Widok
pieluszki wielorazowe
czy są na forum mamy, które używają wielorazowych pieluszek formowanych ?
rozważam używanie właśnie takich, ponieważ przemawia za ich stosowaniem wiele plusów,
ale chciałabym poznać opinię mam które już je stosują,
praktyczne porady zawsze się przydadzą :)
dodam tylko, że na samym początku planuję stosować jednorazówki Pampersa i dopiero od większego rozmiaru stosować wielorazowe
rozważam używanie właśnie takich, ponieważ przemawia za ich stosowaniem wiele plusów,
ale chciałabym poznać opinię mam które już je stosują,
praktyczne porady zawsze się przydadzą :)
dodam tylko, że na samym początku planuję stosować jednorazówki Pampersa i dopiero od większego rozmiaru stosować wielorazowe
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Jak bylam w pierwszej ciazy - planowalam na tetrowych dziecko wychowac. Oj szybko po porodzie stracilam do tego zapal. Marzyłam o chwili spokoju i wyspaniu sie.
Planowanie uzywania pieluszek wielorazowych od pozniejszego okresu, hm.... byc moze dasz rade.
O tych pieluchach czytalam juz w necie, na allegro znajdziesz sporo akcesoriow do nich np. papierki ryzowe. W gogle.pl tez sporo info jest.
Ja niestety nie dalam rady, ani tetra ani wielorazowe, moze i te drugie sa bardziej ekonomiczne- ale nadal dla mnie to byla zbyt duza strata czasu ( pranie, zapieranie, odplamianie, suszenie )
Planowanie uzywania pieluszek wielorazowych od pozniejszego okresu, hm.... byc moze dasz rade.
O tych pieluchach czytalam juz w necie, na allegro znajdziesz sporo akcesoriow do nich np. papierki ryzowe. W gogle.pl tez sporo info jest.
Ja niestety nie dalam rady, ani tetra ani wielorazowe, moze i te drugie sa bardziej ekonomiczne- ale nadal dla mnie to byla zbyt duza strata czasu ( pranie, zapieranie, odplamianie, suszenie )