Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
bracia - opinia wątek zamknięty Bylam w tym clubie na koncercie. Dno, dno, dno. 2,5 godziny opoznienia. Na...
~bracia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 18 marca 2013

Wrażenia z koncertu wątek zamknięty Muzyka dno Dwaj wodzireje gorzej jak pięciolatek który dorwał się do komputera
~Artur
-

dodano: 18 marca 2013

porażka wątek zamknięty Byłem w klubie kilka razy na koncertach i dwa razy na imprezie, więc ta ocena...
~Tomek S.
-

dodano: 17 marca 2013

Masakrens wątek zamknięty Za usłyszenie po trzy-tysiąckroć ,,Figo Fagot Laski nago" jedyne co...
~Mroku
-

grzesiek - opinia wątek zamknięty fatalna organizacja, fatalna ochrona
~grzesiek
-

DISCO CHŁOSTA! wątek zamknięty 2,5 h czekania na Braci Figo Fagot i DJ idiota - zapłacicie za oszukiwanie...
~Andrzej Kawalec
-

Pierwszy i ostatni raz wątek zamknięty Żenująca obsługa, dwóch pseudo djów którzy próbowali być fajni. Impreza tak...
~Fido
-

chamstwo wątek zamknięty napisane na bilecie że koncert, zaczyna się o 22,a w rzeczywistości zaczął...
~ukulele
-

Nie polecam, strata czasu wątek zamknięty Nie miałem problemów z przejściem selekcji, moi znajomi także nie. Muzyka...
~Wojciech
-

dodano: 5 marca 2013

nie polecam wątek zamknięty sobota dj omen. taki mial byc ekskluzywny club a z tego zostaly im tylko...
~gdanszczanka
-

dodano: 24 lutego 2013

Selekcjonerzy wątek zamknięty Byłam ostatniego wieczoru w tym klubie, panowie od samego poczatku mieli...
~Zdegustowana klientka
-

dodano: 24 lutego 2013

Impreza walentynkowa wątek zamknięty Wczoraj byłam na imprezie walentynkowej właśnie w V klubie i ogolnie było...
~bloondii_94
-

dodano: 15 lutego 2013

Unikajcie wielkimi krokami!!! wątek zamknięty Muzyka radiowa, wiec polecam w domu radia słuchać niż tam. Barmani powolni,...
~Milena
-

dodano: 8 lutego 2013

Ja - opinia wątek zamknięty Ocena ogólna 2, i to naciągana, tylko ze względu na sentyment do Nowej...
~Ja
-

dodano: 4 grudnia 2012

(...) wątek zamknięty Obsluga do banie z bramka na czele 000000 pomocy z ich strony w kryzysowych...
~Byly klient
-

dodano: 20 listopada 2012

NAJGORSZY KLUB W GDAŃSKU! wątek zamknięty ABSOLUTNIE NIE POLECAM! Zacznę od tego że wpuszczają o wiele za dużo ludzi i...
~wkurzony
-

dodano: 3 listopada 2012

Piotr - opinia wątek zamknięty bylem tam pierwszy raz i nie narzekam. alkohol ok ale najbardziej wystrzalowe...
~Piotr
1

dodano: 8 października 2012

.. wątek zamknięty Chamska obsluga, muzyka na jedno kopyto, towarzystwo jak z domów publicznych...
~MZ
-

dodano: 30 lipca 2012

W sumie. wątek zamknięty W sumie to jesli chodzi o wystrój to jest ok. Obsługa nie jest tragiczna miło...
~Patrycja
-

dodano: 11 lipca 2012

Totalna porażka wątek zamknięty Jeśli ktoś chce postanowić dobrze się pobawić w dniu swoich osiemnastych...
~Zawiedziony
1

dodano: 15 czerwca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry