Widok

złodziejki na Matarni!!!!!

Rodzina i dziecko Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny a w szczególności matki z dziećmi, proszę uważajcie w sklepach na Matarni na złodziejki 3 panie, dwie starsze, jedna młoda, bardzo opalone, jak dla mnie to cyganki ale nie wyglądały, robią sztuczny tłum, napierają, jedna zgaduje o rozmiar dla dzieciaka druga okrada a babki zajęte wybieraniem ciuchów i uspakajaniem rozbrykanych dzieciaków sa łatwa ofiarą, dzis prawie mnie okradły, miałam juz otwartą torebkę a w niej jak to kobieta pełno niepotrzebnych rzeczy a portfel na dnie to nie zdazyły sie dokopać, a ze nie lubię jak jest koło mnie nagle bardzo ciasno to za raczkę dzieciaki i sie wycofałam, normalnie godzinę dochodziłam do siebie jak to w bezczelny sposób robia, a jak mówiłam co wy robicie to w głupa leciały i sie w mig ulotniły , co za tupet, kobitki uważajcie naprawdę, juz nie chodzi o kase ale o stos dokumentów do wyrobienia i stres ..... ufffff
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam dzisiaj.
Widziałam dwie podobne do opisanych, ale już obsługa cos chyba wiedziąła, bo zaraz gdzieś dzwoniły.
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki za ostrzezenie!Teraz bede sie bardziej pilnowac na Matarnii.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
pilnować torebek to trzeba wszedzie...złodziejki albo "pracuja" w pojedynkę albo własnie robią sztuczny tłum w kilka osob...
i to nie tylko na Matarni ale w Galerii a ostatnio w tesco w Gdyni...masakra...
image[/url]
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (32 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

urlop macierzynski, urlop tacierzynski...kilka pytan. (30 odpowiedzi)

mam pytanko do kogos kto z prawem, i sprawami kadrowymi jest na bierzaco.. zastanawiam sie czy...

czy zdarza Wam się dać klapsa swojemu dziecku? (220 odpowiedzi)

Mam dwuletniego synka i wydaję się mi, że ostatnio sprawdza on moją cierpliwość głośnym krzykiem,...

do góry