Widok
zrobiłam to
w związku z tym, że zrobiłam się dla otoczenia skrajnie nieznośna do tego stopnia, że już sama ze sobą nie mogłam wytrzymać,
poszłam do apteki kupić flachę nerwosolu. pan farmaceuta spojrzał na mnie z autentyczną troską i odradził ze względu na dużą szkodliwość.
z taką intonacją głosu mógłby zostać moim terapeutą. wzięłam wszystko co mieli. nerwosol też. długo to się wkręca na obroty, ale faktycznie, w mordę jeża, działa.
więc może obejdzie się bez rozlewu krwi.
czuję się już nieco warzywnie zresetowana, więc chyba spać zaraz pójdę.
jakie szczęście, że trochę słońca i błękitnego nieba dziś było.
motyla noga, takie małe zielone, a jak zwala z nóg.
poszłam do apteki kupić flachę nerwosolu. pan farmaceuta spojrzał na mnie z autentyczną troską i odradził ze względu na dużą szkodliwość.
z taką intonacją głosu mógłby zostać moim terapeutą. wzięłam wszystko co mieli. nerwosol też. długo to się wkręca na obroty, ale faktycznie, w mordę jeża, działa.
więc może obejdzie się bez rozlewu krwi.
czuję się już nieco warzywnie zresetowana, więc chyba spać zaraz pójdę.
jakie szczęście, że trochę słońca i błękitnego nieba dziś było.
motyla noga, takie małe zielone, a jak zwala z nóg.
Tym tekstem o kontraście i konfrontacji zabiłeś mnie Hobo. Z łatwością z jaką rambo odbezpiecza broń.
W takim razie muza dla ELITY H.P., zapuście to chociaż z komóry na moim pogrzebie.
http://www.youtube.com/watch?v=oDVsIvvFtcs&feature=related
W takim razie muza dla ELITY H.P., zapuście to chociaż z komóry na moim pogrzebie.
http://www.youtube.com/watch?v=oDVsIvvFtcs&feature=related
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.
Synea, fitness mówisz, pojęcie szerokie. Co polecasz z fitnessu na depreche: pilates, spinning, step, fat burner, joga, aqua fit, stretching? Sportu zażywam tyle co alkoholu, czytaj sporo. Basen to mój brat pomaga złapać rytm i oddech, rozluźnić się, na chwilę zapomnieć, pływam po 2,3 godziny ale to podobnie jak alkohol tylko ucieczka.
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.
Osobiście najbardziej lubię step ,ale mężczyzn na tych zajęciach zbyt wielu nie widziałam, więc to chyba nie dla Ciebie:) a co do pływania, to świetnie mi się wtedy myśli, różne ciekawe scenariusze mi się wtedy w głowie układają:)
a latem rower, polecam ścieżkę rowerową wzdłuż półwyspu helskiego (Władysławowo-Hel)rewelacja!
a latem rower, polecam ścieżkę rowerową wzdłuż półwyspu helskiego (Władysławowo-Hel)rewelacja!
Bywałem kiedyś we wszystkich klubach fitness od Wejherowa po Wrzeszcz i to na stepach. Znam zdecydowaną większość instruktorów-kobiet fitness w trójmieście, które obecnie prowadzą zajęcia, nooo facetów na zajęciach to prawie tam nie ma. A na jakieś konwencje, czy szkolenia fitness to jeździsz? Pytam z ciekawości. Rower to tez mój brat :) Na półwyspie nie jeździłem, bo bardziej lubię trakty leśne, przecinki, albo rozgrzany asfalt na których prawie wcale nie jeżdżą auta, na przykład gdzieś na pojezierzu zachodnim, albo Kaszuby. Na rowery to polecam Tobie w letnim czaso-okresie rejs na Bornholm. :)
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.
Nie, na szkolenia fitness nie jeżdżę:) nie zajmuję się tym zawodowo, chodzę bo lubię :) no i mam satysfakcję ,jeżeli ktoś pochwali moja figurę :):) i naprawdę zimą sport poprawia mi samopoczucie.
Ja jeszcze za dobrze nie znam okolic, bo mieszkam tu ok 1,5 roku ,ale już wiem kogo będę na rowery wyciągać latem :)
Ja jeszcze za dobrze nie znam okolic, bo mieszkam tu ok 1,5 roku ,ale już wiem kogo będę na rowery wyciągać latem :)
:)) Jeśli będziesz kiedyś szukać alternatywnego do "swojego" klubu i konkretnych zajęć stepu z dobrą choreografią to służę radą, bo znam to środowisko. Co do letnich eskapad rowerowych to :)) ale trochę samotnik, dziwak i odszczepieniec jestem, lubię kilku-dniowe wypady i z pewnością tempo i kilometraż mam trochę inny od Twojego.
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.
Pewno, że nie zrobią. Ja po prostu nie chcę się dopasowywać w jeździe do czyjegoś tempa, jeśli Tobie to nie przeszkadza... najwyżej dojedziesz do mnie przy najbliższym spożywczaku, gdzie z pewnością zrobię sobie przerwę na piwo.
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.
gdzie tam. to alexander veljanov. fantastyczny głos. gdyby wystarczyło brodę zapuścić, żeby taki efekt wokalny uzyskać, to na pewno nie ogoliłbym się dziś rano
zrób Listę-Rzeczy-Które-Powinnaś-Zabrać
zrób Listę-Rzeczy-Które-Powinnaś-Zabrać
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo