Widok
pomysł na plener na sesję zdjęciową?
Witam serdecznie:)
Potrzebuję pomocy..... cierpię na brak pomysłu na miejsce gdzie mogłaby się odbyc nasza sesja zdjęciowa.... mamy ślub na początku października więc będzie piękna złota jesień.... chciałabym mieć zdjęcia w jakimś oryginalnym miejscu w plenerze, chętnie nad morzem ale w mało uczęszczanym miejscu....a może zupełnie gdzie indziej w okolicach trójmiasta.... please help me :(
Potrzebuję pomocy..... cierpię na brak pomysłu na miejsce gdzie mogłaby się odbyc nasza sesja zdjęciowa.... mamy ślub na początku października więc będzie piękna złota jesień.... chciałabym mieć zdjęcia w jakimś oryginalnym miejscu w plenerze, chętnie nad morzem ale w mało uczęszczanym miejscu....a może zupełnie gdzie indziej w okolicach trójmiasta.... please help me :(
To z wątku "Spis linków i niezapominajka":
Miejsce na plener:
> * zamek w Krokowej.
> * zamek Rzucewo
> * galerie handlowe, ...
> * na dworzu w deszczu z parasolami też może być fajnie :)
> * Sale Ratusza w Gdańsku-zwlaszcza Czerwona,
> * Dom Uphagena na Dlugiej
> * Gemini w Gdyni
> * Palmiarnia w Oliwie
> * stodoła - na sianku (widziałam takie zdjęcia - są super)
> * restauracja
> * Pałac w Leźnie,
> * Pałac Opatów,
> * w Dworze Artusa albo w Ratuszu,
> * Gdańskie Bramy, Muzea
> * POD MOSTEM KOLEJOWYM
> * STADNINA KONI
> * hotelowa winda
> * w zajezdni tramwajowej
> * warszatat samochodowy,
> * salon ekskluzywnych samochodów
> * oceanarium
> * w OBI, potem w Ikea, potem w Electro Word
> W OBI wśród lamp... albo w kąciku ogrodniczym... Albo z
> narzędziami
> na tle telewizorów :)
> * otworzyli też nowego JETa :)
> * .. matarnia..
> * ruiny na Westerplatte
Miejsce na plener:
> * zamek w Krokowej.
> * zamek Rzucewo
> * galerie handlowe, ...
> * na dworzu w deszczu z parasolami też może być fajnie :)
> * Sale Ratusza w Gdańsku-zwlaszcza Czerwona,
> * Dom Uphagena na Dlugiej
> * Gemini w Gdyni
> * Palmiarnia w Oliwie
> * stodoła - na sianku (widziałam takie zdjęcia - są super)
> * restauracja
> * Pałac w Leźnie,
> * Pałac Opatów,
> * w Dworze Artusa albo w Ratuszu,
> * Gdańskie Bramy, Muzea
> * POD MOSTEM KOLEJOWYM
> * STADNINA KONI
> * hotelowa winda
> * w zajezdni tramwajowej
> * warszatat samochodowy,
> * salon ekskluzywnych samochodów
> * oceanarium
> * w OBI, potem w Ikea, potem w Electro Word
> W OBI wśród lamp... albo w kąciku ogrodniczym... Albo z
> narzędziami
> na tle telewizorów :)
> * otworzyli też nowego JETa :)
> * .. matarnia..
> * ruiny na Westerplatte
Tylko niestety brak też melexów i trzeba iść z buta... a jednak kawałek jest :-)
http://www.blog.maziarz.pl/zdjecia-slubne-na-wydmach-w-lebie-plener-slubny-dla-wytrwalych/ - tu parę zdjęć z wydm z tego roku...
http://www.blog.maziarz.pl/zdjecia-slubne-na-wydmach-w-lebie-plener-slubny-dla-wytrwalych/ - tu parę zdjęć z wydm z tego roku...
groty mechowskie- trzeba pamiętać,że w środku to nie bardzo da się takie ślubne zdjęcia robić, jest ciemno,bardzo ciasno i nisko. Jakoś trudno mi sobie w takich warunkach wyobraxić. Raz tam weszłam, to chciałam jak najszybciej wyjść.A przed samymi grotami to może efekt jest ale nie jakaś większa rewelacja.
No to może opuszczona niedoszła elektrownia w Żarnowcu? Zaraz obok jezioro, morze itp.

A to zaraz obok:

A to zaraz obok:

Zapewniasz fotografowi transport, umawiacie się na inny dzień i już... Nie wiem, ile płacisz, ale powinnaś się orientować, co jest w cenie.
Kaczucha, no to ja uważam, że wystarczy się z fotografem dogadać. Ale taki plener wchodzi w grę tylko nie w dniu ślubu, bo w dniu ślubu wyprawy do Żarnowca sobie nie wyobrażam ;)
ciekawy ten żarnowiec. Wydaje mi sie,że fotografowi też powinno zależeć na interesujących fotach a nie ciągle w kółko orłowo -park oliwski- park oliwski-orłowo. Miejsca piękne ale od strony fotografa to robienie n razy w tym samym miejscu troche sie przejada i sami lubią gdzieś indziej sobie pojechać czasem:)