Widok

gdzie w Gdańsku dobre pączki?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie w Gdańsku mozna kupić dobre począki? Ale takie naprawde dobre, czyli delikatne i smaczne, a nie bułowate z glutowatym dżemem?

:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
we wrzeszczu w bajaderze
koło skm politechnika, wyjście na opere w tym ciągu jest budka z samymi pączkami pychota :). szczególnie z wiśnia i czekoladą :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/Gdzie-w-Gdansku-najlepsze-paczki-t217671,1,16.html
A ja lubię pączki z Auchan. Żadnych innych nie zjem tyle co tych :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
w domu :]

domowe mini pączusie z serka homogenizowanego ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
AgusiaGda a jak się je robi? poproszę jeśli można o przepis :)
linka do przepisu na pączusie podawałam na forum kilka razy ;) oto on http://www.wielkiezarcie.com/recipe73888.html :) nigdy nie doszłam do wersji "nadzianej" powidłami ;) zwykle robię z podwójnej porcji ;) raz czy dwa robiłam też z potrójnej(jak jechaliśmy w gościnę albo jak obiecałam sąsiadce)

zawsze robiłam z serka homogenizowanego waniliowego z Lidla(chyba żółte opakowanie? dawno to było ;)) :) i z własnego cukru waniliowego(słoik + cukier+ laska wanilii - wyskrobane ziarenka, wrzucona laska w kawałkach, wymieszać, zakręcić i potrząsać co jakiś czas żeby się przemieszało), a nie kupnego wanilinowego ;)
a ja kolo skm politechnika nie polecam- fakt ze dosc smaczne-ale jak dla mnei za ciezkie na zoladek...za mocno "opite" tluszczem...ostatnio kupowalam w bomi paczki-ale nazywaly sie delikatne- i rzeczywiscie byly niezle...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

FAJNE msze dla dzieci gdzie w GDAŃSKU? (35 odpowiedzi)

no właśnie

do góry