Widok

Jestem żoną:) 15.05.2010r.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Tak jak każda Panna Młoda, a właściwie już Pani powiem że był to drugi najpiękniejszy dzień w moim życiu po urodzeniu dziecka:)
Ślub mieliśmy w kościele św. Franciszka z Asyżu- piękny kościół z duszą, wspaniała msza i cudowna niespodzianka od mojego męża Ave Maria zagrane przez skrzypaczkę:)
Osoby i miejsca, które chciałabym Wam drogie forumki polecić:
1.Makijaż- Pani Grażyna Ślusarska z salonu Alternativ Studio
2.Fryzura- Pani Basia z salonu Adea
3.Suknia z salonu Paris- wspaniała obsługa, indywidualne podejście do klientki 6 z plusem:)
4.Kwiaciarnia Cuda Wianki ul.Słowackiego- ładne, świeże kwiaty i przystępne ceny
5. Hotel Galion i Restauracja przy Hotelu
6. Zespół BEST- wysoka kultura osobista członków zespołu, krótkie przerwy, stały kontakt podczas uroczystości z parą młodą i obsługą sali, ciekawe konkursy i duże zaangażowanie:) Profesjonalny wodzirej Bardzo POLECAM
7. Tort weselny z cukierni Sowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
GRATULACJE:):):)

i Najlepszego:)
image
gratulacje :)
image
GRATULACJE~!! czekamy na fotki :)
image
gratuluję:)
Gratulacje :)
image
Tanie Srebro : Sopot MICKIEWICZA 25A czynne w pon.8-18, w tygodniu 7-16 w sob. 7-13
Gratulację:)))
imageimage
Gratulacj!!!
Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze zycia!
image

Gratulacje!
Może przychodzą Ci do głowy jakieś dobre rady dla nas, które jesteśmy przed.
Może wyszło coś istotnego w ten dzień w trakcie przygotowań, ceremonii bądź ślubu? Czy wszystko było tak jak sobie wymarzyłaś?
Dziękujemy:)

1. Pijaczki pod kościołem:D problem nieunikniony i pomimo dostania kilku butelek wódki ciężko było ich odgonić od Warszawy. Na szczęście mamy obydwoje dużych braci;)
Jeżeli będziecie przejeżdżali przez dzielnice Stogi to nie trąbcie tam jest ich strasznie dużo, mój tata ich umiejętnie wyminął. gdyby to były dzieci to chętnie byśmy wyszli i mieliśmy cukierki dla dzieci, ale co do pijaków...przemilcze:)
2. Ja cały czas przygotowując ten dzień pisałam sobie wszystko na kartce żeby nie zapomnieć o niczym. Dużo rzeczy robiliśmy sami i troszkę zmniejszyły się koszty, np. pudełko na koperty, plan sali, numerki na stoły(były okrągłe stoły), kosze dla rodziców, dyplomy dla świadków, podziękowania dla gości.
3. Dużo rzeczy kupowałam na allegro- winietki, zawieszki na butelki, zaproszenia, zawiadomienia, taśmy, pudełka, tiule, celofan.
4. Jedna para wygodnych bucików. Nie znalazłam na Gildii butów, bo chciałam najzwyklejsze białe gładkie buty na 7cm obcasie bez zdobień. Kupiłam buty w Ryłko za 239zł, nosiłam je może 3 godziny przed ślubem i później całą uroczystość. Nie mam ani jednego obtarcia ani odcisków, a mam naprawdę wrażliwe stopy.Polecam
5. w 98% wyszło tak jak chciałam:) z 10 dużych blach ciasta została mi może 1 blacha resztek..a było 71 osób, 1/3 tortu (80 porcji), i ze 109 butelek wódki jakieś 10.... Z jedzenia weselnego to samo tylko zimne przystawki, a jedzenia było mnóstwo Restauracja przy Hotelu spisała się na medal. Zależało nam żeby ciasto i tort smakowały, a nie tylko wyglądały. Na koniec chcieliśmy dawać gościom ciasto i wódkę, ale było czego rozdzielać:)
6. Nieoceniona była również pomoc niani do mojej córeczki, od soboty 9.00- niedzieli do 12.00 była do naszej dyspozycji moja córka bawiła się do 24 a ma 4 latka:) ja byłam spokojna a mała bezpieczna i dopilnowana:)

