Widok

wózek phil&teds rok po roku przedam

Sprzedam Temat dostępny też na forum:
Witam!
Mam do sprzedania trójkołowy wózek marki phil & teds 3e.
Wózek świetnie nadaje się dla dzieci rok po roku lub tak jak w moim przypadku 2 lata różnicy.
Wózek nosi normalne ślady użytkowania, lekkie zarysowania stelaża oraz niewielkie naderwanie pianki na rączce do prowadzenia wózka(co chyba dotyczy wszystkich używanych phil&teds)
model:3e kolor:czarny Wózek jest wielofunkcyjny można go używać: - jako wózek pojedynczy (już od urodzenia) - jako wózek podwójny – dla 2 dzieci w różnym wieku – młodsze dziecko (od urodzenia) w pozycji leżącej; starsze na dodatkowym siedzisku z przodu. - jako wózek podwójny: dodatkowe siedzisko z tyłu i wówczas obydwoje dzieci w pozycji siedzącej.
Wózek jest bardzo wygodny w użytkowaniu, ponieważ łatwo się prowadzi dzięki swojej lekkości, pompowanym kołom oraz obrotowemu przedniemu kołu
Na wyposażenie podstawowe tego wózka składają się: - lekki stelaż ze stalową ramą malowaną proszkowo - duże pompowane koła z błotnikami - przednie koło obrotowe z możliwością blokady do jazdy na wprost - 2stopnie regulacji oparcia aż do pozycji leżącej - 5-punktowe pasy bezpieczeństwa - pałąk zabezpieczający - budka przeciwsłoneczna - materiałowy podnóżek -kosz na zakupy. Folia przeciwsłoneczna Oprócz tego dodatkowe siedzenie, dzięki któremu jednym ruchem można zrobić z tego modelu wózek podwójny; siedzenie to mocuje się z tyłu lub z przodu wózka, siedzisko posiada 5-punktowe pasy bezpieczeństwa
Waga wózka 10kg
W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny pod nr tel. 663387111. cena 800pln
Chętnym wyślę zdjecia na poczte bo nie wiem jak tutaj wstawić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli ogłoszenie jest aktualne to bardzo proszę o zdjecia na maila. Rozumiem, ze wózek nie ma godndolki? Czy wysylka kurierem do Warszawy jest możliwa?

Andrzej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

pilnie prawnik (23 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry