Widok
używane gacie
no słuchajcie, nie mogłam się powstrzymać...
http://allegro.pl/7-par-majteczek-r-18-24-mies-i2244488214.html
a może ma ktoś używane tampony?
rany.... co za desperaci sprzedają UŻYWANE gacie????????? 8-/
http://allegro.pl/7-par-majteczek-r-18-24-mies-i2244488214.html
a może ma ktoś używane tampony?
rany.... co za desperaci sprzedają UŻYWANE gacie????????? 8-/
sorry, byłam w lumpie nie raz, nigdy gaci używanych tam nie widziałam.
Ponadto majty i obuwie uważam za rzecz tak intymną że w życiu nie kupiłabym używanych. Jakbym nie miała kasy to wolałabym kupić jakieś tanie nowe majty po złotówce niż markowe UŻYWANE!
Poza tym-majtki na pampersa? To po cholerę te majtki? Żeby było cieplej w tyłek? Myślałam że majtki kupuje się jak zaczyna się odpieluchowanie i potem... a tu taki zonk :D
No nie powiem, zaskoczyłyście mnie i Wy dziewczyny co niektóre 8-D
Ponadto majty i obuwie uważam za rzecz tak intymną że w życiu nie kupiłabym używanych. Jakbym nie miała kasy to wolałabym kupić jakieś tanie nowe majty po złotówce niż markowe UŻYWANE!
Poza tym-majtki na pampersa? To po cholerę te majtki? Żeby było cieplej w tyłek? Myślałam że majtki kupuje się jak zaczyna się odpieluchowanie i potem... a tu taki zonk :D
No nie powiem, zaskoczyłyście mnie i Wy dziewczyny co niektóre 8-D
Okruszek - nakupowałam Młodemu gaci z myślą, że ubiegłe lato będzie upalne i wykorzystamy je na odpieluchowanie na działce.
Tak nie było. Skończyło się na tym, że Gabryś sam sobie zakładał majtasy na rajstopki albo dresy ;P jak chodził po domu :]
aż Mu pupa urosła i gatki stały się za małe :] i co? odsprzedałam jednej Forumce :] wszystkie były prane(po zakupie), chyba 2 pary zakładane tak jak pisałam wyżej :]
Tak nie było. Skończyło się na tym, że Gabryś sam sobie zakładał majtasy na rajstopki albo dresy ;P jak chodził po domu :]
aż Mu pupa urosła i gatki stały się za małe :] i co? odsprzedałam jednej Forumce :] wszystkie były prane(po zakupie), chyba 2 pary zakładane tak jak pisałam wyżej :]
i tak pewnie teraz większość będzie pisała,że kupuje TYLKO NOWE.......
mój do odpieluchowania nosi używane i co z tego??
buty też nosi po innym malcu i jakoś jest zdrowy,żyje i krzywda mu się nie dzieje.
Wyrodna matka jestem,co?
jak córa była mała to tak,zakładałam jej gatki na pampersa,żeby gołym pampkiem nie świeciła jak miała sukienkę.
mój do odpieluchowania nosi używane i co z tego??
buty też nosi po innym malcu i jakoś jest zdrowy,żyje i krzywda mu się nie dzieje.
Wyrodna matka jestem,co?
jak córa była mała to tak,zakładałam jej gatki na pampersa,żeby gołym pampkiem nie świeciła jak miała sukienkę.
no niby moje były nowe - tzn. nie zakładane bezpośrednio na ciało :]
z jednej strony rozumiem oburzenie - bo sama też nie uznaję używanych majtek ;)
z drugiej - zależy w jakim są stanie. chyba wiadomo, że jakiś poplamionych itp. nikt by nie kupił? czy kupują? jeśli ktoś chce zaoszczędzić kaskę - to przecież wystarczy takie majtasy wygotować, przeprasować gorącym żelazkiem i wszelkie ewentualne bakterie itp. są pozabijane "na śmierć" :]
(o tym żelazku to mnie uczyli jeszcze w szkole ;))
z jednej strony rozumiem oburzenie - bo sama też nie uznaję używanych majtek ;)
z drugiej - zależy w jakim są stanie. chyba wiadomo, że jakiś poplamionych itp. nikt by nie kupił? czy kupują? jeśli ktoś chce zaoszczędzić kaskę - to przecież wystarczy takie majtasy wygotować, przeprasować gorącym żelazkiem i wszelkie ewentualne bakterie itp. są pozabijane "na śmierć" :]
(o tym żelazku to mnie uczyli jeszcze w szkole ;))
Dla mnie to też jest coś ... hmmm... obleśnego...
to jest bielizna, nie ważne czy noszona na czy pod ale bielizna UŻYWANA!
Tak samo NIGDY nie kupię używanych butów! To dla mnie kolejny dramat!
A Mamy które rocznym dzieciom kupują buty po innym dziecku nie zdają sobie sprawę, że szkodzą dziecku. Bo każda stopa jest inna, i inaczej się układa, i dziecko przez to że ma używane buty może mieć problem ze stópkami, a co gorsza z kręgosłupem!!
to jest bielizna, nie ważne czy noszona na czy pod ale bielizna UŻYWANA!
Tak samo NIGDY nie kupię używanych butów! To dla mnie kolejny dramat!
A Mamy które rocznym dzieciom kupują buty po innym dziecku nie zdają sobie sprawę, że szkodzą dziecku. Bo każda stopa jest inna, i inaczej się układa, i dziecko przez to że ma używane buty może mieć problem ze stópkami, a co gorsza z kręgosłupem!!