Jak będę miała zdjęcia to wrzucę, bo i tak suknię będę miała do sprzedania:)
gratuluję:)
serdeczne gratulacje !! :)
image

Najlepszego na Nowej Drodze Życia :))
image

image
Samych szczęśliwych dni na Nowej Drodze Życia:)))
Gratulacje
Gratulacje !!!
Dużo szczęścia i miłości :)
Gratulacje !!! :)

jak Torcik z Sowy??? :)
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
Gratulacje i wszystkiego najlepszego :)
image

http://forum.trojmiasto.pl/Ill-love-you-till-I-die-relacja-paquerette-18-06-2011-t248517,1,11.html
wszystkiego naj naj dla Nowożeńców :):)
wszystkiego dobrego :)
image

image
gratulacje
image

http://forum.trojmiasto.pl/Slub-za-granica-zrob-to-sam-t119228,1,11.html
http://forum.trojmiasto.pl/second-wedding-relacje-malga-02-10-2010-t191555,1,11.
gratuluje:) mam nadzieje ze dostalas kartke od nas:)
image
image
Gratulacje! Duzo szczescia!
Gratulacje :) wszystkiego najlepszego !!!!
image
image
Gratulacje:)
bardzo sie ciesze ze pochwaliłaś zespół ponieważ na naszym weselu też będzie grał.
mogłabyś coś wiecej napisać na ich temat? na co zwracać uwagę przy współpracy z nimi?
pozdrawiam gorąco :)
Witam:) serdecznie gratuluję:)

mam prośbę, czy mogłabyś mi coś więcej napisać na temat zespołu BEST??? też ich mamy 02.10.2010 ale za duzo nie wiemy o nich... mało jest opinii i oni sami nie pokazują żadnych filmików z wesela??? będę bardzo wdzięczna. jak coś to mój email to madziunianiunia0@wp.pl
image
image
wszystkiego dobrego :)
Gratulacje:)
image

image
gratulacje!:)

czy mogłabyś nam tu napisać, jaki kształt tortu wzięliście i jakie smaki?;)
Najlepsze życzenia :):):)
image
Gratuluję!!
Dużo miłości, szczęścia i cierpliwości (z różnymi sytuacjami przyjdzie Wam się zmagać) !!!!!!
image image

Gratulacje!
http://rekodzielojozi.blogspot.com/
Gratulacje! A czy masz może kontakt do zespołu Best? Czy zanim się na nich zdecydowałaś pokazali Ci demo z wesela czy to zespół z czyjegoś polecenia i brałaś w ciemno?
Na spotkaniu pokazali nam filmik z wesela, a utworów słuchaliśmy na ich stronie:)
Przeczytaliśmy kilka pozytywnych opinii na jakimś forum i zaryzykowaliśmy.
+48 508360375
michal@zespolbest.pl
[URL=http://img339.imageshack.us/i/2
image

Uploaded with ImageShack.us
image
pięknie!! :)
image
Nie przypominam sobie żadnej sytuacji związanej z zespołem żeby dać im minus, plusy za:
-wysoką kulturę osobistą i skromność członków zespołu,
- wspaniały głos wokalistki, muzykę i szeroki repertuar utworów-
mieliśmy uszkodzoną płytę i Pan Michał szybko zorganizował piosenkę
na nasz pierwszy taniec, na zawołanie zostały zmienione podziękowania dla chrzestnych (bo ich zabrakło) oraz formę i utwór podziękowań dla rodziców
- współpracę zespołu gdy Kaszubska część rodziny "dorwała się"
do mikrofonu
- formularz/kartę na wesele wypełniłam chyba z 2 tygodnie przed weselem bez wybierania utworów tylko zabawy na oczepiny i to wszystko:)

Nasz Kierownik sali powiedział tylko, że mieliśmy najlepszy zespół ze wszystkich które u nich grały.. Tyle o zespole:)

Tort anielska róża, róże różowe- 2 pietra ciasteczkowe, a 3 na samym dole hiszpański. Tort ważył ponad 11kg i wyszedł ponad 600zł. Zamawiałam na 80 porcji, ale można nim było wykarmić dużo więcej osób.
pięnie wyglądałaś- super miałaś tę narzutkę:)
Gratulacje, dużo szczęścia Wam życze!
pięknie wyglądałaś ann :)
mam jeszcze pytanka, jak zespół BEST poprowadził podziękowania dla rodziców???
image
image

