Widok

Sala Bankietowa "Pod Łabędziem" Kiełpino - opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam. Czy ktoś miał wesele na tej sali albo był jako gość? Mam tam zarezerwowany termin i bardzo prosiłabym o opinię...
[url=http://www.suwaczki.com/]image[url]
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może jednak ktoś był i podzieli się opinią ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś wie jak wyglądają orientacyjne ceny w sali po d łabędziem???
Jak ja pytałam (jakoś w październiku zeszłego roku) to było chyba 5tys. za samą sale za dwa dni + osobno umawiało się z kucharką i jej się płaciło też ale to zależało od ilości osób + za produkty bo trzeba było kupić samemu...i ja właśnie dlatego zrezygnowałam,bo za dużo na głowie
[url=http://www.suwaczki.com/]image[url]
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
buu :( to szkoda, bo sala na zdjęciach wygląda bardzo ładnie, ale jak trzeba to wszystko organizaować samemu to faktycznie kiepsko :(
A może ktos sie jeszcze wypowie?jestem zainteresowana ta sala. A gdzie robisz w takim razie?bo ja juz sporo szukam i nic w miare co by odpowiadalo nie znalazlam

Hej moglabys mi wiecej napisac jaki to jest mniejwiecej koszt jest sali bo nam powiedziala 190zl od osoby dzieci 5p% I te najmniejsze maja za darmo wspominala jeszcze wlascicielem o 5 tys zeby umowic sie z kucharka I jej dac na menu a pozniej reszte w dniu poprawin z tym ze te 5 tys odliczyc juz od calkowitej sumy
Mieliśmy wesele Pod Łabędziem w miniony weekend, jesteśmy w 100 % zadowoleni, nie było żadnych nieporozumień ani z p. kucharką ani z właścicielami sali, wszystko odbywało się zgodnie z podpisaną wcześniej umową, a co do p. kucharki to nigdy na weselu nie widziałam tylu potraw i w dodatku jedna lepsza od drugiej, gdybyśmy mieli wybierać jeszcze raz na pewno wybór byłby ten sam. POLECAM WSZYSTKIM KTÓRZY CHCĄ MIEĆ ŚWIETNE WESELE :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Miałam wesele w Sali "Pod Łabędziem", z czystym sumieniem mogę polecić salę, właściciele bardzo mili, wystrój piękny, sala jest duża, czysta i klimatyzowana. Jeśli chodzi o jedzenie to rewelacja, goście byli zachwyceni:-) Nie ponosiliśmy żadnych dodatkowych kosztów o których niektórzy piszą, tylko tyle ile ustalone było w umowie:-) Naprawdę polecam;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mam dokładnie taką samą opinię! moje wesele było najlepsze!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam. Byłam ostatnio na tej sali jako gość. Sala ładna, ogólnie wszystko ok, oprócz pani która stoi na zmywaku. Jest to córka właścicielki, która niby tam na każdym weselu zmywa (swojej nie można zatrudnić) dodam że jest bardzo niemiła w stosunku do kucharek jak i do osób które wchodzą do kuchni za jakąś potrzeba, ustawia wszystkich po swojemu, sprawia że klimat jest niemiły a co do wynagrodzenia godzina jej pracy jest bardzo droga. Dodam iż w dniu poprawin za dodatkową godzinę zażądała 250zł, chyba lekka przesada z jej strony. Jeżeli koś się zdecyduje na wesele na tej sali to tylko ze swoją cała obsługa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja tam będę miała wesele we wrześniu i szczerze mówiąc nie będę się przejmowała opiniami dotyczącymi babki na zmywaku:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jak Ci przyjdzie zapłacić 600 zł dwóm paniom które tylko zmywają (bo jedna się nie wyrabia) to wtedy się sprawą zainteresujesz. Do tego w poprawiny całe dwie godziny zmywały. Wiem to bo sam tam brałem ślub i też byliśmy bardzo nie zadowoleni z tych dwóch pań, które zostały nam wciśnięte na siłę. Dodam jeszcze, że cała pozostała obsługa kelnerska, która zdecydowanie bardziej zasłużyła się ciężką pracą kosztowała nas mniej niż te dwie panie. W pełni zgadzam się z postem M.H., że jeśli ta sala to tylko z pełną własną obsługą (co trzeba szczególnie podkreślić w umowie, żeby później nie powiedzieli, że musi być ktoś od nich - tak zrobili u nas na weselu). Jeśli ktoś jest ciekaw więcej szczegółów jak układała się współpraca między nami i właścicielami sali przed ślubem to chętnie się podzielę, ale po uprzednim podaniu maila.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
sam miałem tam wesele,a wcześniej również byłem tam na weselu kolegi i nigdy nie spotkałem się z taką sytuacją jak piszesz jedzenie super obsługa również bez zarzutów ,A co do właścicieli nie mam żadnych zastrzeżeń ale zawsze czegoś się ktoś uczepi pozdrawiam .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

To jeszcze trzeba oplacac pracownice, nam wlascicielka nic o tym nie mowila ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co robił gosc weselny ze swoja potrzeba w kuchni? A tym bardziej na zmywaku i wdawal sie w dyskusje z babka zmywajaca naczynia???
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
w umowie nie ma żadnej wzmianki na temat dodatkowych kosztów za zmywanie, więc dlaczego mam za to płacić
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
my też nie mieliśmy żadnej wzmianki na temat dodatkowych kosztów za zmywanie a jednak te Panie były i my musieliśmy za nie zapłacić ;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli nie ma niczego na piśmie to nie będę płacić;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.salakielpino.pl => !!! Andrzejki 2011 !!!
o to andrzejki też tam są robione, wesele 02.06.2012 też tam można zrobić bo jest wolny termin
hej sala sama w sobie jest bardzo ladna super sie wszyscy bawili jedynie co to nie bede sie lepiej wypowiadac odnosnie wlascicieli ale wesele bylo udane i to najwazniejsze a do sali nawet nie musielismy juz robic dekoracji balonow itd bo bylo by za duzo tego wszystkiego jest tam delikata dekoracja ale sali kolorki sa tak fajnie dobrane ze nadaja elegancji pozdrawiam i udanego wesela
z czy ta PAni na zmywaku nie miała naprawdę majtek ?
I tak zaglądała do zlewu ?
Może stąd ta cena ?
Polecam Hotel Otomin w Otominie robiłam na koniec roku tam wesele i byliśmy bardzo zadowoleni jedzonko pyszne, miła obsługa i piękne dekoracje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
kochani a jak z cenami?
image
Cena 5 tys za 2 dni, plus jeśli ktoś korzysta z noclegu pod sala to 50 zl osoba o ile dobrze pamiętam. Młoda para ma za darmo. Ja z wesele jestem bardzo zadowolona, sala ładna, dekoracja dodatkowa zbędna- więc juz odchodzą koszty, jedzenie pyszne i sporych ilościach, więc naprawdę polecam, ale właścicielom radzę zatrudnić kogoś do kontaktu z klientami, co prawda na pierwszym spotkaniu wszystko było ok, ale podczas kolejnych trudno było sie z tym państwem porozumieć, zwłaszcza z właścicielem, bo jego małżonka bardziej ugodowa. Niech ten pan naprawdę nie wchodzi z rozmowę z klientami bo tylko odstrasza, gdyby nie to, ze bardzo zależało nam na czasie i konkretnym terminie, z pewnością ze względu na tego pana poszukalibyśmy czegoś innego. No i dzwonienie po niego już na samej uroczystości aby otworzył drzwi którymi maja wejść młodzi to lekka przesada... czekający goście, a panna młoda dzwoniąca po niego aby łaskawie je otworzył... i to z wielkim fochem, no i jeżeli już jest na samym weselu i "dogląda" wszystkiego to niech chociaż ma odpowiedni strój i odrobinę uśmiechu.
Natomiast złego słowa nie da się powiedzieć o obsłudze, mili, pomocni, nie było żadnych niedomówień z panią na zmywaku, wszytko ok.
Polecam zatrudnienie menagera, albo oddanie tej funkcji córce...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Sala ładna , jedzenie ok może brakuje bardziej wyszukanych potraw. Kucharka opryskliwa wszystko wie lepiej, jedna kelnerka zachowuje się jak by tam była za karę:( reszta ok . Pokoje czyste o średnim standardzie.Właściciele mało kontaktowi ,zdecydowanie polecam zatrudnienie menagera do kontaktu z klientami!!! Przychodzenie podczas wesela właściciela i sprawdzającego klimatyzację jest karygodne. Ten pan odstrasza gości - masakra .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłam ostatnio na prymicji mojego kuzyna w tej sali. Wrażenia? mieszane... sala ładna, lokalizacja głównego stołu dość kiepska - za plecami toalety, z których strasznie śmierdziało kanalizacją (radzę zainwestować w nową hydraulikę i w duuużą ilość odświeżaczy powietrza).
Jedzenie - przeciętne, nie zrobiło na mnie piorunującego wrażenia.
Obsługa - średnia, kelnerzy mało kontaktowi, zero u.śmiechu na twarzy, upominani wielokrotnie o donoszenie szklanek, sztućców.
Właściciele - tak jak już wspomniano wyżej: pielgrzymki po sali w czasie imprezy to przesada, rozumiem, że właściciel chce doglądać interesu, ale na Boga! nie łazić po sali jak cień i sprawdzać wywietrzniki! takie rzeczy sprawdza się przed imprezą, a nie w trakcie!
No i na koniec córcia - opryskliwa, żeby nie powiedzieć bezczelna, kompletnie nie ma pojęcia jak powinna zachowywać się osoba na jej miejscu. Jeżeli właściciele chcą odstraszać przyszłych klientów, to córeczka bardzo dobrze im w tym pomaga.
Nie powinna mieć w ogóle kontaktu z gośćmi, właściciele muszą zainwestować w dobrego managera, bo z taką polityką, to niestety daleko nie zajdą.
Sala nie jest oblegana, mają dużo wolnych terminów, więc jest w czym wybierać. Miejsce ma potencjał albo brakuje osoby zarządzającej i dobrej kuchni!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też byłem na tej prymicji, nie mam żadnych zastrzeżeń tak naprawdę do niczego. Jedzenie bardzo dobre, obsługa bardzo miła. Nie rozumiem Opini Pani powyżej, rozumiem że każdy może mieć swoje zdanie, ale sądzę że sala nie zasługuje na tak surową opinie i myślę że ona jest dość przesadzona.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mieliśmy wesele tam w sierpniu tego roku i jesteśmy ogromnie zadowoleni z tego jak byliśmy traktowani i w ogóle współpracą z właścicielami sali jaki i z kucharką. Co do kosztów można się z Paniami dogadać tak aby obie strony były zadowolone. Jedzenie jest przepyszne i jest jego ogrom. Każdy z gości miał do wyboru coś co lubi. Menu ustala się wspólnie z kucharką, nie narzuca jakiegoś typowego menu tylko zrobi to o co się poprosi. :) Obsługa również bardzo profesjonalna, kelnerki roznosiły wszystko na czas, nikt nie musiał na nic czekać, talerzyki zawsze sprzątały w czasie gdy ludzie się bawili by im nie przeszkadzać. Na prawdę pełen profesjonalizm! Gdybyśmy mieli jeszcze raz wybierać na pewno wybralibyśmy jeszcze raz to samo miejsce! Z całego serca polecamy wszystkim!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam .
Jak najbardziej się z panem zgadzam też tam byłam i nie rozumiem dlaczego ktoś wypisuje takie rzeczy , tym ludziom niemożna było naprawdę niczego zarzucić .

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry