Widok

złodzieje wózków

Sport Temat dostępny też na forum:
złapcie tych sk....

https://www.youtube.com/watch?v=5Mej43fN7ew&feature=youtu.be

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
wózki, rowerki,hulajnogi trzyma się w domu albo w zabezpieczonej piwnicy!! skąd te zwyczaje żeby takie rzeczy trzymać na klatce schodowej ??
przecież to tylko zachęta dla złodzieja, równie dobrze można zostawić taki wózek pod klatką . nie rozumiem tego zachowania. potem jest tylko jeden wielki płacz i lament bo coś zginęło.
sama jak miałam małe dziecko trzymałam wózek w domu, zajmował dużo miejsca ale nie musiałam się obawiać że mi kiedyś ktoś go ukradnie.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak zachęta dla złodzieja, a zgwałcone kobiety są winne bo prowokowały gwałciciela.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
Gratuluje wyobraźni:) co ma wózek do gwałtu? Rzeczy na których nam zależy powinnyśmy chronić, odpowiednio zabezpieczyć się przed kradzieżą. Zostawienie czegokolwiek na klatce schodowej jest dla mnie głupotą. Zlodzieje tylko czekają by ukraść czy to rower czy to wózek. Latwy towar do sprzedania. Dziwie sie ze spółdzielnie czy wspólnoty godza sie na zasmiecanie klatek.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Po części się z tobą zgadzam ,ale kto kupuje wózki dla dziecka od takich mętów społecznych ,chyba takie męty jak oni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już nie mają czego kraść,na niepełnosprawnych nie wyglądają żeby nie mogli pracować,ileż to oni mogą zarobić na takich wózkach z niewiadomego źródła,pewnie grosze,trzeba być naprawdę ostatnią mętą żeby kraść wózki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
myślę, że uda im się sprzedać wózek przez internet. i wątpię, żeby zarobili grosze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kokosow nie zarobia ale na flaszkę będzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pochodzę z dzielnicy patologicznej i to jest tak że ktoś mówi potrzebuję to i to i ktoś idzie i przynosi towar który ktoś zamówił. Na pewno nie wrzucają w neta. Poza tym to tak jakbyś zostawiał otwarte mieszkanie i to nie byłaby zachęta dla złodzieja?
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pierwsza randka (15 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...

Angielski w szkole podst. ze szkoły językowej czy warto? (64 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad zapisaniem dziecka w kl. II na kurs j. angielskiego prowadzonego przez...

Gdzie kupię duże kartony? (19 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

do góry