Widok

krzeseko do karmienia z ikei

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś w Was miała bądź ma dla swojej dzidzi? Jak się sprawdza? Nie chcę kolejnego grata, a to wygląda, że zajmuje niewiele miejsca
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60132663
Bardzo proszę o opinie. Wygląda, że ma mało miejsca na nóżki, a ten mój ma takie serdelki ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oglądałam kiedyś i było bardzo niestabilne(ale to może wina modelu wystawowego)
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
Ja mam to krzesełko, jest super. Łatwo się czyści, blat i nóżki można odczepić i w razie potrzeby zabrać ze sobą. Co do stabilności to nie mam zastrzeżeń. Miejsce na nóżki jest spore więc z pewnością długo posłuży. Mój synek z niego korzystał do 2 lat, mógłby dłużej ale wolał siedzieć z nami przy stole. Dodam że jest dużym dzieckiem (wysoki jak 3-4 latek).
oglądałam je w Ikei i jak dla mnie pierwsze wrażenie super
imageimage
my mamy krzesełko z Ikei ale inny model - Antilop :) jesteśmy zadowoleni :) po rozłożeniu na części pierwsze zajmuje bardzo mało miejsca (4 rurki to nóżki + blat + siedzisko jak od wiszącej plastikowej huśtawki) - zanim Gabryś do niego dorósł trzymałam je w częściach pod łóżeczkiem Młodego :)

kilka Forumek też jest zadowolonych z tego krzesełka ;)

image

image
Ja rowniez mam Antilopa- czerwony z bialym blatem. Swietny.
my kupillismy takie z ikei dla dziadków, a dla nas duże rozkładane babyono i to z ikei 5 razy tansze jest o wiele lepsze, dla mnie dlatego, że jest leciutkie, a Ala zdecydowanie woli w nim siedziec, to z ikei jest dla dziecka bardzo wygodne
a my mamy antilop w domu a spoling u Rodziców i oba naprawdę polecam :)
ja mam ANtilop zm IKEA- białe zwykłe - super - nie jest kolejnym kolorowym klamotem w domu. Moj syn ma prawie rok i próbuje z niego wysiadac bo pas jest tylko przez brzuszek - i ogólnie to jest jedyna wada. Cały czas mam go na oku, nie zostawiajm nawet na sekundę. Jeśli m iąłąbym wybierać - kupiłabym to samo

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry