Widok
miły pan z Lidla --- >Gdynia Witomino
Rozpaczliwie i naprawdę szukam miłego pana z Lidla Gdynia Witomino, który w tym sklepie pracuje :) Mam nadzieję, że ten pan wie o kogo mi chodzi. Nie chcę tu pisać jak wygląda ani jak ja wyglądam ponieważ do końca nie jestem pewna..
Proszę właściwego pana o kontakt mailowy! W temacie proszę wpisać "miły pan z Lidla Gdynia Witomino"
Proszę właściwego pana o kontakt mailowy! W temacie proszę wpisać "miły pan z Lidla Gdynia Witomino"
swoją drogą... jak się można "zakochać" w kasjerze, który Ci kody na "pik" sczytuje i "pin zielony" mówi nie patrząc Ci nawet na oczy. Może to jakiś palant, który zasiądzie wieczorem przed tv z browarem w reku i będzie oglądał kolesi, którzy w barwach PL na zielonym tle bezsensownie biegają za jakimś globusem. A może będzie chciał żebyś nago na smyczy po trawnikach chodziła :-) ???
.. może nie, ale czemu nie?
.. może nie, ale czemu nie?
nie chce tak mówić bo dlaczego? bardzo mi się to podoba bardzo podoba mi sie ten pan i dreszcz mnie przeszywa! tak bardzo bym chciala zeby zrobil jakis pierwszy krok...np dal mi jakas karteczke razem z paragonem :) nie mysle o perspektywach bo nie zamierzam wychodzic za maz i zakladac rodziny...wiec...wystarczyloby mi tylko to ze jest
a teraz prosze powiedzcie Faceci jak to jest-- czy Wy czujecie kiedy kobieta jest Wami zainteresowana? kiedy to czujecie, tzn czy kobieta musi wysylac jakies sygnaly? czy jeśli kobieta ignoruje Was bo sie wstydzi lub nie ma smialosci to czujecie ze i tak robicie na niej wrazenie? czy zwykly usmiech wystarczy? czy raczej sie nie usmiechac
?? mam tyle watpliwosci...
?? mam tyle watpliwosci...
Nie, nie widzimy. Wysyłacie sygnały, których my nie dostrzegamy.
Niestety, nie posiadamy tych komórek, które analizują każdy wasz gest, skinienie głowy, każde słowo...
Spytaj się faceta, o której dziś kończy pracę bo masz ochotę wybrać się na kawę. Ile w tym skomplikowania?
... a tak będziesz chodzić i chodzić do tego Lidla.
Choć z drugiej strony możesz się rozczarować (zajęty, beznadziejny), wiec może nic nie rób :)
Niestety, nie posiadamy tych komórek, które analizują każdy wasz gest, skinienie głowy, każde słowo...
Spytaj się faceta, o której dziś kończy pracę bo masz ochotę wybrać się na kawę. Ile w tym skomplikowania?
... a tak będziesz chodzić i chodzić do tego Lidla.
Choć z drugiej strony możesz się rozczarować (zajęty, beznadziejny), wiec może nic nie rób :)