Widok
Chodziłam do szkoły rodzenia w szpitalu na Zaspie. Zajęcia były na 17. Byłam bardzo zadowolona. Był wykład z psychologiem, fizjoterapeutą,neonatologiem i położnikiem, położną.Później były ćwiczenia. Byłam bardzo zadowolona no i szkoła rodzenia za darmo! Druga jest przy szpitalu na Zaspie, w hotelu pielęgniarek ale juz odpłatna
Próbuję od kilku dni dodzwonić sie do szkoły rodzenia na morenia, niestety bezskutecznie. Czy któraś z Mam może mi podpowiedzieć w których godzinach dzwonić, może muszę iść osobiście?Może najszybciej złapię położne przed zajęciami, gdzie w takim razie się odbywają? I jak dużo wcześniej muszę się zapisywać? Dzięki
Druga z położnych jest na zwolnieniu więc p. Magda jest sama stąd zapewne trudności w dodzwonieniu. Chyba faktycznie najlepiej dzwonić tuż przed zajęciami. Zajęcia w poniedziałki zostały przeniesione na 9, we wtorki i czwartki są o 17 a w środy o 10. Tel. 347 90 93 w. 329. Zajęcia odbywają się w przychodni Morena na pierwszym piętrze tam gdzie poradnia K.
Ja nie wiem co wy widzicie w tych szkolach rodzenia? Sama bedac w ciazy bylam na 2 zajeciach w szpitalu na Zaspie i uwazam to za kompletna strate czasu.
Wszystkie informacje znajdziecie w necie i w ksiazkach a wiekszosc i tak wyjdzie w trakcie.
Zamiast tego moge polecic wam gimnastyke dla kobiet w ciazy- naprawde super sprawa.
Wszystkie informacje znajdziecie w necie i w ksiazkach a wiekszosc i tak wyjdzie w trakcie.
Zamiast tego moge polecic wam gimnastyke dla kobiet w ciazy- naprawde super sprawa.