Widok

zonki marynazy i nie tylko

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wlasnie zostaje zupelnie sama... w trakcie budowy domu i w trakcie organizacji slubno -weselnej .... jak przetrwac tą rozlake?mam nadzieje ze nawal zajec sprawi ze... ale dla mnie tydzien to juz dlugo.. a tu sie zapowiada kilka dlugich miesiecy.. napewno zonki marynazy wiedzą jak to jest.. mimo ze moj ukochany nie wyplywa ... ale dla mnie to to samo...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
O no to widze ze kazdy ma te same plany. Po ostatniej wizycie meza w domku troszku mi sie przytylo i chcialabym mu zrobic niespodzianke i stracic pare kilo. Mam na to jeszcze 3 tyg., choc wydaje mi sie ze juz troszenke mi spadlo.

a mi sie udało juz dobre 4 kg"spasc"

Nie przeprasam za bledy
Ja myślę że to kwestia przezwyczajenia, kiedyś nie wyobrażałabym sobie takiego życia, zawsze uparcie twierdziłam, że nigdy się nie zgodzę na to aby mój partner życiowy pracował zagranicą. Ale życie to zmieniło. Za pierwszym razem wyjechał na pół roku przed ślubem, wszystkie ostatnie przygotowania były na mojej głowie, sesja, praca itp. Przyjechał po 2 miesiącach na urlop, akurat wtedy miałam operację więc był przy mnie, potem zaraz wyjechał i wrócił po kolejnych dwóch i potem miałam go w domku prawie 5 miesięcy! Teraz nie będzie go trzy, budowa domu na mojej głowie a tęsknota coraz większa. To jest coś za coś. Ale piszemy smsy, dzwoni, zimą było łatwiej ale teraz gdy ciepło i jasno dłużej to trudniej. Ale genralnie można się przezwyczaić tylko powyżej 2 miesięcy rozłąki to ja już zaczynam wraiować choć się niby przezwyczaiłam. Czasem tak mnie to wkurza bo nie wszystkie problemy da się wyjaśnić przez telefon.

a ja mam juz dosyc bo wszystko na mojej głowie!!!I nie wiem ile to bedzie jeszcze trwało??Co dwa tygodnie mam poważne kryzysy i wtedy wszyscy mnie wkurzaja i wydaje mi sie ze nikt mnie nie kocha nie rozumie i że swiat jest taki bezsensu i plakac mi sie chce;-(((jakie to bezsensu zupełnie wszystko
hej dziewczyny ta wiadomość to w sumie dla waszych mężów, narzyczonych badź chłopaków marynarzy w OSM szukaja 3 Eng na offshora bardzo dobre warunki, bo moim zdaniem świetne pieniądze a kontrakt 8 tyg. na 8 tyg. Jakby co to mogę więcej szczegółów na maila wysłać.

sloneczko to dawaj na maila, chociaż sobie poczytam...

sloneczko jak mozesz to wyslij mi na e-mail przesle koledze:)

Wyslalam maile

gadamy sobie na skypie.. wiec nie jest tak zle.. ale tez mam budowe domu na glowie, nauke, prace, slub i wesele.. nie wiem co jeszcze mozna do tego dolozyc....

5 w jednym...

helooo jak sie trzymacie??? bo ja zona szeregowego daje rade :):) juz danwno po przysiedze ...i nie jest tak zle a nasza milosc rosnie..rosnie..rosnie......

Nie przeprasam za bledy
Widzisz. Pisałyśmy że tak będzie ;-).

ja slabo....tesknie strasznie

i dupa nie zobaczymy sie teraz..ja tez tesknie jak wariatka,serce mi sciska i wiem ze jemu tez jest ciezko ale nie wolno o tym myslec tylko szukac zajec ,wtedy czas szybko leci.i czekac..jeszcze ponad 7 miesiecy

Nie przeprasam za bledy
Sylvia, ale już kawałek za Wami! Trzymaj się :)

Mi zostały niecałe 2 tyg. miał wrocić już we wtorek ale jak zwykle nie wyszlo. Jeszcze tylko chwilka ale nie moge sie juz doczekac:)))

Hej, a Mój dopiero pod koniec ... maja.... Buuuuu....

Moj pod koniec maja to bedzie juz jechal. Ale przynajmniej 2 miesiace w domku:))) Raz to az na 2 tyg. zostal.

moj wruci w listopadzie na stałe .......:) najbardziej sie boje lata...dni sie wtedy ciagną jak papier toaletowy

Nie przeprasam za bledy
hej dziewczyny,ja tez od 2 tygodni ponad jestem sama...narzeczony wyjechal za granice...wiadomo,przed slubem i po przydadza sie pieniazki,a my meilismy ostatnio wielkie problemy finansowe... tesknie za nim bardzo,a on niestety nie dostanie teraz urlopu,ja pojade do niego na 2m-ce,wroce w sierpniu i potem zobacze go dopiero na swieta w grudniu...wy jestescie moze juz bardziej zahartowane,powiedzcie mi jak znosic tesknote.. :(

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
dołączam do was, dziewczyny. Juz nie dlugo tez zostanę żoną marynarza. Teraz akurat jestem najszczesliwsza bo za 5 dni wraca po ponad 3 miesiacach:))) I to sa te cudowne chwile..:)