Widok
wózki, rowerki,hulajnogi trzyma się w domu albo w zabezpieczonej piwnicy!! skąd te zwyczaje żeby takie rzeczy trzymać na klatce schodowej ??
przecież to tylko zachęta dla złodzieja, równie dobrze można zostawić taki wózek pod klatką . nie rozumiem tego zachowania. potem jest tylko jeden wielki płacz i lament bo coś zginęło.
sama jak miałam małe dziecko trzymałam wózek w domu, zajmował dużo miejsca ale nie musiałam się obawiać że mi kiedyś ktoś go ukradnie.
przecież to tylko zachęta dla złodzieja, równie dobrze można zostawić taki wózek pod klatką . nie rozumiem tego zachowania. potem jest tylko jeden wielki płacz i lament bo coś zginęło.
sama jak miałam małe dziecko trzymałam wózek w domu, zajmował dużo miejsca ale nie musiałam się obawiać że mi kiedyś ktoś go ukradnie.
Gratuluje wyobraźni:) co ma wózek do gwałtu? Rzeczy na których nam zależy powinnyśmy chronić, odpowiednio zabezpieczyć się przed kradzieżą. Zostawienie czegokolwiek na klatce schodowej jest dla mnie głupotą. Zlodzieje tylko czekają by ukraść czy to rower czy to wózek. Latwy towar do sprzedania. Dziwie sie ze spółdzielnie czy wspólnoty godza sie na zasmiecanie klatek.
Pochodzę z dzielnicy patologicznej i to jest tak że ktoś mówi potrzebuję to i to i ktoś idzie i przynosi towar który ktoś zamówił. Na pewno nie wrzucają w neta. Poza tym to tak jakbyś zostawiał otwarte mieszkanie i to nie byłaby zachęta dla złodzieja?
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu