Widok
Moja starsza córka "skończyła" to przedszkole i mam bardzo pozytywną opinię, dyrektorka bardzo fajna i pomocna, kadra też profesjonalna w szczególności Pani Jadzia, cudowna kobieta, z wspaniałym podejściem, Jednak zawsze musi sie trafić jakaś "czarna owca" i jest to moja jedyna negatywna opinia względem jednej z opiekunek mianowicie pani Ola, wiecznie znudzona i obrażona, krzyczała na dzieci i kompletnie nie nadawała sie do pracy z dziećmi, wyglądała jak by codziennie była na kacu...dzieci bały sie jej, ale było na nią sporo skarg i podobno już tam nie pracuje i mam nadzieję że to prawda.
Gdyby nie fakt iż nie jest mi już po drodze to z pewnością zapisałabym tam moje drugie dziecko, które w tym roku też idzie do przedszkola,kto wie może jednak i tam złoże podanie, ale słyszałam że nie powinno sie składać w Gdyni do kilku przedszkoli, bo przedszkola konsultują między sobą i nie ma opcji by dziecko dostało sie do kilku, a bardziej zależy mi na przedszkolu bliżej mojej pracy,więc złożę chyba tylko tam.
Gdyby nie fakt iż nie jest mi już po drodze to z pewnością zapisałabym tam moje drugie dziecko, które w tym roku też idzie do przedszkola,kto wie może jednak i tam złoże podanie, ale słyszałam że nie powinno sie składać w Gdyni do kilku przedszkoli, bo przedszkola konsultują między sobą i nie ma opcji by dziecko dostało sie do kilku, a bardziej zależy mi na przedszkolu bliżej mojej pracy,więc złożę chyba tylko tam.