Widok

szukam dobrego specjalisty ktory rozpozna słabe napięcie mieśniowe u 4latka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny , gdzie znależc dobrego neurologa ktory rozpozna słabe napięcie u mojego 4 latka i da nam skierowanie na ćwiczenia?
zalezy mi na osobie ktora ma jak najwiekze pojecie nt napięć mięśniowych.

dodatkowo gdzie znajde stosowna literature?znacie jakies fachowe ksiażki?
dziękuje i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak żaden nie rozpozna bo tego słabego napięcia mięśniowego nie ma? ;)
gdyby nie bylo to bym nie pytalam.
Pewnie naturę zlośliwca masz po prostu wrodzoną i stad ten idiotyczny i bezsensowny komentarz..no cóż..
Gdym miala sie sugerowac takimi komentarzami i gdybym uwierzyla 2 lekarzom ktorzy 3,5roku temu postawili synkowi bledną diagnoze(araczej nie postawili jej wcale tylko potraktowali mnie jak matke panikare) synek by zmarl. Daruj sobie wiec takie kometarze jesli masz choc troszkę przyzwoitosć..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam Elę Mocek (rehabilitantka)0 502 530 629
dziekuje za namiar na rehabilitantke :)
do tej pory ćwiczylam synka na "Wyspie" +base+hipoterapia+ zajecia sportowe. niestety kryzys finansowy zawital i do nas i musielismy zrezygnowac z zajec. Chcialabym aby ktos dal nam skierowanie na rehabilitację NFZ.
ale ona ćwiczy vojtą przychodzi do Was np. raz na dwa tygodnie a codziennie to Ty ćwiczysz z dzieckiem, metoda jest skuteczna i szybsza niż Bobath
a jaki jest koszt?
polecam dr Prajs z poradni rehabilytacyjnej w Szpitalu Polanki,my jesteśmy pod jej opieką ponad 3 lata właśnie z związku ze słąbym napięciem,są tam ćwiczenia,jeśli jest potrzeba to na nie kieruje
100 zł
zarejestrowalam synka do dr Magdaleny Raif.
Czy jest mama ktora byla u tej Pani ? ciekawa jestem Waszych opinii.
My jestesmy pod opieką Dr. Raif chodzimy do niej od wyjscia małej ze szpitala ( wcześniak) i od razu dostalismy skierowania na rehabilitacje. Wszystko wytłumaczy na spokojnie i odpowie na każde pytanie. Fajna babka
ja co prawda leczę swoje dziecko u ortopedy, ale w ramach rozpoznania prosił nas o konsultację neurologiczną i wskazała konkretnego neurologa dziecięcego
pediatra, neurolog Jerzy Pienczk

Prywatny gabinet gdynia

ul. Goplany 1, Gdynia

lekarz nie jest jakiś super sympatyczny, ale ponoć bardzo dobry
dziekuje wszystkim za namiary:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

do góry