Widok

opinia o przedszkolu

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witam
prosze o pinie o przedszkolu Dobry Port na Chelmie na Cieszynskiego,moze ktos cos slyszał lub sam tam oddał dziecko,z gory dziekuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nic nie slyszal?
do góry
Ja nie polecam. Nie tak wyobrażam sobie przedszkole prywatne.Niektóre panie pracują świetnie, ale niestety, tylko niektóre.
Znalazłam tańsze przedszkole, z wychowawczyniami można się super dogadać i w końcu jestem zadowolona.
Co nie znaczy, że innym rodzicom nie pasuje mocno "państwowy" (jak dla mnie) charakter przedszkola "Dobry Port".
Ja spodziewałam się więcej...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziekuje za opinie,jak mozesz to napisz jakie lepsze przedszkole znalazlas bo ja wciaz sie rozgladam
Też chęnie się dowiem jakie to przedszkole:)
OO, wątek się lekko rozkręcił.
Zgadzam się ze wszystkimi opiniami na temat pani dyrektor. W mojej ocenie nie jest to osoba nastawiona na dialog, podobnie jak niektóre panie traktujące rodziców raczej jak uczniów:).
Jeśli chodzi o kwestie wychowawcze natomiast to moje wrażenie jest takie:wszystko fajnie, ale dzieci mają być grzeczne, a jak rozrabiają to nie wiadomo co z nimi zrobić, więc wymyśla się na poczekaniu "głupią" karę-stanie w kącie, wyprowadzenie do sali innej grupy. Dla mnie szok!
I nie chodzi o to, że to kara. Jak dziecko za bardzo się rozkręciło to można posadzić je po prostu z boku.Stawianie w kącie kojarzy mi się z zeszłą epoką. A wyprowadzenie do innej sali to wymowny sygnał dla dzieci z innej grupy: "Zobaczcie!Tak wygląda łobuz!".
Czy to pedagogiczne? Wg mnie nie. Każdy może mieć zły dzień, niektóre dzieci może częściej niż inne:), ale zamiast dać szansę, od razu się dziecko w taki sposób "szufladkuje".

Zapisałam dziecko do okienka przedszkolnego fundacji Familijny Poznań.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Rozkręcił się, ponieważ nie można na to przytakiwać. Niech nasze opinie będą przestrogą dla innych rodziców.

Jeszcze raz nie polecam!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Również jestem takiego samego zdania jak pozostałe osoby.
Sam byłem kiedyś świadkiem jak dziecko było niegrzeczne zostało wyprowadzone na korytarz i samo jadło obiadek.
To nie są metody pedagogiczne!!!Skąd je wzięto?
A Pani dyrektor na każdym kroku powtarza, że dzieci trzeba jak najwięcej chwalić i jak najmniej karać!

Również nie polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Popieram w 100 %

Wszystko co sie dzieje w przedszkolu jest ze szkodą dla dzieci.
Nie ma Mikołaja w przedszkolu (nie wiem dlaczego!!!), jeżeli ksiądz chce zorganizowac Mikołaja dla wszystkich dzieci to proszę bardzo, ale w przedszkolu Mikołaj z paczkami (za które oczywiście zapłaciliby rodzice) nie było już drugi rok z rzędu, uwagi rodziców w ogóle nie są uwzględniane, Pani dyrektor Krystyna Pawłowska jest bardzo arogancka, nie uprzejma. Na początku stwarza piękną otoczkę, ale niestety później czuć nieprzyjemną atmosferę w przedszkolu, nie mówiąc już o traktowaniu personelu.

