Widok
U mnie Avent raczej nie leci - głównie jak mały walnie nim o podłogę ;)
Lovi 360 - różnie z nim bywa, czasami kapie, czasami nie..gdzieś czytałam, ze trzeba po nalaniu picia gwałtownym ruchem wziąć kubek do góry nogami i wtedy 'zassie' i nie powinien kapać.. ale chyba nie zawsze to działa..przedwczoraj jak zdjęłam uchwyt do trzymania to w ogóle się lało.. a jak założyłam znowu to nie kapie nic ;) Raczej nie wydaje mi się, by to miało jakiś związek - pewnie to raczej kwestia dobrego skręcenia/zassania czy czego tam.. No i oczywiście leci jak mały nim wali o podłogę, ale to wiadomo... ;)
Lovi 360 - różnie z nim bywa, czasami kapie, czasami nie..gdzieś czytałam, ze trzeba po nalaniu picia gwałtownym ruchem wziąć kubek do góry nogami i wtedy 'zassie' i nie powinien kapać.. ale chyba nie zawsze to działa..przedwczoraj jak zdjęłam uchwyt do trzymania to w ogóle się lało.. a jak założyłam znowu to nie kapie nic ;) Raczej nie wydaje mi się, by to miało jakiś związek - pewnie to raczej kwestia dobrego skręcenia/zassania czy czego tam.. No i oczywiście leci jak mały nim wali o podłogę, ale to wiadomo... ;)
miałam Avent-nie kapał
miałam Lovi ale z ustnikiem-nie kapał
miałam TT- nie kapał, dopiero jak Miśka przegryzła to zaczął ;)
teraz mam ze słomką Nuby i TT-obia w ogóle nie kapią...no chyba, ze w słomce zostaje trochę zassanego płynu
może chodzi o użytkowanie kubków?? złe skręcenie po myciu na przykład
ja nie mam problemu z kapiącymi kubkami
miałam Lovi ale z ustnikiem-nie kapał
miałam TT- nie kapał, dopiero jak Miśka przegryzła to zaczął ;)
teraz mam ze słomką Nuby i TT-obia w ogóle nie kapią...no chyba, ze w słomce zostaje trochę zassanego płynu
może chodzi o użytkowanie kubków?? złe skręcenie po myciu na przykład
ja nie mam problemu z kapiącymi kubkami
Mój niekapek - kapał ale ...w końcu się zgubił (pozostaje pytanie: jak kubek mógł sie zgubić? I to w domu?), potem hitem były słomki a teraz młody pije z kubeczka sam - ale ma 2 lata więc nie ma się czym chwalić. U koleżanki synek (jej synek) pił sam - jak miał roczek ale to było jej drugie dziecko. Moja druga pociecha zacznie sama pić - zanim skończy rok:)) Taki mam plan
rzaba
Trainer ten pierwszy z postu Abigail ma miękki ustnik
właśnie taki

Ja najpierw kupiłam sam ustnik i założyłam go na dużą butelką antykolkową MAM. Chciałam sprawdzić jak moja córka zareaguje na coś takiego zanim wydam pieniądze na trainer, po za tym mój mały aniołek ;) uwielbia się bawić w rozlewanie mleka z butli a z tym ustnikiem to już nie jest takie proste, bo ustnik ma blokadę antykapkową.
Trainer ten pierwszy z postu Abigail ma miękki ustnik
właśnie taki

Ja najpierw kupiłam sam ustnik i założyłam go na dużą butelką antykolkową MAM. Chciałam sprawdzić jak moja córka zareaguje na coś takiego zanim wydam pieniądze na trainer, po za tym mój mały aniołek ;) uwielbia się bawić w rozlewanie mleka z butli a z tym ustnikiem to już nie jest takie proste, bo ustnik ma blokadę antykapkową.