Widok

Czy ktoś coś wie na temat żłobka Tabaluga na Witominie????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
j.w
jest to nowo otwarty żłobek od 1 sierpnia
macie moze o nim jakies opinie???
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też chętnie się dowiem
podbijam
image

a w którym to miejscu? pierwsze słyszę...
na ulicy Poprzecznej
image

niewiele Wam podpowiem bo to nowootwarte, moja sąsiadka tam byla i mówiła że fajnie mają wyposażone pokoiki, zachęcala mnie bo troszkę taniej niż tam gdzie moja chodzi, ale za 50-100zł nie będę już jej przenosic, tym bardziej że jak nowe to nie wiadomo jak im pójdzie.
image
dzis zamierzam tam zadzwonic i ewentualnie przejsc sie i porozmawiac.
image

czy możesz już coś powiedzieć na temat tego żłobka, bo też się nad nim zastanawiam
NIE ROZUMIEM JAK MOŻNA PRZENOSIĆ DZIECKO ZE ŻŁOBKA DO ŻŁOBKA BO JEST RÓŻNICA 50-100ZŁ??????POMYŚLAŁAŚ W OGÓLE O DZIECKU??JAK ONO TO ZNIESIE NOWE MIEJSCE NOWE PANIE????????
kasa ważniejsza od uczuć dziecka??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dorotka zanim zaczniesz po kimś ''jechać' naucz się czytać ze zrozumieniem.Gosiaczek79 napisała że za taką kwote nie będzie dziecka przenosić.
"zachęcala mnie bo troszkę taniej niż tam gdzie moja chodzi, ale za 50-100zł nie będę już jej przenosic, tym bardziej że jak nowe to nie wiadomo jak im pójdzie."
nie napisała że nie będzie np.narażać dziecka na stres tylko: czytaj ze zrozumieniem!:)
i po nikim nie jadę-jak to ujęłaś:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam dziecko w Tabaludze.
Pani są ciepłe, miłe, cały czas zajmują się dziećmi, wychodzą na spacerki ze starszakami, malują, rysują, kleją, robią origami.
Dostałam właśnie teczkę z pracami mojego dziecka z ostatniego miesiąca i jestem w szoku, że można codziennie takie prace plastyczne z dziećmi robić- kreatywność niesamowita, stopień trudności taki żeby podołały nawet najmłodsze dzieci. Z tyłu prac opisane cele i założenia danego malunku, co kształtują (darcie papierków dla ćwiczenia paluszków, trzymanie pędzla, układanie kompozycji z figur) czy było coś przy okazji nazywane- kształty, kolory, części ciała itp. Niesamowite.
Jest salka z leżaczkami i tam mogą odpocząć bądź uciąć sobie popołudniową drzemkę (moje dziecię trudno czasem dobudzić ;-) ).
Pani przygotowują śniadania i podwieczorki dla dzieci natomiast obiadki przynoszę i odgrzewają. Jest możliwość opłaty cateringu ale to koszt 7 zł za obiad...
Moje dziecko chodzi tam z radością (choć była chwila buntu na początku) a ja jestem baaaardzo zadowolona i gorąco polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
prosze o jakis cennik i godziny w ktorych pracuje żłobek-z gory dziekuje
http://www.tabaluga.bo.pl/
image
godz otwarcia chyba od 7 do 17 ale panie coś mówiły, że są wcześniej gdy trzeba... pewnie do ustalenia
ceny w zależności od wieku dziecka i ilości godzin - od 600 do 800 zł plus 300 wpisowe.
Moj synek chodzi do tego żłobka, jestem bardzo zadowolona, on z reszta tez uwielbia tam chodzic (jeżdzic):) ma dopiero 10 miesiecy Panie sa cieple, sympatyczne no i cena niewysoka 500 . Naprawde polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a to 500 zl to na ile godzin i co z jedzonkiem?czy jest mozliwosc na dluzej dziecko tam zostawic czy tylko do 17 sa panie?ja pracuje do 18 dlatego to pytanie o godziny takie wazne
Za 500 zl mozna przyprowadzac od poniedzialku do piatku od 7 do 17 , ale mysle ze dluzej tez by dalo rade Panie sa naprawde bardzo mile. Najlepjej do nich zadzwonic
ja juz sie interesuje ze tak powiem na zas,bo do pracy wracam dopiero za jakis rok i mam nadzieje ze do tego czasu bedzie jeszcze ten punkt opieki bo pracuje niedaleko i byloby m i bardzo na reke tam m ojego maluszka zostawiac,a wiec dziekuje za info
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=224809&c=1&k=160#fs

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

Pająki pomocy (25 odpowiedzi)

Dziewczyny dostalśmy od znajomych choinkę i co dziś wstawiamy jado mieszkania ubieramy a plaga...

co robicie w takie upały? :/ (122 odpowiedzi)

wyszlam na chwile z dzieckiem bylo po 10- siatej i za kilkanascie minut wrocilam do domu bo nie...

do góry