Widok

wózek phil&teds rok po roku przedam

Sprzedam Temat dostępny też na forum:
Witam!
Mam do sprzedania trójkołowy wózek marki phil & teds 3e.
Wózek świetnie nadaje się dla dzieci rok po roku lub tak jak w moim przypadku 2 lata różnicy.
Wózek nosi normalne ślady użytkowania, lekkie zarysowania stelaża oraz niewielkie naderwanie pianki na rączce do prowadzenia wózka(co chyba dotyczy wszystkich używanych phil&teds)
model:3e kolor:czarny Wózek jest wielofunkcyjny można go używać: - jako wózek pojedynczy (już od urodzenia) - jako wózek podwójny – dla 2 dzieci w różnym wieku – młodsze dziecko (od urodzenia) w pozycji leżącej; starsze na dodatkowym siedzisku z przodu. - jako wózek podwójny: dodatkowe siedzisko z tyłu i wówczas obydwoje dzieci w pozycji siedzącej.
Wózek jest bardzo wygodny w użytkowaniu, ponieważ łatwo się prowadzi dzięki swojej lekkości, pompowanym kołom oraz obrotowemu przedniemu kołu
Na wyposażenie podstawowe tego wózka składają się: - lekki stelaż ze stalową ramą malowaną proszkowo - duże pompowane koła z błotnikami - przednie koło obrotowe z możliwością blokady do jazdy na wprost - 2stopnie regulacji oparcia aż do pozycji leżącej - 5-punktowe pasy bezpieczeństwa - pałąk zabezpieczający - budka przeciwsłoneczna - materiałowy podnóżek -kosz na zakupy. Folia przeciwsłoneczna Oprócz tego dodatkowe siedzenie, dzięki któremu jednym ruchem można zrobić z tego modelu wózek podwójny; siedzenie to mocuje się z tyłu lub z przodu wózka, siedzisko posiada 5-punktowe pasy bezpieczeństwa
Waga wózka 10kg
W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny pod nr tel. 663387111. cena 800pln
Chętnym wyślę zdjecia na poczte bo nie wiem jak tutaj wstawić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli ogłoszenie jest aktualne to bardzo proszę o zdjecia na maila. Rozumiem, ze wózek nie ma godndolki? Czy wysylka kurierem do Warszawy jest możliwa?

Andrzej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

Wrzucanie fotek - ktok po kroku ver.2.0 (47 odpowiedzi)

Jako, że imageshack się zepsuło, wersja z innym hostingiem: 1. Wchodzimy na fotoo.pl...

do góry