Widok

Nasz najpiękniejszy dzień:) 24.07.2010

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jakoś długo nie mogłam się zebrać w sobie żeby Wam opisać nasz najpiękniejszy dzień, bo żadne słowa tego nie oddadzą:) No ale spróbuję...
Podobno tego dnia strasznie padało ale ja zauważyłam tylko lekką mżawkę. Nigdy w życiu nie byłam tak szczęśliwa i radosna i dzięki temu nie widziałam ani deszczu ani korków ani niczego co mogłoby być niedoskonałe. Istny szał;)
Fryzurę robiłam w Agio w Rumi, bardzo polecam panią Karolinę. Gdy weszłam do salonu dowiedziałam się że loczki z mojej próbnej fryzury w taką pogodę się nie utrzymają i trzeba było robić coś zupełnie innego, co pani Karolinie wyszło świetnie i bardzo się cieszę że jednak ślub brałam w bardziej naturalnej dla mnie fryzurze;)
Makijaż zawdzięczam mojej kochanej siostrze - dobrze mieć w domu zawodową kosmetyczkę - wiem wiem, jestem szczęściarą - dzięki Anno Mario;)!
Mówi się że w dniu ślubu do panny młodej "bez kija nie podchodź", ale u nas było akurat odwrotnie - to wszyscy domownicy się denerwowali a ja tylko chodziłam po domu i cieszyłam się że to WRESZCIE JUŻ TA CHWILA!!:)
Wskoczyłam w wyśnioną suknię szytą według moich marzeń przez panią z salonu BJ w Wejherowie - była dokładnie taka jak chciałam, mimo ostrego tańczenia wytrzymała do samego końca wesela praktycznie beż żadnych oznak użytkowania! Mogę więc polecić salon BJ:)
Mimo okropnych korków na czas dotarł kamerzysta i fotograf (kontakt mogę wysłać na maila - efekt pracy fotografa już widziałam i jest świetny!), tuż przed godziną 0 dotarł zespół i mój Książę z Bajki:) Po błogosławieństwie i uroczystym wyprowadzeniu z domu ruszyliśmy pędem do kościoła, a tam... pustki!! goście utknęli w korkach:D tego dnia nawet mnie to nie wkurzyło, zresztą lada moment wszyscy się pojawili. Kościół zastaliśmy przepięknie ubrany, co zawdzięczamy pani Dance Boli z Luzina, która poradziła sobie mimo wszechobecnych rusztowań, gołych pustaków i tym podobnych, ponieważ kościół jest w budowie. Będzie co pokazywać dzieciom po latach;)
Goście chwalili kazanie wygłoszone przez proboszcza i śpiew naszej znajomej organistki, od którego niektórym ze wzruszenia ciarki przechodziły po plecach:) Dziękujemy!
Po wyjściu z kościoła czekała na nas niespodzianka: zostaliśmy obsypani płatkami kwiatów przez trzy kochane dziewczynki:) Druga niespodzianka była od teścia - dwa białe gołębie, które po wypuszczeniu przez nas poleciały razem, wróżąc szczęście:)
Do Czardasza mimo olbrzymiego korka jechaliśmy godzinę, część ludzi stojących w korku przepuszczała nas widząc że jedzie para młoda:)
Na pięknej nowej sali w Czardaszu zostaliśmy powitani chlebem i solą i zaczęło się weselicho!
Grał nam Zespół Revers, polecany nam przez kilka osób. Szukając zespołu wysłuchaliśmy demo na ich stronie i stwierdziliśmy: "no... ok, może być, skoro tyle osób poleca ten zespół...", ale gdy zaczęli grać zaniemówiliśmy - demo nie umywa się do ich występu na żywo! będę ich polecać komu się da! Tylko proszę, chłopcy - zmieńcie demo!!:)
Jedzonko w Czardaszu było co chwilę chwalone przez gości - niestety sami mieliśmy tak skurczone żołądki że prawie nic nie wcisnęliśmy. Zachwyt gości byliśmy w stanie potwierdzić dopiero na poprawinach:) Jedzonko pyyyszne i dużo, po weselu obdzieliliśmy rodziny z obojga stron i przez ponad tydzień nie musieliśmy gotować obiadów;)
Podziękowania należą się też przede wszystkim gościom, którzy tworzyli atmosferę tego niesamowitego dnia:)
Aaach... żeby tak przeżyć to jeszcze raz...:)

Pewnie zapomniałam komuś podziękować i kogoś polecić - wybaczcie - to z oszołomienia tym szczęściem małżeńskim;)

Mam nadzieję że może moja relacja w czymś komuś pomogła, a jeśli nie, to niech chociaż to nasze szczęście pójdzie w eter;)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratulacje i szczęścia życzę:)))

Ja też szyję w BJ, Twoja wypowiedź tylko mnie utwierdziła w tym, iż dokonałam dobrego wyboru:))) pozdrawiam
imageimage
gratuluję i wszystkiego dobrego:)
Gratulacje i wszystkiego najlepszego :)
image

http://forum.trojmiasto.pl/Ill-love-you-till-I-die-relacja-paquerette-18-06-2011-t248517,1,11.html
duzo milosci:)
image
image
szczęscia :)
Wszytskiego najlepszego na nowej drodze życia!!!Może mogła bym prosić o jakieś fotki wystroju sali, gdyz sama mam w czardaszu wesele...
Natiii845@wp.pl
Pozdrawiam i z góry dziękuję!!!
Nati a na jakiej sali masz wesele? My mieliśmy na tej nowej - kolumnowej. Zdjęcia wszystkich sal z wystrojem są na ich stronce. Wyślę Ci jakieś zdjęcia z naszego wesela, bo mi akurat nie odpowiadał ten pomarańcz w wystroju, zmieniłam go na jasną świeżą zieleń. No i niestety na fotkach na stronce nie widać podświetlenia kolumn i sufitu, a szkoda:) Wysyłam:)
Wszystkiego naj,naj....
GRATULACJE!!!
Oczywiście czekamy na zdjęcia:-)
image

Witam prosze o namiary do pani od dekoracji
Sto Lat, Sto Lat !

wszystkiego dobrego !
image

Dziękuję za życzenia:)

pusia --> podaj maila:)
Marta my mamy też na tej nowej, ale dopiero za rok.Jeszcze nic nie doszło :(jak by co to mój drugi mail natalia.lesniewska@wp.pl.

Pozdrowionka !!!!
już powinno dojść:)
wszystkiego dobrego ! :)
image
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!
image
Marta, mam pytanie odnośnie zespołu. Wiem jak gra i będzie też u nas. Ja bawiłam się zanim zainwestowali w światła i wytwornicę dymu i chciałam się dowiedzieć jakie były efekty? :)
image
gratulacje i wszystkiego na!!!j :)
my też trafiliśmy w sumie na mżawke,deszcz fartownie nas ominął :)
Czardasz to bardzo dobre miejsce a jedzenie pycha! dobry wybór.
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
Pszczoua - Efekty niesamowite:) podaj maila, to prześlę Ci zdjęcia:D
image
Super :)
pshczoua@o2.pl
Z góry dzięki :)
image
Pszczoua - poszło:)
image
Wielkie dzięki, faktycznie efekt świetny :) Ładne zdjęcia :)
image
Gratulacje :)
prosimy o wklejenie zdjec :D
image
[/url]
Kaja chętnie bym wkleiła ale na zdjęciach są goście i chyba nie powinnam naruszać ich prywatności...

Niedługo dostanę zdjęcia z sesji więc może wtedy wkleję:) może któraś się skusi na moją suknię... chociaż ciężko ją będzie oddać...wyśnioną, wymarzoną...
image
Hmmm no może spróbuję wrzucić kilka fotek tak nieśmiało na początek...

image

Uploaded with ImageShack.us
image
image

image

image
Gratuluję:)
image
image
gratulację
image

http://forum.trojmiasto.pl/Slub-za-granica-zrob-to-sam-t119228,1,11.html
http://forum.trojmiasto.pl/second-wedding-relacje-malga-02-10-2010-t191555,1,11.
gratuluję i życzę duuużo miłości:)))
Marta no ślicznie wyglądaliście, śliczna sukienka :)
image
[/url]
Gratulacje!

A co to za rzucanie butami? :)
image
Dzięki dziewczyny:)

Rzucanie butami - za złapanie i oddanie parze młodej któregoś z bucików goście dostawali nagrody... niby prosty konkursik, ale okazało się, że aby nie było zbyt łatwo, gość przed otrzymaniem nagrody musiał zaśpiewać piosenkę;) śmiechu co nie miara... oczywiście jak się czuje atmosferkę;)

Wydaje mi się że to tak samo jak z niektórymi konkursami oczepinowymi, typu szukanie żony po kolanku lub męża po brzuszku... jak bym miała teraz coś takiego zrobić to chyba bym się najpierw w czółko popukała;) ale na imprezie jak się towarzystwo dobrze bawi i puszczają hamulce (w pewnej mierze oczywiście!;D ) to różne rzeczy zachodzą;) Bądź co bądź to tradycja. Potem jest co wspominać:)
image
Gratulacje:)
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry