Widok

może pomozemy chłopczykowi spełnic marzenie!! wystarczy wysłac mu kartke na urodzinki

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/wyslij-kartke-filipowi-ogl6993486.html

11 lipca (czwartek) Filip kończy 15 lat - jego marzeniem jest otrzymać jak najwięcej kartek urodzinowych - proszę pomóżcie spełnić to marzenie. Jest nie wiele czasu, ale wierze, że się uda. Filip ma niespełna 15 lat i mimo że od 3 miesiąca życia jest rehabilitowany-nie chodzi. Wydawało się, że wszystko jest na dobrej drodze, bo operacja w 2008 r. i godziny spędzone na ćwiczeniach przynosiły rezultat, Filip stawiał pierwsze kroki.
Niestety w okresie dojrzewania i gwałtownego wzrostu zaczął mieć bardzo duże problemy ze stopami i kolanami, pojawiły się problemy z kręgosłupem.
25 lutego 2013 r. Filip przeszedł w Klinice w Zapokanem pierwszą z serii operacji. Kolejna będzie w maju 2014 r. do tego czasu mamy jak najwięcej ćwiczyć aby nie zaprzepaścić ostatniej operacji i osiągnięć jakie już są na koncie Filipa. Kartki można wysłać:Filip Maliszewski ul. Krzemowa 2, skr. 58, 80-041 Gdańsk Z góry bardzo dziękuję. Mama Filipa
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
z miłą chęcią!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam
Podbijam .My wyślemy .
Podbijam i powtarzam adres ;)

KARTKA na 15 URODZINY DLA FILIPA !

Filip Maliszewski
ul. Krzemowa 2, skr. 58
80-041 Gdańsk
Ja również podbijam.
Wysłana :-)
Podbijam. My wyslemy jutro :-)
wyśllę priorytetem mam nadzieję że dojdzie na czas
Podbijam ,my wysłaliśmy wczoraj ale dzisiaj jeszcze jest czas.
Właśnie wypisałam :)
Wyślemy :) Wrzuciłam ogloszenie na FB :)

Nasze gotowe, dzis idziemy wysłac!
my tez dziasiaj wyslalamy juz koperta gotowa , wczoraj juz bylam ale na poczcie kartek nie bylo urodzinowych:):)
no to do gory
STO LAT! I jak tam wyniki przyszło dużo kartek? :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

do góry