Widok
zmywarka 45 czy 60?
Proszę o pomoc w wyborze zmywarki. Nigdy nie mieliśmy zmywarki, więc nie mamy pojęcia jaką kupić. Czeka nas teraz przeróbka mebli aby ją upchnąć. Łatwiej nam będzie dopasować szafkę do 45 (nie będzie trzeba szukać i dopasowywać drzwiczek, wykorzystamy obecne), ale nie wiem czy 45 wystarczy dla 4 osobowej rodziny. Proszę o wszelkie sugestie.
ja mam zmywarke 60 na 4 osob rodzinke i ja polecam bo jest praktyczna i duzo naczyn sie do niej miesci.jak jacys goscie przyjada to jest wlaczana po obiedzie i juz na kolacje mamy czyste naczynia a jesli by byla 45 to trzeba by bylo polowe naczyn myc recznie bo by sie one nie zmiescily.decyzja nalezy do Was
Ja mam 45 i dla 4 osób jest ok. Z resztą mało z niej korzystam, jakoś wolę na bieżąco sama umyć naczynia.
Jednak przy większym rządzeniu w kuchni, 45 jest dość mała. Jeśli mam powkładać talerze, garnki to robi się ciasnawo.
W zależności na co się nastawiasz. Jeżeli chcesz myć tylko i wyłącznie w zmywarce i spodziewasz się sporego mycia to polecam 60, a jak tylko raz na jakiś czas, myślę, że 45 wystarczy
Jednak przy większym rządzeniu w kuchni, 45 jest dość mała. Jeśli mam powkładać talerze, garnki to robi się ciasnawo.
W zależności na co się nastawiasz. Jeżeli chcesz myć tylko i wyłącznie w zmywarce i spodziewasz się sporego mycia to polecam 60, a jak tylko raz na jakiś czas, myślę, że 45 wystarczy
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
45 faktycznie jest mała i gdybym teraz miała kupic to na 100% 60
Garów też nie wkładam do niej, ale to ze względu na bardzo długi cykl mycia, więc wolę sama umyc ;)
Kup sobie 60, będziesz bardziej zadowolona
Garów też nie wkładam do niej, ale to ze względu na bardzo długi cykl mycia, więc wolę sama umyc ;)
Kup sobie 60, będziesz bardziej zadowolona
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
My mamy 45 i jesteśmy zadowoleni. Myjemy w niej absolutnie wszystko, oboje mamy awersję do ręcznego mycia:) i wszystko się mieści, nawet największa patelnia - kwestia dobrego ułożenia. Przy dwóch osobach robimy od 1 do 2 myć dziennie, częściej 1. Jesteśmy zadowoleni, jak dla nas 60 chyba byłaby za duża i na pewno nie byłoby na nią miejsca.