Samych szczesliwych chwil :)

Piekny bukiecik !
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa:)

Co do podziękowań na początku chciałam coś powiedzieć rodzicom, ale zdecydowaliśmy że będzie skromniej. Decyzję zmieniliśmy już na weselu i powiedzieliśmy o tym Michałowi. W 5 minut znaleźli utwór Mali Wielcy Symptuastic, poproszono naszych rodziców na środek zaśpiewaliśmy sto lat i później gorzko gorzko;) podarowaliśmy im kosze ze słodyczami, które zrobiłam, a następnie puścili powyższy utwór. Goście szli w kółku a my tańczyliśmy w środku- ja z mężem, a rodzice ze sobą na koniec wszystkie pary buzi;)

Jedna istotna rzecz, która mi się przypomniała odnośnie zespołu. Członkowie zespołu nie pili żadnego alkoholu, pełen profesjonalizm przez całą noc:)
Witaj, wygladałaś prześlicznie, wszystkiego najlepszego/

Mam pytanie gdzie można kupić taką ładną narzutkę????
Sprzedam Suknie zakupioną w Salonie Paris
model Herm's Geremia White rozm.40, obecnie 38-40, wzrost 168cm+7cm obcas. Możliwość poszerzenia,zwężenia sukni i wydłużenia o kilka cm.

Suknia jednoczęściowa, tiulowa z lekko przedłużonym stanem. Gorset ozdobiony platynową koronką, która pasami schodzi ku dołowi sukni.
Dodatkowo bogato zdobiona kryształami Swarovskiego.
Z tyłu podwiązywany tren.

Do kompletu dodaję oryginalne, tiulowe bolerko zapinane na 2 haftki- przerabiane według mojego projektu oraz halkę pod suknię.

Suknia będzie dostępna w połowie czerwca więcej informacji oraz zdjęć prześlę mailem.
aneta.sadowska1@gmail.com
Ślicznie wyglądałaś:)
imageimage
Witam!
Mam pytanko odnośnie zespołu Best.Może się orientujecie ile sobie liczą na ten rok??
Pozdrawiam
my płacimy 4 tys za samo wesele. na poprawiny mamy dj-a ale Best liczy sobie 1.5 tys. ale zespół super:)
image
image
Wielkie dzięki za odp.
Wiem, wiem , że są świetni sami nawet zastanawiamy się czy ich nie zaangażować na nasze wesele.Z tego co się orientuję to już podnieśli ceny na 2011, gdyż już liczą sobie 5000 za samo wesele, no i poprawiny 1,5 tys tak jak mówisz.Jestem właśnie w trakcie przekonywania mojego ,,księcia,, do ich dość wysokiej ceny, ale wydaje mi się , że będzie ciężko.A słyszał ich ktoś na żywo??czy tylko demo??

Pozdrawiam
5000 zł to rozsądna cena za ten zespół.Polecam ich jako jeden z nielicznych bez zastrzeżeń.Zabawne jest wymienianie zalety zespołu,że nie piją alkoholu.Przecież to standard.To tak,jakby ktoś wynajmował tania kapelę z założeniem,że się napiją!
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wielkie gratulacje na nowej drodze życia ....Śliczne magnetyzujące zdjęcie jak patrzycie na siebie
GRATULACJE!

PIĘKNIE WYGLĄDAŁAŚ!!!!
image
Natiii845 ja obejrzałam całe nagranie z wesela na którym grali i jestem zadowolona:) oczywiście jak podpisywałam umowę widziałam tylko demo które mają na stronce.. oni nic nie pokazują żadnych próbek ani nic... ale zaufałam i podpisałam umowę, potem zdobyłam płytkę z wesela które prowadzili i nie żałuję że ich wybrałam:) jeżeli masz jakieś wątpliwości to nie masz się czego obawiać:)
image
image
Bardzo dziękuję madziakin za opinie.Chyba też się na nich zdecydujemy :))
Podaję link do ogłoszenia:)
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/piekna-suknia-z-salonu-paris-rozmiar-38-40-ogl2791041.html
prosze podaj namiary na fryzjerkę
Pani Basia ze studia Adea
http://www.studioadea.pl/kontakt.html

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry