT.DLA WAS JEST ONA BEZWARTOŚCIOWYM KAWAŁKIEM ZŁOTA-DLA MNIE JEST BEZCENNA.CZEKA NAGRODA!!!MÓJ NR 0503-75-95-46, E-MAIL: ENTRY@O2.PL

entry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ktos bedzie mial kilka cichych dni.................
oj nieładnie nieładnie ;) ja bym się na jego miejscu obraził...
...Remember the jester that showed you tears...
przecież to nie ja zgubiłem obrączke
miało być oczywiście: "na jej miejscu" :)
ja też nie zgubiłem, bo nie mam ;)
ale swoją drogą impreza musiała być udana...
to jest nas dwoch :D impreza peniw ładna skutki troche mniej :D
dyskusja dwóch ślepych o kolorach, .. ... dwóch kawalerów dyskutuje na temat małżeńskiej obrączki..... rzeczywiście straszliwa !!! wina i poważny!!! powód do obrażania się .... ...... na szczęście ci co mają ślubne obraczki inne mają podejście ....
ciekawe, jakim cudem mu spadła ta obrączka?.... ;)))

Mądrość jest szeptem samotnika z samym sobą pośród gwarnego targowiska.
F.Nietzsche
ciekawość urodzie szkodzi...
" złota obrączka

Witam. Znalazlem w centrum gdyni zlota obraczke z wygrawerowanym napisem. Nie ma tu watku ''znalezione'' tak wiec zamieszczam tutaj. Info prosze na maila.

Dane kontaktowe:
E-mail: brat_jedrzej@tlen.pl "

moze to ta?
no to się zaraz entry dowie, gdzie jeszcze balował tej nocy...
DOBRZE SIE BAWICIE CUDZYM KOSZTEM???!!!! DLA WASZEJ INFORMACJI:OBRĄCZKA BYŁA MI ZA LUŹNA, SCHUDŁEM I NIE MIAŁEM KIEDY IŚC DO ZLOTNIKA.PROSTE?!DOSKONALE WIE O TYM MOJA ŻONA, KTÓRA JEST ZBYT CUDOWNA OSOBĄ, BY STRACIĆ WIARĘ WE MNIE I W NAS.EFEKT?PO WSPÓLNYCH POSZUKIWANIACH I ŻYCZLIWOŚCI WIELU OSÓB, W TYM TU OBECNYCH, A PRZEDE WSZYSTKIM DZIEKI JEDNEMU WSPANIAŁEMU CZŁOWIEKOWI, KTÓRY ZNALAZŁ MOJA ZGUBĘ, NASZE OBRĄCZKI ZNÓW SĄ RAZEM!!!!!uCZCIWOŚC I MIŁOŚĆ ZWYCIĘŻA!!! CZEGO I WAM ,POMIMO WASZEGO ŻENUJĄCEGO POCZUCIA HUMORU, ŻYCZĘ...
ENTRY

entry
entry napisał(a):

> NASZE
> OBRĄCZKI ZNÓW SĄ RAZEM!!!!!uCZCIWOŚC I MIŁOŚĆ ZWYCIĘŻA!!!

umieram, najpierw Lepper i Giertych, a teraz ten... ich obrączki są razem... ja tego nie zniosę... czas już chyba zacząć leczenie w zamkniętym zakładzie... tylko gdzie się kupuje bilet...
żałosne gizmo.....
skąd w ludziach tyle bezpodstawnej zgryźliwości...
Cieszę się oczywiście, że spełniło się największe marzenie entry'ego. Nie on pierwszy i ostatni "zapomniał się" w czasie zabawy tak mocno, że aż zgubił obrączkę... Za to jako jeden z niewielu miał szczęście ją znaleźć. Jest to najzwyczajniej i po prostu sytuacja BARDZO śmieszna, możnaby nawet stwierdzić stereotypowa, wyśmiewana w niejednym kawale i filmie. Jako lokalny prześmiewca wyszydziłem tylko jego "romantyczne" przywiązanie do "symbolu" jakim jest obrączka. Dla mnie to zwyczajna gówniażeria i zabawa dorosłych ludzi "dorosłymi" zabawkami. Oczywiście nie ma w tym nic złego. Śmieszy mnie tylko moment w którym symbol staje się ważniejszy od samej idei, którą symbolizuje... Mam nadzieję, że odnalezienie tej obrączki rozwiąże wszystkie problemy entry'ego, miłość zwycięży (przynajmniej do następnej imprezy) a wszystkie obrączki wcześniej czy później będą już na zawsze razem...
...oczywiście, nie wziąłem pod uwagę przywiązania do wartości materialnej tej obrączki, bo na pewno właścicielowi nie przemknęło to nawet przez myśl...
a no i jeszcze gratuluję schudnięcia... w tych czasach to takie niespotykane, szczególnie po ślubie...
czyli jakie ?
jak zakładają obroczkę stają się śmiertelnie poważni, a jak ją gubią - świat się kończy ? ;)))))))))))))))))))))))
do góry