Widok

Przedszkole nr 7 ul.Wladyslawa IV 56 Gdynia prosze o wasze opinie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam czy któraś mama ma swoje dziecko w przedszkolu nr 7 ? Jakie sa wasze opinie na temat tego przedszkola? Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hoppp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam
Moja córcia chodziła tam na zajęcia popołudniowe i panie ie za bardzo oganiały, ale też bym chętnie się dowiedziała jak tam jest z "normalnym" przedszkolem:)
image

image
ktos może jeszcze?
Moja starsza córka "skończyła" to przedszkole i mam bardzo pozytywną opinię, dyrektorka bardzo fajna i pomocna, kadra też profesjonalna w szczególności Pani Jadzia, cudowna kobieta, z wspaniałym podejściem, Jednak zawsze musi sie trafić jakaś "czarna owca" i jest to moja jedyna negatywna opinia względem jednej z opiekunek mianowicie pani Ola, wiecznie znudzona i obrażona, krzyczała na dzieci i kompletnie nie nadawała sie do pracy z dziećmi, wyglądała jak by codziennie była na kacu...dzieci bały sie jej, ale było na nią sporo skarg i podobno już tam nie pracuje i mam nadzieję że to prawda.
Gdyby nie fakt iż nie jest mi już po drodze to z pewnością zapisałabym tam moje drugie dziecko, które w tym roku też idzie do przedszkola,kto wie może jednak i tam złoże podanie, ale słyszałam że nie powinno sie składać w Gdyni do kilku przedszkoli, bo przedszkola konsultują między sobą i nie ma opcji by dziecko dostało sie do kilku, a bardziej zależy mi na przedszkolu bliżej mojej pracy,więc złożę chyba tylko tam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

opinia położna kuzepska magdalena (3 odpowiedzi)

Proszę o opinie, o tej położnej :)

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry