Widok
świeżaki - jakie są w Waszych biedronkach?
Czy możecie napisać jakie maskotki zostały w Waszych pobliskich sklepach? Syn uzbierał w końcu naklejki (od nas i od babć) i wymarzył sobie grzybka - nigdzie nie możemy już na niego trafić...
Na morenie (Nałkowskiej) wczoraj były tylko marchewki pomidory i śliwki.
Jakie są u Was?
Na morenie (Nałkowskiej) wczoraj były tylko marchewki pomidory i śliwki.
Jakie są u Was?
grzyb jest klo tesco na chełmie, na calej morenie i suchaninie sliwki i pmidory, na mysliwskiej rzucili dzis kartnem jablek
teraz podwajaja punkty 10-20 ego beda dawac wiecej naklejek z karta, widac chca zeby wymienić ile sie da:)
dobrze , że sie konczy, b na olx i forach kwitnie handelek, nawet po 10 zł za sztuke :)
dobrze , że sie konczy, b na olx i forach kwitnie handelek, nawet po 10 zł za sztuke :)
Aga M., skąd wiesz że punkty będą teraz podwajane? ucieszyłabym się bo brakuje mojemu synkowi jeszcze 16 naklejek na pierwszego i jedynego świeżaka. Zaczęliśmy zbierać dopiero od października bo dzieci do przedszkola zaczęły przynosić świeżaki no i mój synek też chciałby mieć, no niestety wszędzie presja :-/
na stronie tez jest takie inf, , a w sklepach daja wiecej naklejek
Aaaaa zjeździłam Karwiny, Dąbrowe, Witomino, Chwarzno i nie ma już w ogóle świeżaków.
Sprzedawczynie mówią ze może będą jeszcze, może nie... Oni nie mogą zamawiać maskotek. Dostają je odgórnie.
Ale jakby nie dostali to jest wiadomosc o tym, ze promocja trwa tez do wyczerpaniq zapasow.... A zapasy jakby nie patrzec sie pokonczyly... Wiec to loteria czy jeszcze cos bedzie
Sprzedawczynie mówią ze może będą jeszcze, może nie... Oni nie mogą zamawiać maskotek. Dostają je odgórnie.
Ale jakby nie dostali to jest wiadomosc o tym, ze promocja trwa tez do wyczerpaniq zapasow.... A zapasy jakby nie patrzec sie pokonczyly... Wiec to loteria czy jeszcze cos bedzie
kilka truskawek jest na mysliwskiej 102
ja brokuła i pieczarki
W Biedronce na Chełmie na Dragana .Pytałam czy będą naklejki bo mam 8 do odbióru i pani mi powiedziała ze nie ma i nie będzie pieczątka która dostałam liczy się jako naklejki ale świeżaki tylko na rezerwację jak juz będzie pełna kartka to w tej biedronce moge zarezerwować Wiec jak by co to do tej biedry nie macie co iść.
Monika przy jakiej ulicy ta biedronka?
DZięki poproszę koleżanke
Tydzień temu jeździłam po Biedronkach, za ostatnim, brakującym Dzieciom świeżakiem - jabłkiem Antkiem.
Podziękowania dla Pani Eweliny (Biedronka na Bergiela), dzięki której operacja jabłko, zakończyła się sukcesem.
Wreszcie spokój! Wreszcie nie słyszę od Syna "aki, aki".
Ps
Mandat za zjazd na czerwonym, tuż przed nosem radiowozu, jak dotąd nie przyszedł więc chyba wszyscy okazują sobie świeżakowe zrozumienie.
Podziękowania dla Pani Eweliny (Biedronka na Bergiela), dzięki której operacja jabłko, zakończyła się sukcesem.
Wreszcie spokój! Wreszcie nie słyszę od Syna "aki, aki".
Ps
Mandat za zjazd na czerwonym, tuż przed nosem radiowozu, jak dotąd nie przyszedł więc chyba wszyscy okazują sobie świeżakowe zrozumienie.
A brokuł?
Bergiela nic
na morenie nie. bylm na bergiela nic, a rano dostawa wzystkiego, na oruni nic i a chelmie nic
na urlpie jestem macierzynksim teraz z drugim bąblem:)
na urlpie jestem macierzynksim teraz z drugim bąblem:)
tez sie zapisalam, bez sensu kursowac i polowac na cos czego nie ma... bede zamawiac jutro
Dzisiaj mój mąż dostał naklejki na Chełmie ma Chałubińskiego, ja dostałam przedwczoraj pieczątkę na paragonie w innej biedronce , tam jest wydrukowane ile pieczątek mi się należy. Te pieczątki są równoznaczne z naklejkami i można potem zamówić świeżaka w dowolnej biedronce niekoniecznie w tej z której jest pieczątka
Wczoraj robiłam zakupy w biedrze na Chełmie. Kasjerka mówiła, że świeżaków spodziewają sie między połową grudnia a połową stycznia, więc słaba ta organizacja.
Swoją drogą faktycznie maskotek raczej wszędzie było dużo i nagle poznikały??? Ja akurat nie zbieram, naklejki oddałam, ale jakoś zawsze te półeczki z maskotkami były pełne, rzucało sie to w oczy i puf... nie ma!
Swoją drogą faktycznie maskotek raczej wszędzie było dużo i nagle poznikały??? Ja akurat nie zbieram, naklejki oddałam, ale jakoś zawsze te półeczki z maskotkami były pełne, rzucało sie to w oczy i puf... nie ma!
wiem, ze zbieraja na uck na onkologii dla swoich pacjentów
mi zostanie 6, mozna odebrac w piatek, morena lub oliwa
jeszcze nie. mozna do 4 ego grudnia złożyć zamówienie u kierownika na konkretna maskotke i czekac na sms ze sklepu.
Pozazdrościć (albo współczuć?) wolnego czasu spędzanego na jeżdżeniu po trójmiejskich sklepach, dzwonieniu po kierownikach sklepów i wpisywaniu się na zeszyt w kolejce po kolejne swieżaki...Mój syn ma jednego, bo i tak robię zakupy w biedrze i wystarczy.Nie dajmy się zwariować. Wczoraj pani w kasie przede mną zrobiła zator na 15 minut bo cała obsługa zaaferowana poszukiwaniem kierownika sklepu żeby zapisać ją na styczeń na jabłko! Ludzie, co wy z tym robicie, nie szkoda wam miejsca w domach? Kupcie dzieciom książkę zamiast biegać po kolejnego swieżaka do kolekcji!
mama, Ty myślisz, że ja specjalnie zbierałam na świeżaka? to muszę Cię rozczarować... tak jak i ty, i pewnie wiele innych mam, robiłam zakupy w biedrze a że przy okazjo dostawałam naklejki to je zbierałam, jedno jabłko już mamy ale chcemy drugie bo tak się składa, że mam dwóch synków. I nie zbieramy kolejnego do kolekcji bo drugi świeżak to też ma być jabłko :)
Mi właśnie napisali ze odbiór pomidora 18-31.12. Na piecewskiej
porąbało cię ,te maskotki nie są dla nas ale dla dzieci ,nikt dramatu nie robi a moje dzieci wcale maskotek pluszowych nie mają bo nie lubią tego typu zabawek a świeżaki im się spodobały, to dlaczego nie miałabym zbierać naklejek na taką zabawkę jak i tak robię zakupy w biedrze.
Nie wiem zazdrosna jesteś że dzieci nie masz czy jak .
Nie wiem zazdrosna jesteś że dzieci nie masz czy jak .