Dzieci w przedszkolu jest coraz mniej jak i personel się wykrusza-WIĘC O CZYMŚ, A raczej o KIMŚ to świadczy!!!!!
I mam nadzieję, że otworzy to oczy co poniektórym osobom!!!
Życzę sobie, rodzicom i przede wszystkim dzieciom, aby dyrekcja się zmieniła i przyszła tam MŁODA pełna chęci do pracy i dobra dla dzieci osoba, która będzie dostępna dla dzieci i rodziców, która będzie umiała współpracować ze wszystkimi i która wniesie wiele świeżości i nowoczesności!!!!!!
Nie rozumiem też dlaczego na stronie przedszkola są zdjęcia Kościoła!!!Od tego jest strona http://www.patronplus.pl/ (i tez nie rozumiem dlaczego Patron!!!). SKANDAL.
Galeria zdjęć przedszkola jest od tego aby umieszczać zdjęcia przedszkola a nie kościoła.
Nazwa "dobry port" nie odzwierciedla atmosfery!!!
Płacimy więc WYMAGAMY!!!A tu nic dla dzieci się nie dzieje, Panie są ograniczane ze swoimi pomysłami!!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pani dyrektor jest wszystkiemu winna!!!Manipuluje ludźmi. Zamiast dzieci to Pani dyrektor powinna iść do psychologa i na emeryturę!!!A na jej miejsce osoba, która wprowadzi radość do przedszkola i przyjazną każdemu atmosferę!
Pani Pawłowska doprowadzi do tego, że to przedszkole przestanie istnieć!!!Może i dobrze:-).
Ale co tu się dziwić skoro ksiądz proboszcz stosuje podobne metody.
"Strofuje" rodziców...że robią tak czy inaczej!A sam sie powinien zastanowić nad swoja rodziną!Bo wszyscy wiedzą...Straszyn jest blisko...i każdy wie co mam na myśli...
Oby jak najszybciej to się zmieniło!!!
Dyrekcja jest opryskliwa, nieuprzejma...kłamie, jest niekompetentna!!!
Nie polecam!!!
Mam nadzieję, że dyrekcja się opamięta bo jeszcze trochę to nie będą mieli w ogóle dzieci w przedszkolu!!!
Kolejny interes proboszcza!!!
A chodzi i płacze, że ludzie dają na tace "drobne"-żenada!!!
Mam nadzieję, że ktoś się w końcu się zainteresuje co się dzieje w przedszkolu, bo nie można na to zezwalać tu chodzi o Nasze dzieci!!!

Jestem głęboko zaniepokojona komunikacją z Panią dyrektor oraz zmianami kadrowymi w przedszkolu.

Szczerze NIE POLECAM!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zgadzam sie w stu procentach. Jestem bylym pracownikiem Piotrusia Pana, gdzie dyrektorka była rowniez szanowana Pani K. tutaj mozna sie spokojnie wypowiedziec a tam negatywne opinie sa od razu usuwane, w tamtym przedszkolu przez pania dyrektor odeszlo spokojnie 10 osob w bardzo krotkim odstepie czasowym, wspolczuje wszystkim ktorzy musza miec kontakty z ta rozchwiana emocjonalnie kobieta!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja wiem tyllko że to kolejny interes przedsiębiorczego proboszcza na chełmie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
proboszcz i pani dyrektor nogą sobie podać rękę,jak to się mówi swój swojego zawsze znajdzie.Człowiek w pewnym wieku się wypala(p.Krystyna)nie ma cierpliwości do dzieci,nieraz krzyczy na dzieci.Moje dziecko wszystko mi powie,nie mam powodu aby mu nie wierzyć.Przy bliższym poznaniu widzę,że jest to osoba do której zawsze musi należeć ostatnie słowo,jest niesympatyczna,mam wrażenie że nadpobudliwa ruchowo,wszędzie jej pełno,a nie każdemu się to podoba.Mam nadzieję,że proboszcz zatrudni normalną,pełną ciepła osobę,bo przed moim dzieckiem jeszcze dwa lata.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
mysle,ze problem jest w tym, ze ks. kalina jest zadowolony z obsady..
http://forum.trojmiasto.pl/PRZEDSZKOLE-DOBRY-PORT-t297332,1,125.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
.
Opinia została zablokowana przez moderatora
zobaczymy jak to będzie wyglądało z nową panią dyrektor, oby same zmiany na lepsze :)
Nowa p.dyrektor inic się nie zmieniło,Zero wyjść zero wycieczek(jedna i zapewne ostatnia do zoo)szkoda,tylko dziewczyn,które tu pracują za głodowe pensje.Szczerze nie polecam!!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Pomysły na tegoroczne prezenty : (43 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry