Widok

rozmiar dla dwulatka - pomozcie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kupiłam mojemu dwuletniemu chrześniakowi kilka ciuszków w prezencie, nie pytałam jego mamy o rozmiar, ponieważ chcałam zrobić niespodziankę. Kupiłam rozmiar 98 i zastanawiam sie czy nie wymienić na większe. Sugerowałam się tabelą rozmiarów w Smyku, ponieważ sama nie mam o tym wielkiego pojęcia. Oczywiście nie chciałabym aby ciuszki były na chwilę dlatego proszę Was drogie mamy o rad czy powinnam wzmienic na wieksyz rozmiar. Dodam, ze chlopczyk nie naleyz chyba do najmniejszych. Z gory dzieki za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moim zdaniem za małe. Mój Jasiek ma 6 m-s i nosi ciuszki na 80cm.
image

image
moj Bartek ma prawie 3 lata i nosi rozmiar 104, jeszcze 3 m-ce temu nosil 98. Od ok. poltora roku - dwuch latek dzieci juz tak szybko nie rosna jak do roku. Moim zdaniem w zupelnosci wystarczy 98. Ja mam mnostwo takich za duzych prezentow, kotre wsadzilam do szafy, bo byly duzo za duze, a pozniej o nich zapomnialam i nie zostaly nigdy ubrane :-(
Nie wymieniaj na wieksze!
image
image
Caroca ma rację-w mżyciu nie potrzeba większego syn koleżanki ma 2,4 mc i rozmiar 92 więc 98 jest idealne najwyżej troszkę poleży bo za duże ale nie kupuj tak żeby miało rok leżeć bo to też bez sensu ----98 będzie idealne :)
dzięki wielkie:) bardzo mi pomogłyscie, stresuję sie zawsze prezentami dla dzieci:)
moim zdaniem też ok:)
to prawda - dzieci do roku rosną jak szalone, potem już powoli:)
mojej znajomej syn ma 2 lata i 3 miesiace i jeszcze miesci sie w 98
a i tak wydaje sie spory jak na 2 lata
2 lata - rozmiar 98
3-lata rozmiar 104
4 lata- rozmiar 110/116
5 - lat raczej 116 zostanie
tak było/jest u nas :-)
tylko, ze rozmiar rozmiarowi nie rowny i dziecko kazde ma inna budowe :-)
u nas 98 byl do 2 lata i 6 m-cy :-)
image
image
powinien być ok
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Wszystko zależy jak duże jest dziecko no i od samej rozmiarówki.
Moja córeczka ma 2 lata i 2 miesiące nosi jeszcze 98 ale i niektóre rzeczy z rozmiaru 104 też są dobre.
mój synus nosi rozmiar 98 ale czasem już 104, takze zalezy to tez troche od ciucha bo rozmiar rozmiarowi nierówny.
mój ma prawie 4 latka i 104 jest idealny ale chyba jestw normie bo 4 latka to wlasnie 104 więc spokojna jestem

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

do góry