No tak sie domyslalam, ze wlasnie o takie Ci chodzi.. ja tez widzialam zaproszenia z kalka w zielone listki, byla cudna, ale sklepu zadnego nie znalazlam. Poki co, zostaje nam e-bay lub wlasnie kombinowanie z dostepnych przyrzadow.
Rudziaczek - wybacz offtop.
Dziękuję Karmela, ale chciałam kupić takie cudo jak na tej kartce - takie jakby mleczne wzory od razu sa na niej nadrukowane.
za granica kupi sie to bez problemu ale u nas niestety nie znalazłam
fajnie dziewczynki ze chwalicie, ja pochwalę odwag i chęć zrobienia czegoś samemu,
mi się osobiści nie podobają, kwestia gustu, każdy lubi co innego, moim zdaniem są bardzo słabe
dlatego ja pojechalam do hurtowni i tam kupilam, za koperty 130szt+paier tez 130 arkuszy zaplacilam troche ponad 200 i to cena chyba ok... biorac pod uwage ze we wszystko dla ucznia 1 koperta kosztuje 2,30:)
złodziejskie to mało powiedziane :) przebitka cen jest niesamowita, ja tutaj w Rumi mam co prawda mniejszy wybór, ale ceny papierów i kalki o wiele niższe
:)
ale mi sie milo robi:)
dzis caly dzien siedze i dzialam juz dojechalam do 30 sztuk:)
dori ja dzis widzialam w cezexie no i oczywiscie we wszystko dla ucznia w gdyni ale tam maja zlodziejskie ceny bo za zwykla kolorowa kalke sobie zycza 1,60zl...