Widok
pyszne torty polecam zamawiać tu:
http://www.kolorowytort.com.pl
Nie tylko ładnie wyglądają, ale i smakują rewelacyjnie.
http://www.kolorowytort.com.pl
Nie tylko ładnie wyglądają, ale i smakują rewelacyjnie.
Kiedys mieli brzydkie torty ale zawsze smaczne. Od jakiegos czasu torty sa rowniez pieknie udekorowane wiec zamowilismy tort na chrzest - nie zawiodlam sie ! Forumki robia ladne torty ale boje sie co bedzie w razie zatrucia ;( nie warto ryzykowac zdrowia dzieciaczka a juz niedlugo zamawiam tort na roczek :)
Robi się w normalnych, domowych.
Ja z kolei nie ufam cukiernikom, mam powody. Mam wujka cukiernika i jego syna, czyli mojego kuzyna. Oboje pracują w jednej z najpopularnieszych cukierni, szaroko tu reklamowanej i polecanej. Tylko, że jak im mówię, że idę zamówić tort, to obaj walą wprost "daruj sobie, nie bedziesz jadła takich świństw, my zrobimy sami specjalnie dla ciebie". I dotyczy to każdego rodzaju ciasta, nawet zwykłej babki wielkanocnej. Cukiernia ma jedną wadę na domowymi wypiekami: w cukierni NIC się nie może zmarnować. A cukiernikowi nie zależy na tym, czy klientowi będzie to samkowało, czy nie. On pensje i tak dostanie. Poza tym cukiernik wie, jak odświeżyc nieświeży już produkt, tak samo jak kucharz w restauracji.
Ja z kolei nie ufam cukiernikom, mam powody. Mam wujka cukiernika i jego syna, czyli mojego kuzyna. Oboje pracują w jednej z najpopularnieszych cukierni, szaroko tu reklamowanej i polecanej. Tylko, że jak im mówię, że idę zamówić tort, to obaj walą wprost "daruj sobie, nie bedziesz jadła takich świństw, my zrobimy sami specjalnie dla ciebie". I dotyczy to każdego rodzaju ciasta, nawet zwykłej babki wielkanocnej. Cukiernia ma jedną wadę na domowymi wypiekami: w cukierni NIC się nie może zmarnować. A cukiernikowi nie zależy na tym, czy klientowi będzie to samkowało, czy nie. On pensje i tak dostanie. Poza tym cukiernik wie, jak odświeżyc nieświeży już produkt, tak samo jak kucharz w restauracji.
Może nie popadajmy w paranoję. Są napewno dobre domowe wypieki i dobre cukiernie ale ja osobiście wolę te drugie bo w razie problemów mogę zgłosić sprawę do odpowiednich władz i dostaną po uszach - pozatym cukiernie są kontrolowane a nad "domówkami" nikt nie panuje a idąc z reklamacją można dostać jedynie kopa.
Polecam swoje wypieki widze nawet ze juz mnie koleżanka polecała :)
Jestem z Pruszcza piekę juz pare dobrych lat i jak na razie nie miałam nie zadwolonych klientów :)
Jestem z Pruszcza piekę juz pare dobrych lat i jak na razie nie miałam nie zadwolonych klientów :)
Hania ja na 25 osób na roczek biorę 3kg i myślę że troche zostanie :) Niby się bierze po 100g na gościa.
Urodziny w sobotę, tort biorę z w-z, orzechowo-czekoladowy, cena 90zł za 3kg.
Na chezest brałam od dziewczyny z ogłoszenia, chyba nie forumki i niestety się zawiodłam, dekoracje ok, świeżość itp ale tort był praktycznie bez smaku mimo bajecznego opisu, raczej rozczarował, może kiedyś się skuszę u kogoś innego.
Urodziny w sobotę, tort biorę z w-z, orzechowo-czekoladowy, cena 90zł za 3kg.
Na chezest brałam od dziewczyny z ogłoszenia, chyba nie forumki i niestety się zawiodłam, dekoracje ok, świeżość itp ale tort był praktycznie bez smaku mimo bajecznego opisu, raczej rozczarował, może kiedyś się skuszę u kogoś innego.
Hania nie warto kierować się opiniami na forach internetowych. Często tak jak tutaj powstają towarzystwa wzajemnej adoracji, które krytykują wszystkich "obcych" nawet nie próbując.
Zobacz ich galerię i od razu zobaczysz, że mają piękne torty a skoro jest ich tam tak wiele to ludzie kupują i smakują.
Zobacz ich galerię i od razu zobaczysz, że mają piękne torty a skoro jest ich tam tak wiele to ludzie kupują i smakują.