Widok

ODDAM WÓZEK SPACEROWY

Sprzedam Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny ktoś nam zostawił w komisie za darmo wózeczek spacerowy granatowy. Jest to dość stary wózek (chiński) i starego typu, ale ma przekładaną rączkę, sprawne hamulce, regulowane oparcie. Wyprałyśmy tapicerkę, ale nie jest on jakiś super. Niemniej jednak oddamy go potrzebującej mamie. Zobaczyć go można u nas w sklepie, niestety wysyłka nie wchodzi w grę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdzie można odebrać?
mam dwie fotki choć chyba dla bardzo potrzebującej osoby nie powinno to mieć większego znaczenia; a i jeszcze jedno: to siedzisko się buja tzn. nie wiem ale tak chyba nie powinno być - nie siedzi w stelażu mocno na stałe; niemniej jednak wydaje mi się, że posłuży jeszcze komuś

image

image
gdzie moge go odebrac jest super dla mojejcoreczki bardzo mi sie podoba zwłaszcza ze nasz sie popsól i nie mamy w czym jeżdzic na spacery prosze o kontakt meilem agusia3508@wp.pl odbiore go jak najszybciej
JESLI jeszcze aktualne to patrz drugi link w stopce Karolinki29 :) sklep z artykulami dla dzieci w Gdyni. tam masz adres i maila.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry