dzieki Dziewczynki:) co do napisu to sie zastanawiamy nad tym zeby nakleic z wydrukowany napis na takiej samej kalce jak w srodku bedzie tekst... tylko kalki nigdzie dostac nie mozemy:)
walcze dalej, jeszcze 110 przede mna:)
kalke można dostać w gdańsku na piwnej w sklepie dla plastyków ja tam kupowałam dla siebie. wzory fajne ale faktycznie byłoby jeszcze ładniej z napisem zaproszenie
:)
ale mi sie milo robi:)
dzis caly dzien siedze i dzialam juz dojechalam do 30 sztuk:)
dori ja dzis widzialam w cezexie no i oczywiscie we wszystko dla ucznia w gdyni ale tam maja zlodziejskie ceny bo za zwykla kolorowa kalke sobie zycza 1,60zl...
złodziejskie to mało powiedziane :) przebitka cen jest niesamowita, ja tutaj w Rumi mam co prawda mniejszy wybór, ale ceny papierów i kalki o wiele niższe
dlatego ja pojechalam do hurtowni i tam kupilam, za koperty 130szt+paier tez 130 arkuszy zaplacilam troche ponad 200 i to cena chyba ok... biorac pod uwage ze we wszystko dla ucznia 1 koperta kosztuje 2,30:)
fajnie dziewczynki ze chwalicie, ja pochwalę odwag i chęć zrobienia czegoś samemu,
mi się osobiści nie podobają, kwestia gustu, każdy lubi co innego, moim zdaniem są bardzo słabe
Dziękuję Karmela, ale chciałam kupić takie cudo jak na tej kartce - takie jakby mleczne wzory od razu sa na niej nadrukowane.
za granica kupi sie to bez problemu ale u nas niestety nie znalazłam
No tak sie domyslalam, ze wlasnie o takie Ci chodzi.. ja tez widzialam zaproszenia z kalka w zielone listki, byla cudna, ale sklepu zadnego nie znalazlam. Poki co, zostaje nam e-bay lub wlasnie kombinowanie z dostepnych przyrzadow.
Rudziaczek - wybacz offtop.
00
~muucha
62.61.62.*
(17 lat temu) 29 marca 2009 o 09:23
szukaj pod nazwą papier przezroczysty lub półprzezroczysty :) są na allegro 4,90 za 10 arkuszy A4, pozdrawiam