Widok

pałac lub dworek na sesję

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Bardzo chciałabym zrobić sesję w pałacowych wnętrzach. Może to być również dworek.
Niestety trudno mi znaleźć takie miejsce.
Myślałam o pałacu w Leźnie, ale tam chyba nie ma zbyt ciekawych pomieszczeń. Kojarzę tylko małą salkę, tzw. klubową a to jednak mało.
W pałacu Below Chyba nie jest dużo lepiej.
Dworek w Paraszynie ma bardzo nieprzyjemną obsługę.
Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie, albo znacie jakieś łądne miejsca.
Fotograf mi nie pomoże, bo nie jest z 3miasta. Muszę sama wybrać miejsca sesji.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam zamek Jan III Sobieski w Rzucewie, klimat jest nieziemski, nad samym morzem, stadlina koni, park wnętrza też mają bardzo ciekawe. Dla mnie bomba, chyba sama tam zrobię sesję
A ja pałacyk w Sasinie, moja przyjaciółka miała tam wesele, wnętrza piękne i cudowny park dokoła, tlyko trochę daleko. Nie wiem skąd jesteś ale Sasino jest za Wejherowem jeszcze mnóstwo kilometrów.
50 km za Wejherowem
image
ale ja równiez polecam Rzucewo, no i może Dworek w Bychowie? albo Pałac Bellow
image
aaa....zapomniałam, jest jeszcze zamek w Krokowej (okolice Wejherowa). Ja się zastanawiam czy sobie nie zrobić sesji w Pucku na molu. My mamy ślub w czerwcu wiec latem jest tam ślicznie, molo, plaża, Rzucewo-zamek 3 km, fajny rynek więc wlaściwe myslę, że to nie głupi pomysł
W najbliższym czasie zrobimy wycieczkę do pałacu w Rzucewie i Below. Odświeżymy pamięć i spojrzymy na te miejsca pod innym niż dotychczas kątem.

Sasino niestety odpada, bo to kawał drogi. Ciężko nam się zmobilizować żeby pojechać tam na słynną polędwicę u Ewy, no i droga fatalna.

Dzięki za pomoc :)

image
polecam dworek w Paraszynie ok.20 km za Wejherowem w stronę Lęborka, poszukaj zdjęcia dziewczyny o pseudo actina,
pozdrawiam
Moja kolezanka robiła sesję zdjęciowa w Rzucewie i z tego co pamietam za możliwośc robienia zdjeć wewnątrz zamku płaciła 50 zł.

imageimage

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry