Widok
Zasada działania KUBKA NIEKAPKA. ??
Hej!
Mam pytanko na jakiej to ustrojstwo działa zasadzie.
Kupiłam jeden to leciało z nigo ciurkiem:/
Teraz kupiłam TT i nie leci fakt, ale żeby poleciało to trzeba przygryźć ustnik. To tak ma działać?
Czy raczej na zasadzie ssania przez dziecko?
Bo już nie wiem czy mam kolejny kupić czy jak.
i jeszcze pytanko jak Wasze dzieciaczki piły z takich kubków? po jakim czasie "skumały"? itp.
dzięki za odpowiedzi:)
Mam pytanko na jakiej to ustrojstwo działa zasadzie.
Kupiłam jeden to leciało z nigo ciurkiem:/
Teraz kupiłam TT i nie leci fakt, ale żeby poleciało to trzeba przygryźć ustnik. To tak ma działać?
Czy raczej na zasadzie ssania przez dziecko?
Bo już nie wiem czy mam kolejny kupić czy jak.
i jeszcze pytanko jak Wasze dzieciaczki piły z takich kubków? po jakim czasie "skumały"? itp.
dzięki za odpowiedzi:)
Jeśli niekapek kapie, to żaden z niego niekapek (raczej kubek treningowy dla starszego dziecka).
My mamy Avent, taki:

W środku jest takie gumowe kółeczko, zapobiegające wyciekowi napoju - dziecko musi ssać. Moim zdaniem kubek, w którym trzeba przygryzać ustnik nie jest dobry ze względu na ryzyko powstawania wad zgryzu.
Młody "skumał" picie z niekapka po jakichś dwóch tygodniach.
My mamy Avent, taki:

W środku jest takie gumowe kółeczko, zapobiegające wyciekowi napoju - dziecko musi ssać. Moim zdaniem kubek, w którym trzeba przygryzać ustnik nie jest dobry ze względu na ryzyko powstawania wad zgryzu.
Młody "skumał" picie z niekapka po jakichś dwóch tygodniach.
super niekapek to butelka po tych wodach smakowych dla dzieci
http://www.bangla.pl/artykuly-spozywcze/dla-dzieci/napoje/woda/jupik-jupik-aqua-woda-z-sokiem-owocowym-rozne-smaki-p2935.htm
warto kupić to dla samej butelki :-) nic się z nich nie wylewa i łatwo się pije wg mnie najlepszy niekapek jaki widziałam ( a troche ich przerobiliśmy swego czasu) . Może dla niemowlaka zbyt duża ale dla takiego roczniaka może już być :-).
http://www.bangla.pl/artykuly-spozywcze/dla-dzieci/napoje/woda/jupik-jupik-aqua-woda-z-sokiem-owocowym-rozne-smaki-p2935.htm
warto kupić to dla samej butelki :-) nic się z nich nie wylewa i łatwo się pije wg mnie najlepszy niekapek jaki widziałam ( a troche ich przerobiliśmy swego czasu) . Może dla niemowlaka zbyt duża ale dla takiego roczniaka może już być :-).
my kupiliśmy jej kilka niekapków (z twardymi ustnikami) i za cholere nie chciała z nich pić, nie potrafiła, gryzła je ale nie piła. ale bardzo chetnie przerzuciła sie na taki kubeczek z miekkim ustnikiem, ale tam leci ciurkiem...czasami mam narozlewane po całym mieszkaniu, ale nic nie poradze, z innych ona nie chce pić:/