Widok

Sprzedam kolisper materac dla noworodka do spania z rodzicami

Sprzedam Temat dostępny też na forum:
Kolisper to specjalnie zaprojektowany materac dla noworodka, umożliwiający rodzicom spanie z dzieckiem w jednym łóżku. Sztywna rama zabezpiecza dziecko przed przygnieceniem przez rodziców a mamie umożliwia karmienie bez konieczności wstawania. Kiedy dziecko jest gotowe do spania we własnym łóżeczku, kolisper ułatwia przyzwyczajenie się dziecka do zmiany miejsca. Sprawdza się także w podróży, pełniąc funkcję przenośnego łóżeczka. Zaledwie 1,5kg wagi sprawia, że kolisper jest lekki i łatwy w składaniu co pozwala na wygodne podróżowanie z nim. Może być również wykorzystany jako przenośne miejsce do przewijania i przebierania niemowlęcia, nawet jeśli dziecko wyrosło ze spania w nim. Dodatkowe prześcieradło GRATIS
cena: 100zł

image

image

image

image

image
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop hop :)
image image
może się znajdzie chętny
image image
up up hop
image image
Dziewczyny, kosliper jest świetnym rozwiązaniem do spania z nowo narodzonym bobaskiem. Dla mnie rewelacja.
ktoś chętny?!
image image
NOWA CENA 80ZŁ
image image
Witam czy ta oferta jet nadal aktualna?pozdrawiam
Jesli tak i cena jest 80zl to jestesmy zainteresowani kupnem imeil joannakujawa2008@o2.pl pozdrawaim

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

do góry