Widok

dr Klimaszewski

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny wybieram sie do tego lekarza na wizytę...przyjmuje on na ul. Brzozowej w Gdańsku.... czy była któras z Was u dr. Klimaszewskiego? czy jest ona bardziej od położnictwa czy od ginekologi?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest On i ginekologiem i poloznikiem,jestem jego pacjentka ,naprawde bardzo dobry lekarz.Bardzo dobre podejscie do pacjentki....i niemowie tak tylko dlatego ze akurat do niego chodze....:))A bylo tych lekarzy sporo po drodze...

image
image
Iwek bardziej chodzi aby pomógł mi w niepołodności. Mam problemy z zajściem w ciąże i szukam dobrego i doswiadczonego lekarza i wiem,ze był czy jest on ordynatorem szpitala. Czy Ty tez miałas problemy z zajściem w ciąże????

Nie niemialam ,i w tej sprawie wiem tyle co od laseczek ktore do niego chodzily ze doprowadzal nawet zagrazone ciaze do konca...Zycze ci wszystkiego dobrego i trzymam kciuki aby sie udalo ale z tego co wiem jest jakis lekaz w invikcie w medisonie moja znajoma ,ktora kiedys ze mna pracowala chodzila tam z 5 miesiecy ,a przedtem starala sie ok 3 lat i udalo sie...

image
image
czyli dr Klimaszewski bardziej pomaga w ciąży niż w problemach z płodnością???

ten lekarz z invicty to zdaje sie dr Śliwinski ale ja do niego nie chodziłam bo nie mielismy takich problemów to co wiem przeczytałam na forach internetowych gdy szukałam lekarza dla siebie
Jeżeli chodzi o tego co w Szpitalu Wojewódzkim pracuje to hmmm ... moją ciążę prowadził, ale czy dobry jest w leczeniu niepłodności itp to niewiem.

image
image
Bardzo fajny lekarz teraz jest kierownikiem przychodni w szpitalu kolejowym
więc nie wiecie dziewczyny czy jest dobry w sprawach związanych z niepłodnością?

oczywiście masz na mysli Roberta bo jeszcze jest Leszek (ojciec) niestety nie wiem jak w przypadku niepłodności, ale bardzo polecam jestem jego pacjetka i chwalę sobie, myslę że jeśli nie będzie w stanie ci pomóc to pokieruje cię do odpowiedniego specjalisty.
muszki mam na mysl bardziej Leszka ( ojca ) poniewaz uwazam,ze powinien miec większe doswiadczenie ze względu na lata przepracowane i większą praktykę.....

ups, jestem pacjentką Roberta
pozdrowionka :))
Ja też jestem pacjentką Roberta ;)

image
image
Ja też Roberta i myślę że ojciec to już musi być naprawdę wiekowy i niekoniecznie nadąża za wszystkimi nowinkami , ale to tylkomoja opinia

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Mamusie-wanna czy prysznic? (35 odpowiedzi)

Chciałabym wiedzieć jak to wygląda w praktyce gdy są małe dzieci. Bardzo chciałabym mieć prysznic...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

białe blaty w kuchni (42 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada białe blaty w kuchni, ładnie to wygląda, ale czy jest wygodne?

do góry