Widok
no my naszą próbujemy troszkę podtuczyć ale nie wychodzi :-(
taki jej urok najwidoczniej
28 lipca kończy 3 latka
całą nadzieję pokładamy w przedszkolu - być może wśród innych dzieci zacznie więcej jeść i być otwarta na nowe smaki. Bo tak to tylko ciągle blee i bleeee słyszymy ;-)
taki jej urok najwidoczniej
28 lipca kończy 3 latka
całą nadzieję pokładamy w przedszkolu - być może wśród innych dzieci zacznie więcej jeść i być otwarta na nowe smaki. Bo tak to tylko ciągle blee i bleeee słyszymy ;-)
www.naszekobiece.fora.pl
ja znam jedna dwulatke i wazy ponad 15 kg
Sylwia - twoja córcia naprawde taka kruszynka :-) bo jak widac moja ma 5,5 mca i teraz wazy 7800 :-) a urodzila sie jako wczesniaczek i wazyla 2250 ... mam nadzieje ze zejdzie jak u Wiper - jak Paulinka zacznie chodzic to zgubi... ja ogolnie zawsze chudzielec bylam ( w ciazy wazylam 55 kg w 36 tc - teraz 49 kg, maz tez drobinka takze zobaczymy jaka córcia bedzie)
Jakaś mega chuda nie jest :), ale waga swoje mówi. Z tymże tak teraz nas czytając tutaj to czy ja wiem czy taka wyjątkowa kruszynka? Jak tutaj dziewczynki trochę starsze niewiele więcej ważą. To już jakaś spokojniejsza się zrobiłam :).
Zresztą u nas Lena chodzi od 9,5 miesiąca, i właściwie prawie od początku łazi non stop, nie ma chwili, żeby leżała, poza snem, na który raczej też nie ma czasu :). Co zje to wybiega odrazu, a je jak ptaszynka :)
Zresztą u nas Lena chodzi od 9,5 miesiąca, i właściwie prawie od początku łazi non stop, nie ma chwili, żeby leżała, poza snem, na który raczej też nie ma czasu :). Co zje to wybiega odrazu, a je jak ptaszynka :)
aleksandraa20 moja corka ma ponad 2lata i 7 miesiecy i wazy 16 kilo przy wzroscie 92 cm a w domu nie mamy slodyczy tyle co ja babcia poczestuje czasem od rana do wieczora biega ciagle jest w ruchu i je malo jak na swoja wage:) ale ma to chyba po mnie bo ja tez zawsze byl;am wieksza pomimo diet i ogolnie malej ilosci spozywanego jedzenia i duzej ilosci ruchu