Widok
gdzie robiłyście wyprawkę??
ja też robiłam zakupy systematycznie,
większość rzeczy kupowałam na allegro, tą większą gabarytowo część w Akpolu, wózek w Mama i ja, ciuszki częściowo w Tesco - seria Disney, trochę na giełdzie w Pruszczu i wszędzie tam gdzie wpadło mi coś w oko, fajny sklepik z ciuszkami jest na hali targowej w Gdańsku - oczywiście dla tych którzy dopuszczają ciuszki inne niż tylko markowe
większość rzeczy kupowałam na allegro, tą większą gabarytowo część w Akpolu, wózek w Mama i ja, ciuszki częściowo w Tesco - seria Disney, trochę na giełdzie w Pruszczu i wszędzie tam gdzie wpadło mi coś w oko, fajny sklepik z ciuszkami jest na hali targowej w Gdańsku - oczywiście dla tych którzy dopuszczają ciuszki inne niż tylko markowe
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Ja również zakupy robiłam systematycznie. Ciuszki wszelkiego rodzaju głównie w H&M, Smyku i Mothercare a rzeczy typu wanienka, wózek, fotelik w Aldzie w Gdyni. Pampersy i kosmetyki dla dziecka w Selgrosie.
Mama i ja może i drogi ale np my jak robilismy wieksze zakupy (generalnie kupowalismy tam mebelki wozek, fotelik posciel...) dostalismy rabat i wszystko w jednym miejscu kupione było :-) wiec oszczednosc czasu tez dla nas była wazna
za to drobne zakupy zrobilam w akpolu - pierwszy raz i wiecej na razie nie planuje
za to drobne zakupy zrobilam w akpolu - pierwszy raz i wiecej na razie nie planuje