Widok
Huggies i Pampers - promocja w Superpharm.
Huggies Premium, Mega Pack i Newborn - 41.99, druga paczka za pół ceny. Wczoraj na Matarni były wszystkie rozmiary, tyle że Hugggies Classic 2 nie mieli :( - mieli Newborn 2, już za małe dla mojej pociechy.
Pampersy też były w promocji, ale nie kupuję Pampersów więc się za bardzo nie przyglądałam. Cena chyba oscylowoała w okolicy 48-49zł i do niektórych rodzajów pieluch dodawali paczkę chusteczek nawilżanych do odbioru przy kasie.
Huggies Premium, Mega Pack i Newborn - 41.99, druga paczka za pół ceny. Wczoraj na Matarni były wszystkie rozmiary, tyle że Hugggies Classic 2 nie mieli :( - mieli Newborn 2, już za małe dla mojej pociechy.
Pampersy też były w promocji, ale nie kupuję Pampersów więc się za bardzo nie przyglądałam. Cena chyba oscylowoała w okolicy 48-49zł i do niektórych rodzajów pieluch dodawali paczkę chusteczek nawilżanych do odbioru przy kasie.
Huggiesy premium flex megapack też się różnią ilością sztuk w paczce a w biedronce są dostępne ta mniejsza ilość za 39,99. A galerii bałtyckiej superpharmie są mega pack premium flex większa ilość za 41,99. W akpolu są do kupienia pieluszki takie jak majtki wciągane (brązowe opakowanie) 42 szt chyba za 31,99. Na stronie huggies niema jeszcze ich.
www.ajka.com.pl - nauka jazdy konnej, spacerki dla dzieci na kucach
Kasiu, dokładnie tak jak pisze Marta, nie ma co robić zapasów, a tym bardziej kupować megapacków czy jumbopacków... Ja np. bardzo sobie chwalę Hugies Newborn 1 i 2, ale już Huggies Premium Classic 2 mają u mnie niezbyt dobrą opinię, za to Huggies Premium 3 Super-Flex są OK. Pampersy active baby są OK, ale Sleep&Play niekoniecznie. Nie chodzi o uczulenie, tylko o brak ściągacza w pasie czy przy nóżkach. Nie wiesz, jakiej wielkości będzie dzidzia i czy czasem pieluchy kupione dla noworodka nie będą użyte dopiero w czasie niemowlęcym, a z powodu przeciekania bokiem będą w tym wieku bezużyteczne.
Macie rację, może być tak, że albo dzidzia będzie uczulona, ale ja niezadowolona :)
Kupiłam w sumie 2 paczki po 75 sztuk huggiesów i wstrzymam się z resztą kupowania pieluszek do rozwiązania...
Kupiłam w sumie 2 paczki po 75 sztuk huggiesów i wstrzymam się z resztą kupowania pieluszek do rozwiązania...
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Ja za namową koleżanek skusiłam się na pieluszki DADA i podpasowały :) chusteczki też mają fajne (lawendowe uwielbiam). Jak dla mnie są bardziej wydajne, bo są wilgotniejsze niz np. bambino czy cudnie pachnące niebieskie rosmanowskie Baby Dream. A DADA w porównaniu do innych cen pampków w ciągłej promocji ;)))
Mam przed sobą gazetkę z carrefoura i od 28 grudnia bedzie promocja na pampersy active baby 79 PLN za megapack.
Na zdjęciu jest rozmiar 4 i ma 132 szt. nie wiem czy to tanio za sztuke bo jeszcze synek nie uzywa tego rozmiaru :)
Piszą, ze rozne rozmiary, 3 napewno bedzie wiecej w paczce, wiec moze sie opłacac.
Na zdjęciu jest rozmiar 4 i ma 132 szt. nie wiem czy to tanio za sztuke bo jeszcze synek nie uzywa tego rozmiaru :)
Piszą, ze rozne rozmiary, 3 napewno bedzie wiecej w paczce, wiec moze sie opłacac.
byliśmy w Leclercu i kupiliśmy 2 paczki "3" :)
to nasza pierwsza przygoda z Pampersami :P jeszcze nie wiem czy będą nam służyć :P póki co zdziwiłam się, że "3" są troszkę krótsze od Dada różowych :)
więc jeśli któraś z Was chce jutro kupić pieluszki "3" - to ja chętnie zamieniłabym się na 1 opakowanie "4" :P mieszkam koło Leclerca :)
to nasza pierwsza przygoda z Pampersami :P jeszcze nie wiem czy będą nam służyć :P póki co zdziwiłam się, że "3" są troszkę krótsze od Dada różowych :)
więc jeśli któraś z Was chce jutro kupić pieluszki "3" - to ja chętnie zamieniłabym się na 1 opakowanie "4" :P mieszkam koło Leclerca :)
Sara, teraz to się uśmiałam, bo przy mnie jakiś pan dzwonił do żony zafascynowany, że pieluchy tanie w realu, a ja podeszłam też i powiedziałam, że w e-leclercu są po 37zł. :) Nie ma to jak pomoc młodym rodzicom :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Dziwne z tą ilością, ale przewijał się gdzieś w necie temat, że Pampers zmniejsza ilość pieluch paczkach, po kilka sztuk, więc może to są jakieś stare zapasy (czasem trafią się np. pieluszki z innym kolorem na paseczku z obrazkami). My akurat w Tesco nic nie kupiliśmy bo nie było naszego rozmiaru, ale w Leclercu braliśmy megapack i tam fakycznie jest inna ilość, bo to jest chyba Jumbo+50% i zupełnie inna promocja. W aktualnej promocji w REALu w czwórkach jest 70 sztuk w paczce, tak samo jak miało być w Tesco.
lepiej ci sie oplaca w realu
kiedys przeliczalam (dla rozmiaru 4)
bo w tesco byl dwypak gigantow po 99
99zl gigantow = 84 zł jumbopaków
jesli rozumiecie moj tok rozumowania :)
wszystko powyzej ceny tak u JP jak i GB sie nie oplaca i lepiej wtedy skorzystac z alternatywy czyli Jp lub GB :)
kiedys przeliczalam (dla rozmiaru 4)
bo w tesco byl dwypak gigantow po 99
99zl gigantow = 84 zł jumbopaków
jesli rozumiecie moj tok rozumowania :)
wszystko powyzej ceny tak u JP jak i GB sie nie oplaca i lepiej wtedy skorzystac z alternatywy czyli Jp lub GB :)
w Lidlu są JP? bo w gazetce wyglądają na normalne paczki :P 54szt. "4"
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20100202.p.Pieluszki_pampers
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20100202.p.Pieluszki_pampers
apropo 1 to ja troszke opakowan zuzylam - mala urodzila sie z waga 2250 gram i nigdzie nie spotkalam sie z ich promocja, jednak najtaniej byly w rosmanie po 25 z gorszem, a u mnie na osiedlu np po 33 zł wiadomo do rosmana jak ktos ma daleko to moze mu sie nie opłacac podjechac po 1 paczke bo wiecej wyda na paliwo czy bilety ale akurat ja moglam sobie podjechac i zawsze kupowalam w rosmanie
Założyłam nowy wątek bo ten się ciągnie strasznie:)
Oto liink
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=146125&c=1&k=16
Oto liink
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=146125&c=1&k=16