Widok
CZY TO CIAZA??
Hej dziewczyny musicie mi pomoc, dopiero co zrobiłam test ciazowy i jedna kreska jest mocna a druga słaba. Ciaza jest mozliwa, okres spoznia mi sie 4 dni, ale byłam pewna ze go dostane bo mam lekkie bole brzucha jak przed okresem. Jutro rano pojde na test beta hcg, ale sama nie wiem co o tym myslec, czy to mozliwe zeby byla ciaza jak kreska na tescie jest taka blada??
mam pytania do dziewczyn które robiły test ciążowy, po ilu minutach pojawiła sie ta druga kreska? ja robiłam test ciążowy i po kilku minutach (tzn okolo 5 moze nawet nie) nie widziałam tej drugiej kreski wiec włożyłam spowrotem do opakowania. wieczorem tak sobie wyjelam jeszcze raz i była widoczna druga kreska ale taka szarawa nie tak intensywana jak ta pierwsza. wiem ze mogły byc to zmiany chemiczne po tak dlugim czasie ale czy rowniez moze oznaczac to ciaze? mam skierowanie na morfologie i czy z tego badania wyjdzie mi czy jestem w ciazy czy nie? czy to musi byc jakies specjalne badanie?
Ja też tak miałam.Zrobiłam rano test,byłam zaspana patrze jedna kreska .Połozylam na półke.Pózniej chcialam wyrzucic i patrze dwie kreski . Tylko jedna byla jasniejsza. :-) do tej pory mam tes(na pamiątke ) i ciągle są te kreseczki. :-) (jedna osoba powiedziala ,że znikną te kreski,ale mineło 27m-cy a kreski są dalej :-) :D:D
Tez mialam bole brzucha,ale ja mialam straszne,ale mineło. :D
GRATULUJE ! :***

Tez mialam bole brzucha,ale ja mialam straszne,ale mineło. :D
GRATULUJE ! :***