Widok

Przedszkole nr 7 ul.Wladyslawa IV 56 Gdynia prosze o wasze opinie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam czy któraś mama ma swoje dziecko w przedszkolu nr 7 ? Jakie sa wasze opinie na temat tego przedszkola? Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hoppp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam
Moja córcia chodziła tam na zajęcia popołudniowe i panie ie za bardzo oganiały, ale też bym chętnie się dowiedziała jak tam jest z "normalnym" przedszkolem:)
image

image
ktos może jeszcze?
Moja starsza córka "skończyła" to przedszkole i mam bardzo pozytywną opinię, dyrektorka bardzo fajna i pomocna, kadra też profesjonalna w szczególności Pani Jadzia, cudowna kobieta, z wspaniałym podejściem, Jednak zawsze musi sie trafić jakaś "czarna owca" i jest to moja jedyna negatywna opinia względem jednej z opiekunek mianowicie pani Ola, wiecznie znudzona i obrażona, krzyczała na dzieci i kompletnie nie nadawała sie do pracy z dziećmi, wyglądała jak by codziennie była na kacu...dzieci bały sie jej, ale było na nią sporo skarg i podobno już tam nie pracuje i mam nadzieję że to prawda.
Gdyby nie fakt iż nie jest mi już po drodze to z pewnością zapisałabym tam moje drugie dziecko, które w tym roku też idzie do przedszkola,kto wie może jednak i tam złoże podanie, ale słyszałam że nie powinno sie składać w Gdyni do kilku przedszkoli, bo przedszkola konsultują między sobą i nie ma opcji by dziecko dostało sie do kilku, a bardziej zależy mi na przedszkolu bliżej mojej pracy,więc złożę chyba tylko tam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (40 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

do góry