Widok

rozpacz

Człowiek zrozpaczony może pragnąć tylko jednego: własnej śmierci.

Vladimir Jankélévitch — To co nieuchronne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kropeczko - ja chciałabym być singlem i chcialabym aby było mnie stać na wycieczkę do Wietnamu. Niestety jestem "poprawną politycznie i wyjątkowo szczęśliwą" mężatką, której mąż ma nalane na to że żona jest chora z gorączką i życzy sobie (mąż) wykwintnego obiadu. Jestem żoną którą mąż zadłużył na 200 tys, a kiedy żona mówi że go nie kocha i chce żeby się wyprowadził, to on kwituje to uśmiechem. Wolałabyś być w takiej sytuacji? Chętnie się zamienię!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
człowiek zrozpaczony i myslacy o samobojstwie powienien przeczytać:

http://www.dobreksiazki.pl/okladka2465-opetani-przez-duchy-egzorcyzmy-w-xxi-stuleciu.htm

i nie jest to tania reklama tylko odpowiedz na dreczące ludzi pytania i nie tylko
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.youtube.com/watch?v=W64knnDHE_w
a może tak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Manson, świetne i na czasie
Dziękuję
dziś nawet meczu nie obejrzę
nic nie smakuje, jak to odwrócić aby znów świat stał się kolorowy...
Buninko, chyba nie, masz rację
wolę swój stan niebytu
tak Marty, to jest w duchu czasu
dziękuję
Kropa, szykuj sie na dlugi spacer :), niestety dopiero pod koniec marca to mozliwym bedzie, albowiem uparciuchy portugalsko-holendersko-jakies tam za zadne skarby nie chca tracic mnie jako pracownika.
No tak juz mam ze po mistrzowsku potrafie sie "sprzedac"zawodowo i wtedy zawsze mam problem ze zjazdem do chaty.

ps. z okazji dnia dziewczynek pogody ducha.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
Człowiek naraża się na łzy, gdy raz pozwoli się oswoić. - Antoine de Saint-Exupéry
Kropa, ja jestem prawdziwy chłop. Jak coś powiem, to jest ważne. Do odwołania. Dlatego też nie mam zwyczaju powtarzać tego, co już raz powiedziałem. Dla Ciebie uczynię wyjątek, bo tak. Otóż jeżeli masz ochotę na parę dni (może weekend?) w naszym Domu Pracy Twórczej, czuj się zaproszona. Akurat mamy wolny termin, dla Ciebie. Pokażę ci taki azymut, że ludzką chatę zobaczysz dopiero po 80 km wędrówki. Jeśli chcesz.
Kropka.
Nie sluchaj Mansona.
Poczekaj jeszcze troché.
Nawiedzimy go wspolnie.
:)))
Się na Karaiby C nie przeprowadzam, a przynajmniej nic mi o tym Szura nie mówiła :-))
Niteczko, dałam się oswoić...masz rację
Manson, jesteś naprawdę kochany... ekh, koniec marca, hmm.... jestem za, jak przeżyć szok poznania cudownie przyjaznych dusz to za jednym razem;) to niesamowite ale znamy się już kilka lat... staram sie nie poddawać, każdego dnia z dużym wysiłkiem, walczę, nie wiedziałam że można tak kochać...
No Manson jest kochany.
Ale jeszcze bardziej kochane sa jego nalewy.
Jedne aa morderczo meskie jak np. wiskowka, a drugie typowo damskie jak poziomowka. :)
No dobra. Niech Wam będzie. Czuję wiosnę nosem.
W ten łykend będę zlewał, mieszał, kupażował, słodził, kwasił, barwił i inne takie tam bezeceństwa.
A, chciałem powiedzieć, że kropkowy ryż bulka :)
wobec tego czekam z prawdziwym utęsknieniem...
chyba najbardziej za poziomkówką;)
Zeszłym latem poziomek mało było. Ledwie flaszeczkę zrobiłem. Musiałbym być mocno zmotywowany, coby się nią dzielić :) Chociaż, ostatecznym dysponentem tego trunku jest Szurka, z nią by trzeba ....
Ale wiśniówek to trochę naleję. I pigwówek. I żurawinówek. Oj będzie miał do czego C słuchać Dolores :)
TSA, Super... Hobo-dziękuję, tego mi było trzeba
Muzyka nadal istnieje, smak mi wraca...
Ciągle krązy po mojej głowie pytanie-czy można żyć bez powietrza...

http://www.youtube.com/watch?v=W-VUfYrtvRs
my pleasure :)
jeszcze post scriptum. gdy zespół zawieszał działalność na czas nieokreślony, w prezencie dla fanów zostawił taki oto utwór. bardzo przejmujący tekst, o osobie, która przestała kochać. jeden, jedyny kawałek, w którym piekarczyk wyśpiewuje słowa "kocham cię". piosenka jest bardzo rzadko grana na koncertach, a jeśli już się pojawia to bez tych dwóch słów. zamiast nich jest tylko głośny beat perkusji. utwór jest tez ciekawy o tyle, że nie ma w nim solówki nowaka. chłopaki uznali, ze w tym przypadku byłaby ona zbędna. bo chodzi o szczere granie bez przerostu formy nad treścią.
do domu dotarłem bezpiecznie, jak widzisz :) w uszach mi szumi. dobrej nocy

http://www.youtube.com/watch?v=1Gs9oPnubSc
Az sie oslinilem.
Szurce kupie jakies czekoladki - by znowu uslyszec, ze tak nie nalezy robic. :))

C bédzie sluchal (Kropki, lasu i sfory bo las i sfora duzo tez do powiedzenia maja) i usmierzal czujnosc wlasnego srodkowego osrodka nerwowego, a nad tym co pozostanie pomiedzy uszami z tego sluchania sie zamysli i pewno zadnej odkrywczej recepty nie odnajdzie na ludzkie bolesci.
Niemniej jednak z pewnoscia zajrzy prosto w Kropkowe oczy.
Zajrzec sie postara w sposob taki, azeby jej dusza na chwile podskoczyla i uwierzyla, ze nieubalaganie po nocy nadchodzi dzien.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (251 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry