Widok
NIEDZIELNA SPRZEDAŻ/KUPNO/ WYMIANA UBRANEK DLA DZIECI!!!
Mamy co prawda w innym wątku ("Jesienne porządki w szafie") już trochę postów, ale dziewczyny wymyśliły, że założymy nowy wątek. Może jeszcze ktoś do nas dołączy?
Zapraszamy!!!

Uploaded with ImageShack.us
Zapraszamy!!!

Uploaded with ImageShack.us
witam
jestem mamą trojaczków mieszkam za gdanskiem 25 km jesli bylaby pani chetna mi oddac kilka rzeczy dla moich maluszkow byłabym wdzieczna
ja rowniez do gdyni sie nie wybiore bo nie mam jak i z kim dzieci zostawiac
przeczytalalm ze Pani tez tam nie bedzie a ma pani rzeczy do oddania
pozdrawiam
magdalena
jestem mamą trojaczków mieszkam za gdanskiem 25 km jesli bylaby pani chetna mi oddac kilka rzeczy dla moich maluszkow byłabym wdzieczna
ja rowniez do gdyni sie nie wybiore bo nie mam jak i z kim dzieci zostawiac
przeczytalalm ze Pani tez tam nie bedzie a ma pani rzeczy do oddania
pozdrawiam
magdalena
Ojjka, Rzencia - będziecie? zgłaszałaście swoje uczestnictwo mailowo lub telefonicznie?
Linka1120 - mam nadzieję, że Ty też zdecydowałaś się i dojedziesz?:-)
Shelby - tak, są. Zgłoś proszę swoje uczestnictwo podając imię i nazwisko mailowo: koapteka@gmail.com.
DZIEWCZYNY, PROSZĘ O INFO KTÓRA ZGŁASZAŁA UCZESTNICTWO, A KTÓRA NIE - BO CHCEMY ZNAĆ PRAWDZIWĄ LICZBĘ CHĘTNYCH!!!
Kobritta - Ty już pisałaś, że się zgłosiłaś - dziękuję:)
Linka1120 - mam nadzieję, że Ty też zdecydowałaś się i dojedziesz?:-)
Shelby - tak, są. Zgłoś proszę swoje uczestnictwo podając imię i nazwisko mailowo: koapteka@gmail.com.
DZIEWCZYNY, PROSZĘ O INFO KTÓRA ZGŁASZAŁA UCZESTNICTWO, A KTÓRA NIE - BO CHCEMY ZNAĆ PRAWDZIWĄ LICZBĘ CHĘTNYCH!!!
Kobritta - Ty już pisałaś, że się zgłosiłaś - dziękuję:)
ja bardziej nastawiam się na sprzedaż ciuszków i zabawek lub ich wymianę( mam od 0-9 niektóre 9-12 dla dziewczynki) na jakies inne zabawki, ciuszków dużo nie będę kupowała bo mam w domu masę może tylko kombinezon ale to muszę pomyśleć ,oczywiscie szystko to kwestia tego co mi się spodoba ,a moja mała ma 11 miesięcy jednak jest duza wiec nosi rozmiar około 86 czasem nawet więcej
Dlaczego? Teraz jest tyle przeciwników chodzików... Córa też korzystała z chodzika a wcale nie opóźniło to jej chodzenia (poszła sama jak miała 10 m-cy). A chodzik potrzebuję (przyznam się) dla swojej wygody :P Jak robie obiad chciałabym małego mieć na oku, a on nie usiedzi w leżaczku niestety :( Nie zrozumcie mnie źle ja go nie będę trzymała CAŁY CZAS w chodziku tylko sporadycznie.
No tak ale stoi. Nikodem sam się podnosi i stoi, więc chyba już jest gotowy do "pójścia w długą" hehehe :) Ale to jego stanie przeważnie kończy się upadkiem, dlatego muszę go mieć cały czas na oku. Ale robiąc obiad nie jestem w stanie go upilnować, a kafelki twarde, dlatego sobie pomyślałam o chodziku.
dziewczyny a mamy tam być wczesniej zeby sie rozłozyc , bo ja nigdy nie byłam na takiej akcji i nie wiem szczerze mowiąc.
mam baaardzo dużo ciuszków pogupowanych wiekiem i chyba będę musiała je na ziemi na przescieradlach rozłozyc bo nie amm wieszaków tylu :)da się to tam zrobic czy jakos inaczej sie powinnam przygotowac ???
mam baaardzo dużo ciuszków pogupowanych wiekiem i chyba będę musiała je na ziemi na przescieradlach rozłozyc bo nie amm wieszaków tylu :)da się to tam zrobic czy jakos inaczej sie powinnam przygotowac ???
Ja też byłam :) - bardzo udane zakupy...
Napewno też będę następnym razem :)
Martusia nie rozstaje się z kulczami Fisher-Price od Hani :)
Będę mocno promować tą akcję wśród moich koleżanek następnym razem ;)
Tylko koniecznie muszą się następnym razem zgłosić Dziewczyny z chłopięcymi ciuszkami :) Bo ewidentnie brakowało :)
Napewno też będę następnym razem :)
Martusia nie rozstaje się z kulczami Fisher-Price od Hani :)
Będę mocno promować tą akcję wśród moich koleżanek następnym razem ;)
Tylko koniecznie muszą się następnym razem zgłosić Dziewczyny z chłopięcymi ciuszkami :) Bo ewidentnie brakowało :)
bardzo się cieszę, że tyle miłych słów piszecie:):):):) jak rzuciłam pomysł - część osób było sceptycznych, ale na szczęście znalazło się więcej entuzjastów i... się udało:):):)
wrzucam linka do strony "Apteki", w której się to wszystko działo:)
http://www.koapteka.ugu.pl/news.php
jest już kilka słów o akcji:)
i mogę dać już znać, że wstępnie ustaliłyśmy datę kolejnej akcji na 5 grudnia pod hasłem "Rękodzieło":-)
szczegóły niebawem!
ps. a co do kawki - jak ktoś chce się jej jeszcze napić albo poznać więcej możliwości urządzenia, które robiło kawkę - zapraszam do mnie:)
POZDROWIENIA:-) :-) :-)
wrzucam linka do strony "Apteki", w której się to wszystko działo:)
http://www.koapteka.ugu.pl/news.php
jest już kilka słów o akcji:)
i mogę dać już znać, że wstępnie ustaliłyśmy datę kolejnej akcji na 5 grudnia pod hasłem "Rękodzieło":-)
szczegóły niebawem!
ps. a co do kawki - jak ktoś chce się jej jeszcze napić albo poznać więcej możliwości urządzenia, które robiło kawkę - zapraszam do mnie:)
POZDROWIENIA:-) :-) :-)
Do rękodzieła ja się piszę
z moimi choineczkami
http://picasaweb.google.pl/102752345968767330452/Choinki?authkey=Gv1sRgCJ_qzO7KsZHNjgE#
z moimi choineczkami
http://picasaweb.google.pl/102752345968767330452/Choinki?authkey=Gv1sRgCJ_qzO7KsZHNjgE#