Widok

Fotelik Ramatti Mars 0-13kg, limitowana seria Animals

Sprzedam Temat dostępny też na forum:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/fotelik-ramatti-mars-z-limitowanej-serii-animals-gratis-ogl3555847.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aktualne
ale link nieaktualny.
Aguszka :)
już działa :)

kopiuję opis ;)

Mam do sprzedania śliczny fotelik dla maluszka(0-13kg) polskiej firmy Ramatti. Fotelik pochodzi z limitowanej serii Animals. Ma welurową tapicerkę. Posiada dwustopniową regulację(wysokości) pasów bezpieczeństwa. Z tyłu fotelika jest mały schowek na drobiazgi. Posiada wkładkę dla noworodka oraz milutkie nakładki na pasy. Tapicerka łatwa do zdejmowania - wyprana, czyściutka i pachnąca ;-)

Fotelik oczywiście jest bezwypadkowy.

Nosi normalne ślady użytkowania (ryski na plastiku).

Mały minus za lekko uszkodzony styropian (na wysokości prawego łokcia dziecka) - jako, że mamy bardzo ograniczoną powierzchnię mieszkaniową - to fotelik na początku był dużo przestawiany z jednego miejsca w drugie(później gdy dziecko troszkę podrosło był już na stałe w aucie) i najwidoczniej wtedy gdzieś został uderzony i ułamał się kawałek styropianu. W niczym to nie przeszkadza. Piszę jednak - bo jestem uczciwa.

GRATIS dokładam gniazdo niemowlęce.

cena 60zł, odbiór na Przymorzu (okolice Leclerca) - lub możemy dowieźć, jeśli na jednej z naszych tras ;)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

GRATIS dokładam gniazdo niemowlęce :)
image
może ktoś potrzebuje?
nikomu nie potrzebny?
może jednak ktoś potrzebuje?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (4 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

do góry