Widok

żłobek Zaspa ul. Startowa - opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czytałam już starsze opinie, ale może ktoś aktualnie oddaje tam dziecko - ja chciałabym oddać tam córkę w grudniu (będzie miała 6 m-cy) i nie wiem czy szukać innego żłobka, opiekunki czy ten jest OK ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mieszkam w tej okolicy i wiele razy widzialam jak Pani opiekunki krzyczaly na dzieci,nie zwracaly uwagi,jak dziecko sie przwrocilo,biło inne,byly tez klapsy widzialam ja i sasiadka ,,,niestety to zaobserwowalam,,,,zgdosilam to Pani dyrektor,ale raczej nic sie nie zmieniło....ogolnie to przechowalnia,takie mam spostrzezenia....
Ale chodzi o ten przy Startowej należący do GZŻ czy jakiś prywatny?
chodzi mi o państwowy żłobek oczywiście ;)
bardzo dobry żłobek,chodziły do niego moje dzieci -polecam
Ja kiedyś tam zaprowadzałam syna. Nie lubił tam chodzić. Ja też miałam pewne zastrzeżenia.
oczywiscie,ze Startowa.....radze przemyslec....
Poważnie? Osiemnastka, tak? Z GZŻ?
nie wiem do kogo to pyt. ale mi chodzi właśnie o ten państwowy żłobek nr 18 na startowej 3 ;)
tak,żłobek na Startowej jest tylko jeden....
Moja siostrzenica tam uczęszczała. Była zadowolona i bardzo lubiła ,,ciocie". Moja siostra niczego niepokojącego nie zauważyła.
Pytałam joali, bo aż nie chce się wierzyć, żeby takie akcje odstawiano w państwowym żłobku, na dodatek - 'na oczach' okolicznych mieszkańców i przechodniów. Poza tym - dotychczas słyszałam same dobre opinie o ww. żłobku, dlatego się zdziwiłam. ;)
tak chodzi o ten żłobek na Startowej,,,,moja opinia jest jak najbardziej prawdziwa,,,tam bardzo czesto dzieci płacza,na spacerku ,placu zabaw Panie sobie miedzy soba rozmawiaja a dziecko sie przewroci zero reakcji,widzialam tez jak dziedzi miedzy soba sie "popychały,biły" rowniez nie bylo reakcji ze strony Pań,,,,zresztą babcie dzieci z placu zabaw również sa świadkami takich zajść....nie tylko ja to widziałam....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez jestem zaskoczona tym co piszesz bo slyszalam same dobre opinie o tym zlobku.Sama zlozylam tam podanie o przyjecie malego i czekam juz prawie rok ale po waszych wypowiedziach chyba to przemysle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w związku z tym, że mam podobny problem (w najbliższym czasie chcę oddać dziecko do żłobka) po tym co tu przeczytałam odwiedziłam 2 prywatna żłobka na zaspie i powiem wam jedno: zainteresujcie się klubem wesołego smyka na pilotów - maja stronę www http://klubwesolegosmyka.pl, znajomi też mi go polecali. byłam,zobaczyłam i... ja już wybrałam
reklama fajna ale ten klub przyjmuje od 1 r.ż , a jak pisałam wyżej interesuje mnie żłobek dla 6/7 miesięcznej córki
W blokach na Jana Pawła jest przedszkole Wesoły Motylek czy Ogródek (jakoś tak). Prowadzi go pani Agnieszka, mój syn tam był parę razy "na godziny" i wyprawiał urodziny. Teraz pani Agnieszka otwiera żłobek (nie wiem, czy od września czy już) na Skarżyńskiego 5. Jak ktoś jest zainteresowany, to najlepiej zadzwonić i się wszystkiego wypytać.
starszy syn skonczył edukację w żłobku w zeszłym roku
żałowałam że nie ma tam grupy przedszkolnej
synek bardzo lubił chodzić do żłobka - wręcz miałam problem żeby go po południu odebrać bo nie chciał wyjść.
bardzo ładnie nauczył się zabaw z dziećmi, piosenek, czystości - teraz robi wrażenie na paniach wychowawczyniach przedszkolnych bo pozostałe dzieci z jego grupy były z opiekunkami lub dziadkami / mamami.
młodszy synek chodzi niecały rok i także jestem zadowolona.
jedyny minus to przeziębienia. pierwszy rok w żłobku to zwolnienie lekarskie raz w miesiącu. Kolejne lata i przedszkole - zero nawet katarku.
panie w żłobku na zaspie są rewelacyjne.
porównując przedszkole do tego żłobka uważam że naprawdę miałam szczęście wybierając nutkę - złobek 18.
Swietny złobek!! Mój synek chodził tam byliśmy Bardzo Zadowoleni!!Opieka świetna, wielu rzeczy się nauczył. Ciocie cudowne!!!!
NAPRAWDE POLECAM!!!
podbijam :) zastanawiam się nad wykupieniem gruponu na opiekę w Ogródku Przedszkolnym Motylek na Skarżyńskiego :)

proszę o opinie czy warto :)
u nas niestety ten żłobek baaaardzo nioe podpasował mojemu synkowi. Aktualnie uczęszcza do pańtwowego żlobka na piastowskiej ale na lipiec jest on zamknięty i musiałąm małego przenieść na startową i jest masakra. Strasznie płacze jest wystraszony a panie zwracają się do niego bezosobowo. Co rano była histeria więc wzięłam urlop do końca m-ca i siedzę z nim w domu bo mi go szkoda. Zawsze uwielbiał żlobek (wcześniej był w prywatnym i było ok ale jak tylko dostaliśmy się do państwowego to go przenieśliśmy). Córka kolezanki to ze strachu nie chciała robić siusiu i mówiła że panie krzyczą. Nie mówię że tak jest bo tego nie widziałam ale wiem jedno - już tam nie wróci...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry